Presedintele Putin – Netanyahu, o intilnire intre intre cel mai important element al unui potential echilibru si stabilitate internationala,


Presedintele Putin si un criminal de razboi, Netanyahu erijat in “porumbel al pacii”.

nety2
Sa nu uitam ca Netanyahu este un urmas al celor ce au pierit in Holocaust, dar dornic de razboi si razbunare…pentru bani, evident.  
Am asistat cu doua zile in urma la o intilnire pe care multe publicatii vestice o vedeau mai mult decit importanta pentru pacea globului si a regiunii Orientului Mijlociu. Imi venea greu sa cred asa ceva si in final, s-a dovedit ca temerile mele au fost intemeiate. Intilnirea de la Soci, din Rusia, a fost o intilnire intre un politician de clasa planetara si un pion al razboiului bagat in fata de complexul industrial militar bancar american, care are nevoie de razboi mai mult decit oricind. 
Exact cind eram la inceputul unui process de stabilizare a situatiei din Orientul Mijlociu si cind multe orase siriene incepusera sa isi revina la viata, multi dintre refugiati revenind si incercind sa isi regaseasca fostele locuinte, cind Presedintele Putin impreuna cu liderul sirian Assad, incercau sa faca posibila reintoarcerea sirienilor acasa pentru reconstructia tarii, Netanyahu s-a gindit ca acest proces nu il avantajeaza si vrea sa recreeze o noua Sirie, care ii poate fi pe plac si care poate fi calcata in picioare sau lovita din aer de armata evreiasca, netrebuind, in opinia lui, sa respecte statului unei tari suverane.
Pentru Netanyahu si oficialii lui militari deplasati la Soci, stind in fata unui strateg al politicii mondiale, extrem de relaxat la convorbiri, cea mai importanta ingrijorare a evreilor nu erau americanii cu capete taiate de ISIS, nici crimele de pe strazile marilor orase europene cu zeci de morti si raniti si o degringolada sociala si economica de proportii produsa de jihadistii ISIS, nici teama europenilor de a iesii din case pentru a nu fi ucisi de automobile conduse de membri sau sustinatori ISIS, ci pentru ei, cel mai important a fost ca acesti extremisti Sunny, care se definesc ca fiind ISIS, un diavol de altfel, sa fie promovat si lasat in pace, pentru ca evreii sa isi desfasoare programul lor de destabilizare in Siria si sa puna la conducerea tarii o marioneta a lor, care in final sa isi aduca aportul in raport cu banii investiti de evrei in demolarea Siriei si in final, evreii sa poata decide impreuna cu alti criminali si teroristi internationali, sauditii, cum sa traga conductele de gaze si petrol minjite cu singe, din Arabia Saudita si alte tari arabe bogate, catre vestul si sudul Europei, finantati evident de jewmericani…
Ce pretext putea fi mai bun pentru Netanyahu, decit…Iranul, pe care il uitase in ultima perioada, dar jewmericanii neo conservatori din Congresul American nu avea cum sa ii uite pe iranieni, pentru ca averile lor depend existential si proportional de un razboi devastator in Orientul Mijlociu, impotriva Iranului, acesta fiind ales ca un dusman de marime rezonabila pentru ca masina jewmericana a complexului industrial militar bancar american sa poata fi destelenita si sa imbogateasca niste criminali internationali, lasind in urma milioane de morti, familii distruse si tari extreme de sarace…si datoare jewmericanilor.
Cu putin timp in urma, Netanyahu declara ca “vom actiona cind va fi necesar, impotriva Iranului, in concordanta cu liniile noastre rosii de demarcare ale situatiei”. Deci acest “trubadur al pacii” si plingacios la monumentele Holocaustului, si-a creat propriile lui “linii rosii de demarcare a pacii de conflict”, fara sa tina cont de opinia internationala si de principala amenintare la nivelul pacii si stabilitatii vestului si anume, ISIS. Tot acest criminal international, a mai spus ca el prefera prezenta ISIS in zona Siriei, ca oponent al Iranului si al lui Assad, la granita dintre Israel si Siria. 
Evident ca, Presedintele Putin nu a putut decit sa zimbeasca, stiut fiind ca ceea ce spunea Netanyahu era contrar jocului antiterrorist pe care tarile europene si Rusia, in special, il duc si incearca sa elimine acest pericol care se numeste ISIS. Mai mult, Netanyahu a devenit un comic, propunind liderului de la Kremlin sa perceapa ISIS ca o organizatie terorista necesara Israelului, pentru a lupta impotriva a doua state suverane, ceea ce incalca orice principii ale ONU, iar in al doilea rind, Netanyahu a “uitat” ca zona de granita dintre Israel si Siria, este controlata de trupele ruse, iar acolo, in Inaltimile Golan, se afla cele mai bogate zacaminte de gaze si petrol din Orientul Mijlociu, chiar mai mult decit detine Arabia Saudita, fiind o zona pe care rusii o protejeaza, fiind teritoriu sirian…dar evreii in frunte cu Rothschild, Larry Summers si Dick Cheney, deja au creat in New Jersey o corporatie pentru exploatarea petrolului si gazelor din acea zona, chiar daca nu au primit niciodata acordul Siriei….
Toata aceasta tevatura si vizita lui Netanyahu, vine intr-un moment foarte dificil si al disperarii pentru ISIS, in care multe tari europene isi pun eforturile in joc pentru eliminarea acestei grupari atit de draga evreilor. Aceasta intilnire ceruta de Netanyahu, vine intr-un moment cind liderii mondiali au lasat deoparte pe Assad si Siria si isi indreapta atentia asupra celor ce le pun popoarele in pericol. Netanyahu vine cu propunerea de a ataca Iranul si Siria, doua state suverane, unde intreaga opinie internationala a realizat ca guvernele si presedintii au fost alesi democratic…..
Insasi vestul admite ca Assad a iesit victorios din aceasta confruntare de peste 6 ani. Chiar Trump a decis inchiderea operatiunilor CIA in Siria si zonele aferente de razboi din apropierea Siriei, care aveau ca tinta indepartarea de la conducerea Siriei a lui Assad. Dar in acest moment, jewmericanii din Congresul American, total nemultumiti cu decizia lui Trump si acordul semnat de el cu Rusia privind inceputul procesului de stabilizare si pace in zona siriana si in Orientul Mijlociu, acesti jewmericani isi vad in pericol buzunarele si au trimis “porumbelul pacii” la Soci, la intilnirea cu liderul rus.
Turcia, un jucator extreme de important in zona si membru NATO, si-a schimbat major pozitia fata de Siria si Assad si a trecut in totalitate de partea Rusiei, in vederea derularii unui program de refacere economica a Siriei si trimiterea milioanelor de refugiati sirieni din taberele de refugiati din Turcia, inapoi la casele lor si crearea unui coridor al pacii la granite Turciei cu Siria.
Se stie foarte bine ca Turcia a fost un aliat al evreilor si americanilor, in lupta impotriva lui Assad si Siriei, fiind o perioada lunga alaturi de ISIS, insa intilnirile de la Moscova si St. Petresburg au aratat lui Erdogan ca nu poate avea nici o colaborare economica favorabila si legala in zona si nu poate fi vorba de stabilitate si pace, atita timp cit nu este respectat dreptul la suveranitate a lui Assad in Siria si crearea unei zone fara conflict, in care refugiatii sirieni din Turcia sa revina acasa. Dar, este mai mult decit clar ca Netanyahu este total impotriva acestui process de pace si reconstructie, pentru ca el incalca toate acordurile internationale si doreste razboiul mai mult decit oricind si oricit, in stil “holocaustic” si razbunator.
La Soci, sub privirile atente si degajate ale liderului rus, Netanyahu a dorit sa arate ca nu va tolera prezenta iraniana in Siria, prezenta care este agreata de Rusia ca fiind in sensul exterminarii ISIS, iranienii fiind Shia iar fanaticii ISIS intretinuti de Isarel si aliatii lor, fiind Sunni extremisti. Mai mult, cu un tupeu greu de imaginat, Netanyahu  a “amintit” liderului de la Kremlin ca Iranul este in control in Yemen, unde stim cu totii ca “macelarii” sauditi, aliatii evreilor, omoara cu miile, femei, copii si batrini nevinovati, infometindu-I si creind cea mai mare criza umanitara la nivel global. La fel, Netanyahu a amintit liderului rus, faptul ca Iranul conduce din umbra Irakul, practic aducind un afront armatei de glumeti ai SUA, care dupa atitia ani, nu au fost in stare sa stabilizeze situatia in Irak. Mai mult, Netanyahu a amintit Presedintelui Putin ca Iranul a amenintat Israelul cu disparitia. Presedintele Putin l-a asigurat pe Netanyahu ca atita timp cit va exista o coalitie si un acord militar de creare a pacii, intre Siria, Iran, Hezbolah si Rusia, Israelul nu va fi niciodata amenintat militar sau economic, pentru ca se doreste o zona a pacii si colaborarii.
Fara discutie ca a fost un “sah mat” diplomatic dat de Presedintele Putin, adeptul politicii de “Soft Power” la nivel diplomatic international, lui Netanyahu, care venise la Soci cu lectia invatata de la vulturii bosorogi ai razboiului din Congresul American.
Cu siguranta, liderul rus se asteapta la tot felul de diversiuni din partea lui Netanyahu si crearea unei tensiuni prin diferite metode, in zona de la granita siriana cu Israelul, dar la fel de sigur este scenariu in care Rusia va detasa masiv trupe acolo la granita dintre Siria si Israel, pentru a indeparta temerile evreilor si evident a tine sub control zona, impingind trupele iraniene si Hezbolahul, sper zona centrala a Siriei, acolo unde la Raqqa, se pare ca este unul din putinele puncte de sprijin ramase ale ISIS si la care Isarelul ar fi dorit sa ajunga pentru a intretine atit teroristii ISIS cit si al Nusra si asa zisa Armata de Eliberare, asa cum a facut-o mereu.
Evident, dupa intilnirea cu liderul rus, Netanyahu si-a dat in petec din nou si s-a intilnit cu reporterii…israelieni, care au fost refuzati in mod politicos de Presedintele Putin, lasindu-i sa inteleaga ca mai sint si alte lucruri de rezolvat, asa cum de altfel si meritau.
Adrian Cosereanu
nety3Sa nu uitam ca Netanyahu este un urmas al celor ce au pierit in Holocaust, dar dornic de razboi si razbunare…pentru bani, evident.  
Evident ca armata rusa si serviciile de inteligenta ruse au gindit foarte bine, acceptind sprijinul iranienilor Shia, care au fost deplasati de la vest de Raqqa catre zona de vest a Siriei acolo unde situatia este controlata, tocmai in ideea ca iranieni sa rupa legatura celor de la ISIS, care au cartierul general la Raqqa, cu vestul tarii, deci cu Israelul. 
Culmea obrazniciei evreilor, este opinia prezentata de mediul academic evreu, unde universitati de top ale evreilor declara deschis ca ISIS este cea mai buna varianta a echilibrului zonal si cel mai mare sprijin fata de Israel. Astfel ca Begin-Sadat Center for Strategic Studies, care se afla in sediul celei de a doua mare universitate din Israel si care are o opinie la nivel mondial, a publicat anul trecut, dar si in acest an, o serie de studii ale rusinii si bataii de joc chiar fata de vest si partenerii evreilor, care evident sint minimizati de perversitatea acestor evrei… Documentul eliberat de acest institut care se doreste a fi al pacii, se intituleaza:”Distrugerea ISIS este o greseala strategica”… Ce spune vestul despre acesti nemernici, urmasi ai holocaustilor, care pentru o mina de bani sint in stare sa promoveze astfeld de  studii, ignorind sutele de morti de la Barcelona, Paris, Hamburg, Lyon si multe, multe alte orase ale Europei si Americii, victime ale ISIS..
Mai mult, acest asa zis om de stiinta, Efraim Inbar, autor impreuna cu echipa lui, a acestui asa zis studiu, argumenteaza, asa cum vedeti mai jos, ca prezenta trupelor occidentale in Siria, in vederea eliminarii ISIS este o greseala, el vazind pe acesti teroristi ca fiind extrem de utili pentru statul evreu… Daca niste tineri rebeli sau debusolati de viata de zi cu zi din vest, ar fi postat asa ceva pe facebook, cu siguranta ar fi fost arestati in citeva ore….. De ce nu se intimpla acelasi lucru cu asa zisii intelectuali evrei care au realizat si promoveaza acest studiu? Tot acest “academician” evreu paranoic, care prezinta fara rusine acest studiu al lui si echipei lui de descreierati, arata ca prezenta ISIS este favorabila statului evreu pentru ca tine Rusia la distanta de zona si scurge resursele materiale si militare ale Rusie, putind duce la o descurajare a prezentei ruse in zona Siriei, o alta nerozie de proportii. 
Mai mult, declaratiile acestor “intelectuali” din mediul academic evreu, arata modul cum se gindeste la virful politicii israeliene si mai ales faptul ca, gindirea acestor gunoaie “intelectuale” este in contrast chiar cu asa zisele obiective ale NATO…
Nu mai este nici o surpriza, faptul ca fostul ambassador al Israelului la Washington, Michael Owen. a aruncat pe Internet si in direct in Media in 2014, un interviu al lui in care spune cu nonsalanta ca extremistii fanatici Sunni ai ISIS, sint cu mult mai putin periculosi decit Shia, adica iranieni, ca si cum atentatele de pe tot globul, in ultimii ani au fost realizate de iranieni sin u de fanaticii extremisti Sunni, erijati in ISIS…Mai mult, Owen spunea in interviu:”Lasati extremisti Sunni(adica ISIS), sa fie prevalenti in zona Orientului Mijlociu…” In acel moment trebuia ca Israelul sa fie izolat pina la exprimarea de scuze international si schimbarea de viziune dovedita… 
Politica lui Netanyahu, de intimidare si dorinta permanenta de razboi in zona Orientului Mijlociu, este una promovata cu ani in urma de Henry Kissinger, o alta fosila razboinica a politicii americane, jewmerican de fapt, care a declarat ca “o centura Shia de la Teheran pina la Beirut, poate duce la stabilirea unui Imperiu Radical Iranian..”. Dar Netanyahu repeta invataturile criminalului Kissinger, de aceasi etnie cu Netanyahu, uitind ca vremurile s-au schimbat si harta geopolitica arata cu totul altfel…
Oricum, Netanyahu actioneaza si se plimba cu avionul in toate capitalele, stiut fiind ca acasa la el este sub amenintarea urmaririlor penale, considerind ca si inexistenta suveranitatea Irakului si Siriei…ceea ce este inacceptabil de catre comunitatea internationala, care deocamdata tace, tace, tace, parca pentru a crea un rau si mai rau, pentru popoarele lumii, in ideea de a umple buzunarele acestor jewmericani care l-au trimis pe “solul pacii” din Tara Sfinta, la Soci… Armata guvernamentala siriana si cea irakiana, lupta si multi militari mor pe cimpul de lupta pentru a elibera Mosulul si Aleppo, numai doua nume, ei lupta pentru teritoriul si natiunea lor, iar Israelul considera aceste state ca fiind inexistente si nesuverane… Cum este posibil asa ceva, sa moara soldatii pentru tara lor, iar la tel Aviv sa ii considere ca au murit inutil..?
Netanyahu a inteles ca “petrecerea s-a terminat”, legat de schimbarea lui Assad in Siria si incearca tot felul de manevre diplomatice pentru a convinge Rusia de necesitatea unor atacuri evreesti pe teritoriul Siriei, pentru a indeparta soldatii iranieni, in realitate evreii avind doua obiective, primul fiind declansarea unei confruntari militare cu Iranul si sprijinul bosorogilor razboinici din Congresul American si in al doilea rind, eliminarea lui Assad de la putere…dar el a vorbit in fata Presedintelui Putin care a zimbit larg si a luat intentia lui Netanyahu ca o gluma, evreul plecind de la Soci cu generalii sai criminali, cu o culoare inchisa a fetelor lor….
Liderilor evrei nu le este rusine si nu arata nici cea mai mica remuscare pentru atacurile masive impotriva Siriei si bazelor militare defensive ale tarii, din 2012 si 2013, de la Jamraya si periferia Damascului…
In 2016, Israelul a mai atacat inca o data masiv Siria, un stat suveran si la acea vreme, distrugind o mare parte a Aeroportului din Damasc, omorind si pe liderul Hezbolah, grupare definita de americani si evrei ca fiind terorista, pentru ca lupta impotriva ISIS, fiind o grupare care nu a  pricinuit nici o pierdere si neinstrumentind vreun atac terorist la nivel international. 
La inceputul acestei veri, 2017, Netanyahu a fost surprins de Media mai putin sau deloc jewmericana, spunind chiar el ca Israelul a atacat in ultima perioada de mai multe zeci de ori Siria…dupa cum vedeti mai jos…..cu nerusinare maxima.
Pe de alta parte, este mai mult decit evident pentru intreaga comunitate internationala, faptul ca Netanyahu a ordonat guvernului sa sprijine al Qaeda, al Nusra Front si alte grupari teroriste si asa zis rebele din Siria, oferindu-le arme si asistenta medicala in spitalele din Israel, dupa cum vedeti mai jos…
Mai mult, chiar fostul Director al CIA, Michael Morell, a avertizat Israelul ca este in curs sa creeze un joc extreme de periculos, facind favoruri si ajutind pe jihadistii teroristi, in scopul de a destabiliza Siria si Irakul, dar totul a  ramas la nivel declarativ, insa se stie ca CIA cunostea bine situatia, din moment ce le-a dat evreilor o astfel de notificare..
Dar cea mai mare lovitura primita de statul evreu si de Netanyahu in principal, a fost pozitia lui Trump de a agrea cu Rusia in vederea deescaladarii conflictului si crearii unei zone de pace in Siria, in vederea inceperii refacerii economice a tarii, care ar implica fara discutie partea iraniana, atit in participare financiara cit si tehnica. Netanyahu nu a gustat propunerea lui Trump, care era foarte clar ca a fost luata dupa discutia avuta cu Kremlinul..
Acordul semnat de Trump si Presedintele Putin, recunostea prezenta trupelor iraniene in Siria ca fiind legala si in sprijinul sirienilor, ignorind pozitia evreilor.
Rusia a stabilit si o zona de pace aeriana, un fel de “no fly zone” pentru a controla procesul de pace si refacere economica a zonei unde erau desfasurate efective ruse, iraniene si ale Hezbolah.
In acelasi timp, liderii europeni, printre care si Macron, au agreat, dupa discutiile cu liderul rus, ca Assad trebuie sa stea la cirma Siriei si sa conduca procesul de refacere al tarii, dar din nou, Israelul nu doreste acest lucru si evident, Netanyahu a plecat fara success si la Paris…cu sorcova razboiului.
In discutia cu Presedintele Putin, Netanyahu a folosit cuvinte cheie, de genul “prevenirea escaladarii conflictului” sau “posibilitatea unui pod iranian peste Siria..”, care au facut deliciul discutiei si a creat un moment comic pentru liderul de la Kremlin, care a fost o perioada lunga in birou, singur in fata jefuitorilor evrei…..vazind cu ochii lui disperarea evreilor si faptul ca insasi vestul il ignora pe Netanyahu. 
Mai mult, liderul rus i-a creat imaginea de musafir cu interese diferite lui Netanyahu, ceea ce nu poate fi mai rau in diplomatie…”Liniile rosii de demarcatie” create artificial de Netanyahu nu au facut decit sa il puna in situatie si mai dificila in fata Presedintelui Putin iar faptul ca a declarat ca va “actiona unilateral” intr-o zona controlata de Rusia si dorita a fi stabilizata de Turcia si intreaga comunitate vestica, a facut din Netanyahu, un clovn de proasta calitate, acest fapt reiesind chiar din grimasele de scirba fata de el ale liderului rus, in derularea discutiilor.
Cu un ISIS, care a dat si continua sa dea fiori reci vesticilor, omorind cu singe rece in marile orase vest europene si instrumentind atacuri la scara larga, cu procesul deja inceput de returnare a refugiatilor la casele lor, cu primele masuri reale de creare a stabilitatii si refacerii economice care au loc in Siria si cu acordurile internationale de deescaladare a situatiei, Netanyahu apare ca un mascarici, sustinind ISIS, in pofida pozitiei vestului si dorind sa creeze destabilizare in Orientul Mijlociu. 
Asta este realitatea si contextul acestei intilniri a circarului nedefinit Netanyahu si Presedintele Putin care, in respect fata de orice lider international, accepta discutiile legate de pacea mondiala si refacerea economica a zonelor ravasite de razboaie dictate de jewmericani. Presa romaneasca, ca deobicei mult in urma evenimentelor, relateaza succint si fara nici o relevanta, intretinind starea de incertitudine si prosteala a unui segment de populatie care mai poate fi inca mintit cu Rusia razboinica si povesti invechite…
Adrian Cosereanu
Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.