EMPATICII


”Atribuirea spirituală inerentă sufletelor vechi își îmbunătățește în continuare energia renăscând de multe ori, și prin însușirea multor lecții. Cu cât energia sufletului are mai multă experiență în conștiință și apoi se întoarce la originea sa, cu atât mai subțiri devin liniile dintre „eu” și „acesta” – deținând în ansamblu, o perspectivă mai pură asupra lumii.
Prin acest proces de îmbătrânire a sufletului, conștiința devine mai puțin definită, lăsând receptorii noștri intuitivi să fie liberi să-și deschidă firesc propriile emoții și, în proces, vibrațiile emoționale ale celor din jurul lor.
Tindem să credem că odată cu vârsta vine înțelepciunea. În mod similar, pe măsură ce un suflet se maturizează, este mai puțin preocupat de aspectele superficiale care reglementează tărâmurile noastre muritoare și această erodare a sinelui, ego-ului și a tuturor impedimentelor inerente duce la receptivitate.
Prin urmare, este mult mai probabil ca sufletele vechi să fie empatice datorită dorinței lor de a experimenta mai mult decât ceea ce sunt.
Aduceți-vă aminte întotdeauna că faptul de a fi un empatic este mai valoros decât orice ați putea spera să ajungeți. Dacă întâmpinați probleme de adaptare la societate, pur și simplu trebuie să învățați.”

Acest articol a fost publicat în VIATA INTERIOARA ( video). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.