BOICOT TOTAL! Romanii se unesc impotriva Kaufland: „Hai sa le aratam ca…”Incidentul neplacut in care a fost implat lantul de magazine Kaufland nu a lasat indiferenti pe internatuti.  Sute de romani au decis sa se uneasca impotriva magazinului, spunand ca nu vor mai cumpara produse din astfel de unitati.
Scandalul, care a lansat o URIASA REVOLTA  pe internet, e departe de a se fi incheiat
Mai multi internauti au decis sa NU mai cumpere produse din Kaufland, ca urmare a faptului ca o angajata de origini maghiare a refuzat sa serveasca un blogger roman, pentru simplu fapt ca vorbeste in romana. Redam mai jos mesajul prin care se boicoteaza celebrul magazin Kaufland
„Va invitam cu respect sa ocoliti magazinele Kaufland Romania. 
Daca dansii au impresia ca parerea noastra NU conteaza si trateaza cu ignoranta aceste derapaje, rasiste, atunci hai sa le aratam ca banii romanilor ii tin in Romania. 
Bucuresteni evitati magazinele Kaufland Bucuresti Aparatorii Patriei 
Kaufland Bucuresti Barbu Vacarescu
Kaufland Colentina 
Kaufland Ferentari Kaufland Bucuresti Vitan
Kaufland Bucuresti Valea Oltului Kaufland Bucuresti Vulcan 
Si orice magazin Kaufland va iese in drum. 
E timpul sa inteleaga si managementul acestui hipermarket in ce tara se afla. Poate au uitat.
#boicot #kaufland
Mai jos vedem ca nu este un accident, o intamplare.
Raspunsul magazinului lasa de dorit
Compania Kaufland a revenit astazi cu precizari legate de incidentul de la supermarketul din Odorheiu Secuiesc, in care un blogger clujean nu a fost servit pentru ca nu ar fi stiut maghiara. Compania sustine ca motivul a fost altul. Kaufland nu a luat deocamdata nicio masura impotriva vanzatoarei si precizeaza ca eventualele sanctiuni vor fi confidentiale.
„La ora la care a avut loc discutia filmata la punctul Grill (9:47), programul de lucru cu clientii nu incepuse inca, angajata fiind implicata in sarcinile obisnuite de pregatire pentru deschiderea oficiala de la ora 10:00. Din acest motiv, casa de marcat nu era inca operationala, iar aceasta nu a putut incheia procedura de incasare, neputand servi astfel clientul si restituindu-i suma”, se arata in comunicatul Kaufland.
Kaufland o da la „intoarsa”
Compania a transmis un alt comunicat astazi in care se arata: „Regretam atitudinea angajatei din cadrul magazinului din Odorheiul Secuiesc. Este un comportament de care ne dezicem, Kaufland avand o serie de principii care pun respectul fata de clienti si amabilitatea pe primul loc.”
Amenda URIASA pentru Kaufland! Limba romana nu constituie un criteriu pentru angajare
Protectia ConsumatoruluiHarghita a aplicat astazi o amenda de 10.000 de lei supermarketului Kaufland Odorheiul Secuiesc, deoarece vanzatoarea de la grill nu cunostea limba romana. Controlul s-a intamplat dupa ce, ieri, in mass media romanesti a aparut o filmare in care o angajata de la Kaufland Odorheiu Secuiesc a refuzat sa serveasca un client care nu stia maghiara.
„Comisarii care au fost in control sunt de la Protectia Consumatorului Harghita, pentru ca ei au competenta in Odorheiu Secuiesc si sunt etnici maghiari. Am vorbit cu unul dintre ei care a zis ca nu i se pare normal ce se intampla, cu toate ca e etnic maghiar. Intr-adevar vanzatoarea nu stia limba romana. Nu este aceeasi vanzatoare cu cea care apare in filmarea de pe YouTube. Aceasta angajata chiar nu stia limba romana. Daca cea din filmare poate ca simula, nu am de unde sa stiu, aceasta chiar nu stia. Asta mi-au spus inspectorii. Si cand a venit directorul magazinului se putea vedea ca ea  chiar nu stie limba romana”. Atunci, inspectorii l-au intrebat pemanager : „Cum puteti angaja pe cineva pe vanzari care nu stie limba romana?”. „El a raspuns atunci ca nu poate cere cunoasterea limbii romane ca o conditie pentru angajare, deoarece ar fi discriminare”.
Kaufland, campion la amenzi, in Iasi 
In anul 2017 comisarii de la ComisariatulJudetean pentru ProtectiaConsumatorilor Iasi au efectuat controale la Kaufland Romania la punctele de lucru din Iasi. De la inceputul anului lantul de magazine Kaufland a primit trei amenzi in valoare totala de 5.000 de lei si un avertisment. Iesenii nemultumiti de lantul de magazine Kaufland din Iasi au depus anul trecut mai multe reclamatii la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC). In urma acestor reclamatii si a controalelor specifice demarate de comisari, in lantul de hipermarketuri Kaufland au fost efectuate 77 de controale. Comisarii au aplicat 30 de amenzi in valoare totala de 95.500 de lei si 4 avertismente. Comisarii au sanctionat magazinul pentru neprecizarea tarii de provenienta la legume si fructe si pentru practica comerciala incorecta privind pretul sau modul de calcul al pretului care a indus consumatorului impresia de avantaj al pretului, fara a exista la raft produsul etalon.
Se poate institui un blocaj?
Postarea are toate sansele de a ajunge „viral”, mai ales ca in trei ore are peste 300 de share-uri.

Reclame
Acest articol a fost publicat în UNGURI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la BOICOT TOTAL! Romanii se unesc impotriva Kaufland: „Hai sa le aratam ca…”

  1. Marin Nicolae zice:

    De acord cu boicotul total. Personal pina acum eu am aplicat un boicot asupra produselor alimentare de import care sunt produse și în România.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.