Oamenii de știință ruși anunță o descoperire istorică, ștergând întregul sistem învechit


Printr-o altă provocare a sistemului financiar al mafiei babiloniene, a mafiei Khazare și a întregii piramide a cartelurilor, doi oameni de știință ruși au dezvăluit o descoperire științifică revoluționară, care este de așteptat să schimbe fiecare sistem construit din ultimele milenii.
Transmutarea chimică, care implică în mod special crearea de aur, a fost prima dată auzită în cadrul științei oculte, cunoscută sub numele de alchimie. Apoi a fost același ocultism care continuă să suprime orice descoperire epocală prin folosirea „securității naționale”, ca o scuză atotcuprinzatoare împotriva energiei libere. John Bedini de exemplu, care a transformat cu succes cuprul în aur folosind 5000 de grade Celsius, explica în continuare de ce țările de deasupra Inelului de Foc al Pacificului, cum ar fi Filipine, au atât de mult aur natural în depozit, care a fost extras de către firmele miniere străine în urmă cu decenii.

Ar trebui să spunem că pur și simplu, există mai multe modalități de a produce aur, natural și artificial. Iar acest element foarte valoros are mai mult decât o aplicație, nu numai în domeniul industriei electronice, ci și în cadrul bunăstării noastre fizice și a fost implicat în căutarea longevității oamenilor de mii de ani. Deci, de ce cunoștințele legate de toate cele de mai sus nu sunt disponibile până în prezent?

Într-un cuvânt Capitalismul!

Capitalismul orientat spre profit, coroborat cu sistemul economic monetar controlat de o mână de bancheri lacomi, a obstrucționat marșul omenirii spre progres, spre o eră spațială. Ne-a împiedicat să realizăm întregul nostru potențial. Toate tehnologiile care au fost descoperite și sunt suprimate deliberat prin achiziționarea de brevete și dosirea lor în seifuri încuiate, pot transforma paradigma de control existent peste noapte. Cei care sunt dependenți de aceste sisteme de control, trebuie neutralizați dacă dorim să ajungem la nivelul următor al evoluției noastre, care a fost amânat de mai bine de 100 de ani. Asta este exact ceea ce alianța statelor BRICS încearcă să facă în prezent!

În ultimii câțiva ani de la înființare, BRICS a încercat mai multe metode și strategii pentru a schimba această paradigmă, care nu numai că afectează propria populație, ci cea a întregii planete.

Pentru a slăbi influența dinastiei bancare Rothschild care protejează status quo-ul, atât Rusia, cât și China au început să cumpere cantități mari de aur disponibile pe piața deschisă. Acest lucru nu a determinat o creștere semnificativă a prețului aurului și a argintului imediat, pentru că aceste prețuri au fost deja supuse unor tentative sistematice intense, în primul rând, pentru a proteja „integritatea” monedei valutare, Dolarul american al Federal Reserve.

Cu toate acestea, prețurile stabile și scăzute ale aurului au alimentat doar dorința Rusiei și a Chinei de a cumpăra chiar și mai multe lingouri de aur prin intermediul rezervelor lor uriașe de dolari, creînd un dumping gradual dar deliberat pe dolar, subminând în continuare economiile occidentale deja slăbite. Acest lucru a dus la demisia masivă a CEO-urilor bancare la începutul anului 2012. Aceste demisii bancare masive au fost punctate în luna iunie a aceluiași an de către președintele Băncii Mondiale, Zoellick și un an mai târziu de Papa Benedict al XVI-lea, Vaticanul fiind la capul piramidei Corporatocrației și întregului sistem bancar fiat de pe planetă.

De atunci, BRICS a stabilit schimburi directe prin intermediul monedelor naționale cu active suverane pentru a-și susține economiile, în timp ce le-a cerut altora, în special Occidentului, să facă același lucru în schimbul produselor petroliere și industriale. Acum, lumea finanțării este separată între economiile bazate pe activele orientale și economiile bazate pe fiat-urile din vest. Pe măsură ce se referendumul Brexit se întrevedea, scutierul lui Rothschild, George Soros, a investit puternic în minele de aur din Asia și a obținut cel puțin 2 trilioane de venituri peste noapte. Acest lucru dă dinastiei bancare Rothschild mai mult combustibil pentru a-și susține planurile sinistre pentru Occident, și anume dictatura tehnocrată. Deci, cum ar putea omenirea să învingă un dușman viclean, care să fie suficient de agil pentru a juca de la o piață financiară la alta, într-o clipă?

Deoarece războiul nu este o opțiune fezabilă, având în vedere posibilitatea unuia nuclear și a unei distrugeri reciproce, singura opțiune rămasă ar fi distrugerea totală a sistemului financiar în sine. Dar cum ar trebui BRICS să o facă?

La Conferința ce a avut loc la Geneva, Elveția, s-a avut intenția de a anunța descoperirea unei metode de transmutare a oricărui element într-un alt element din tabelul periodic și dincolo de el. Această descoperire a fost posibilă datorită a doi cercetători teoreticieni și experimentatori, care încercau să-și dea seama cum să alimenteze o navă spațială folosind orice element găsit în spațiu. Este o scuză științifică bună, într-adevăr. Procesul de transmutare nu implică reacții nucleare și apă grea. Consecința economică la scală industrială a unui astfel de proces nu poate fi proiectată în acest moment, spun ei.

Vladislav Karabanov: „Astăzi, aici, la Geneva, facem publică o descoperire și o tehnologie care, fără nicio exagerare, ar putea avea o importanță istorică. Esența acestei descoperiri și a tehnologiei se reduce la dezvoltarea unei metode industriale de transformare a elementelor chimice în alte elemente și izotopii lor. Ceea ce va trebui să vă arătăm astăzi este transmutarea fără reactoare nucleare, fără apă grea sau ceva de acest fel, pentru a obține o transmutare a elementelor. Abordarea noastră la transmutarea elementelor chimice este de natură biochimică.

Este încă prea devreme pentru a înțelege pe deplin semnificația economică și civilizațională a acestei tehnologii. Nu ar fi o exagerare să spunem că această descoperire este o adevărată revoluție care va deschide un nou capitol în progresul nostru tehnologic. Acesta este un fapt. Arhitecții acestei descoperiri și tehnologii sunt liderii chimiștilor ruși, doamna Tamara Sahno și domnul Victor Kurașov. Aceștia sunt oameni de știință teoreticieni și experimentatori care se află pe umerii unei dinastii de cercetători ce au contribuit la descoperirea acestor metode de transformare a metodelor chimice.

Omenirea, reprezentată de autori, a descoperit această metodă pentru transmutarea materiei, care ar putea schimba chipul lumii de astăzi, poate la fel de profund cum a fost schimbată prin utilizarea energiei electrice, poate și mai profundă. Repercusiunile acestei revoluții vor fi resimțite în sectorul energetic, în medicină, în industrie și, probabil, vor deschide noi industrii, care vor avea implicații umanitare enorme. Ceea ce este cel mai important de reținut este că ceea despre ce vorbim aici este o abordare industrială gata, care va fi capabilă să producă produse țintă în cantități industriale într-o chestiune de luni. În ceea ce privește aspectele economice ale acestei descoperiri, vă voi informa despre asta mai târziu. . .“

Victor Kurașov: „Doamnelor și domnilor, munca noastră pentru dezvoltarea tehnologiei de transmutare a elementelor chimice vine de la începutul anilor ’90. Primele rezultate au fost obținute încă din 1998, dar cea mai mare parte a acestui efort și cercetări, precum și sute de experimente de succes se încadrează în vara și toamna anului 2013. Eforturile noastre suplimentare au implicat brevetarea acestei lucrări și, din aceste motive, nu ne-am grăbit să publicăm rezultatele până când nu a fost emis brevetul. Am primit prioritatea brevetului în data de 15 mai 2014, în timp ce brevetul însuși a fost emis pe 25 august 2015.

Să ne îndreptăm spre procesul în sine foarte pe scurt. Prima componentă utilizată în acest proces este minereul sau deșeurile nucleare. A doua componentă a procedeului sunt metale valoroase cum ar fi vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, nichel, cupru, zinc și altele. Oricare dintre acestea ar fi, avem tendința de a folosi fierul ca element cel mai puțin costisitor. A treia componentă și un factor important în acest proces, sunt bacteriile. De obicei, folosim specii bacteriene de reducere a sulfului, pe care le alegem pe o anumită listă de criterii, cum ar fi faptul că bacteriile sunt active, că sunt rezistente la radiații, că sunt adaptate la o soluție puternic sărată – minereu, suspendat în apă .

Acum, despre tehnologia în sine: minereul sau deșeurile nucleare (nu există nicio diferență) sunt procesate de bacterii în prezența unor elemente de valență valoroase în orice vas închis. Procesul de transmutare începe imediat și trece în stadiu de etapă timp de două sau trei săptămâni până când se obțin elemente țintă. Dar dacă nu se oprește la timp, acest proces va continua până când se vor obține izotopi stabili ca produs final. „

Brevetul rus RU 2563511 acordat doamnei Tamara Sahno și domnului Victor Kurashov disponibil la depozitul de brevete Google spune:

,,Invenția se referă la domeniul biotehnologiei și al transmutării chimice. Instalație radioactivă conținând elemente sau izotopi chimici radioactivi, tratată cu o suspensie apoasă de bacterii din genulThiobacillus, în prezența elementelor variabile de valență. De exemplu, utilizarea materialelor radioactive sau a ciclului de combustibil nuclear pentru deșeuri radioactive. Procesul duce la obținerea de poloniu, radon, francium, radium, actiniu, toriu, protactiniu, uraniu, neptuniu, americium, nichel, mangan, brom, hafniu, ytterbiu, mercur, aur, platină și izotopii lor. Invenția permite obținerea unor elemente radioactive valoroase pentru a efectua inactivarea deșeurilor nucleare din conversia izotopilor radioactivi, deșeuri ai elementelor în izotopi stabili.

Invenția se referă la transmutarea chimică a izotopilor radioactivi și la transformare, adică producerea artificială a unor elemente chimice din alte elemente. În special, metoda permite obținerea unor elemente rare și valoroase: polonium, radon, francium, radium și actinide – actinium, thorium, protactinium, uraniu, neptuniu și diferiți izotopi ai acestora și a altor elemente. Transformarea cunoscută a elementelor chimice, formarea de noi izotopi de elemente și noi elemente chimice în timpul fisiunii nucleare și sintezei elementelor chimice utilizate în rectorii nucleari convenționali, în centralele nucleare (NPP) în reactoare nucleare de cercetare, de exemplu prin iradierea elementelor chimice cu neutroni sau protoni sau particule alfa. Etc…”

Producerea elementului potrivit este un lucru, folosindu-l este altul. În legătură cu această descoperire, Rusia a lansat de asemenea disponibilitatea primei sale imprimante metalice 3D …

Consecința care ,,ne lasă praf” a acestei descoperiri

Nu există nici o îndoială că va exista o explozie creativă pe toată planeta, când toate aceste tehnologii și echipamente vor fi puse la dispoziția omenirii pe piață în curând. Atunci când există o cantitate excesivă de orice element, prețul acestui element va scădea, în mod natural, până la punctul nesemnificativ, în anatemă față de sistemul economic bazat pe deficit, pe care suntem forțați să îl înghițim.

În afară de semnificația sa științifică, conferința a avut loc, de asemenea, la sediul industriei bancare globale și a epicentrului politic al Occidentului, care ar trebui să respingă toate noțiunile de a fi doar o simplă propagandă a Rusiei sau… , că transformarea fierului sau a plumbului în aur nu este deloc științifică, ci reală și replicabilă, iar tehnologia care o face este disponibilă oficial lumii.

În concluzie, utilizarea integrală a tuturor descoperirilor științifice ar putea face toate instituțiile convenționale, de ex. educație, bancară și finanțe, religie și chiar poliția și militarii, învechite. Viitorul este în mintea noastră. Trebuie doar să sprijinim știința potrivită pentru a face acest lucru.

Drum drept spre Lumină!

Sursa: https://geopolitics.co

https://burebista2012.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în STIINTA-TEHNOLOGIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.