Moleculele ADN percep vorbirea umană și se programează sub cuvintele rele sau bune


Молекулы ДНК воспринимают человеческую речь и подстраиваются по злые или добрые слова

Savanții au demonstrat că din cauza cuvintelor rele AND-ul omului suferă mutații. Dacă persoana le rostește, ADN se schimbă, dar nu spre bine. Iar dacă omul rostește cuvinte bune, atunci ele au o influență pozitivă.

Un grup de savanți, conduși de biologul P. Gareaeva de la Institutul de management al Academiei de științe din Rusia, efectuează cercetări.

Cu ajutorul aparaturii construite în laborator, savanții au ajuns la concluzia că moleculele ADN percep vorbirea umană! Mai mult, sub acțiunea acestei vorbiri, moleculele responsabile de genetică, își schimbă forma și structura. CEEA CE ÎNSEAMNĂ CĂ FIECARE OM PRIN VORBA SA INFLUENȚEAZĂ ASUPRA PROPRIULUI PROGRAM VITAL!

ASTFEL, DACĂ PERSOANA UTILIZEAZĂ ÎN VORBIRE CUVINTE NECENZURATE, CE POARTĂ O ÎNCĂCĂTURĂ DISTRUCTIVĂ, CROMOSOMII LUI ÎNCEP SĂ DE DEFORMEZE. Și în asemene măsură că are loc modificarea moleculei ADN, ea începe să genereze un program negativ, ce duce la autolichidare – de aici și toate consecințele negative în viața omului și a urmașilor lui.

Savanții au stabilit: cuvîntul necenzurat generează un efect de mutație, similar cu cel generat de emisia radioactivă!

Este curios faptul că efectul de mutație nu depindea de puterea cuvintelor, ele puteau fi rostite ba tare, ba în șoaptă. Prin urmare, savanții au ajuns la concluzia că anumite cuvinte pot exercita o influență informațională asupra ADN.

A fost efectuat și un experiment invers. Savanții au „binecuvîntat” semințele ucise de o radiație de 10 mii de roentgeni. Și iată că genele amestecate, cromozomii rupți și spiralele ADN și-au revenit. Semințele ucise au înviat.

În prezent savanții s-au învățat să „pompeze” în ADN energia luminii și sunetului. Lansînd anumite programe genetice, ei stimulează posibilitățile ascunse ale organismului. Drept rezultat, s-au însănătoșit și bolnavii incurabili și au înviat plantele moarte. Iar omul poate genera asemenea rezultate prin rugăciuni.

Cuvintele frumoase trezesc posibilitățile ascunse ale aparatului genetic. Blestemele distrug programele și, prin urmare, distrug dezvoltarea organismului.

Молекулы ДНК воспринимают человеческую речь и подстраиваются по злые или добрые слова

http://ecology.md/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( adn). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.