Genialul Pasteur – dezvaluiri tulburatoare despre vaccinuri


descarcare

Înainte de a muri, Pasteur a lăsat familiei sale instrucţiuni precise, de a nu permite nimănui sa consulte, şi deci de a nu da publicităţii după moartea sa cele 10.000 de pagini cu notele de laborator scrise de el de-a lungul anilor. Abia în 1975, după moartea nepotului său, aceste note au fost în sfârşit făcute publice. Un istoric de la Universitatea Princeton, Profesorul Geison, a scris un studiu asupra notelor de laborator ale lui Pasteur, studiu care a fost pus la dispoziţia “The American Association for the Advancement of Science” din Boston în 1993.

Doctorul Geison concluziona astfel:  „Pasteur a publicate foarte multe date frauduloase şi se face vinovat de un mare număr de „înşelăciuni ştiinţifice”, violând regulile medicinei, ştiinţei şi eticii profesionale.”

La fel ca şi Koch, Pasteur era foarte motivat finaciar. În cursa pentru vaccinul contra antrax, de exemplu, Pasteur nu a făcut nici un studiu pe animale, trecând direct la vaccinarea oamenilor; de asemenea, la ora actuală se ştie că Pasteur a furat formula vaccinului de la un coleg de breaslă, pe nume Toussain. Incapabil să dovedească furtul, Toussain, a făcut un şoc nervos,  şi a murit câteva luni mai târziu.

Dar să  mai aruncăm o dată o scurtă privire asupra respectabilului Domn Pasteur, şi punctual să mai spunem că:

– Pasteur nu a avut nici un fel de studii de medicină sau psihologie;  el era doar chimist.

– Pasteur mai degrabă a creat o boală pe nume „hidrofobie” decât să fi găsit leacul pentru ea.

– Pasteur a iniţiat oribila practică a vivisecţiei cu experienţe dezgustătoare pe animale; sute de mii de animale au fost inutil omorâte în experimente atroce doar în numele „ştiinţei”, nu numai la Institutul Pasteur dar practic în tot „Imperiul medical” care experimenta cele mai elucubrante teorii în laboratoarele sale din întreaga lume, până în zilele noastre, din păcate.

– Pasteur a fost mai degrabă direct răspunzător de moartea a sute de persoane cărora li s-au administrat vaccinuri neverificate şi indirect răspunzător de moartea a mii de persoane cărora li s-au aplicat procedurile „pasteuriene”,  decât să fi fost el însuşi un  „salvator al omenirii”.

– Pasteur poate fi văzut astăzi mai degrabă ca un bun negustor, decât ca un savant, dacă este să ne gândim numai la nenumăratele rapoarte şi date falsificate, care nu aveau la urma urmei decât scopul de a vinde cu un bun profit propriile medicamente şi vaccinuri.

– Terapia pasteuriană administrată pentru o boală pe care de fapt nu o avea, l-a ucis pe Alexandru, regele Greciei.

– Pasteur nu a studiat şi cercetat cazuri concrete, persoane bolnave, ci a introdus şi practicat ideea inducerii bolii prin administrarea de material morbid (infectat) subiecţilor sănătoşi.

Robert Koch a fost concurentul şi contracandidatul lui Pasteur în cursa de descoperire a cauzei antraxului, precum şi a găsirii unui remediu contra acestuia. La vremea respectivă antraxul făcea ravagii în rîndul vitelor din Europa .

Ambele vaccinuri create atât de Pasteur cât şi de Koch contra antraxului au fost „erori colosale” care au costat viaţa a mii de animale din aproape toată Europa (mai ales Italia şi Germania), animale pe care s-au testat vaccinurile respective. Aici ar mai trebui spus că ambii, atât Pasteur cât şi Koch au făcut tot posibilul pentru a ascunde şi falsifica rezultatele acestor eşecuri.

Koch a trecut la creerea primului vaccin contra Tuberculozei, vaccin denumit Tuberculin. Din nefericire rata mortalităţii a fost cu mult mai mare în rândul acestor pacienţi vaccinaţi decât în rândul celor care nu fuseseră „fericiţi” de către Koch cu epocala sa descoperire. Tuberculin pur şi simplu nu funcţiona, ba chiar se pare că mai mult dăuna. În schimb lui Koch nu i-a dăunat deloc, ba chiar se pare că a funcţionat foarte bine înţelegerea pe care a făcut-o cu Guvernul Prusiei, care-i dădea dreptul unic de vânzare lui Koch în schimbul împărţirii pe din două a profitului realizat cu guvernul Prusiei.

Un merit nu i se poate nega însă lui Koch. A pus bazele unei foarte rentabile simbioze dintre medicină, politică şi marketing, simbioză care funcţionează în zilele noastre poate mai bine decât oricând înainte.

Iar tuberculoza? Din boala numărul 1 în America la începutul secolului XX, datorită condiţiilor de igienă şi salubritate din ce în ce mai bine puse la punct, şi a construirii de case moderne, cu multă lumină şi căldură, tuberculoza practic a dispărut, nemaireprezentând astăzi decât un pericol pentru ţările subdezvoltate. Deci nu vaccinul, ci igiena şi dezvoltarea tehnologică au învins tuberculoza.

Pasteur a fost decorat de către împăratul Franţei. Prin aceasta poziţia sa ca om de ştiinţă a fost puternic consolidată, deşi era doar un simplu chimist, şi nicidecum biolog, medic sau psiholog.

Desigur că la vremea respectivă existau foarte multe întrebări care-şi aşteptau răspunsu: ce este viaţa şi moartea, din ce cauză se alterează, fermentează sau intră în putrefacţie materiile organice, este ceva în aer sau în organism care produce aceste efecte, ce efecte pot avea substanţele chimice?

Pentru prima oară în istorie, aceste întrebări erau în centru atenţiei şi se căuta răspunsul la ele. Iar oportunişii şi indivizii lipsiţi de scrupule care vroiau să facă avere, au sezizat momentul prielnic, desigur. Unul dintre ei se numea Louis Pasteur! Iar politica nu se schimbă. Dacă se întrezăreşte posibilitatea unui câştig, atunci Pasteur este genial.

Cum se face oare că „descoperirile” nu se produc decât atunci când este un interes financiar în spate? Şi cum se face că atunci când o descoperire poate pune în pericol anumite interese, ea nu se mai…. descoperă. Nicola Tesla? Motorul cu apă? Energia gratuită (Zero Point Energy)? Există de mult , dar ……

„Dacă vaccinurile nu s-ar fi putut vinde în masă cu un foarte bun profit, teoria lui Pasteur ar fi căzut de mult în obscuritate şi uitare!” – E. Douglas Hume

https://www.rostirea.ro/

Acest articol a fost publicat în SANATATE (adevar)., VACCIN (istorie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Genialul Pasteur – dezvaluiri tulburatoare despre vaccinuri

 1. Noghin Doina Elena zice:

  Citind aceste constatari, mi-am intarit convingerea ca adevarurile trebuie stabilite in contemporaneitatea lor, cat timp mai sunt in viata autorii, faptasii si martorii ( nu dupa moartea acestora). Motiv pentru care ar trebui interzise orice fel de secretizari pe oricare durata de timp. Cum sa mai stabilim noi acum, daca Pasteur a fost sincer sau nu? Cum sa aflam cu certitudine cine are dreptate???
  Mai bine am sprijini pe cei care lupta pentru aflarea adevarurilor, cat timp sunt in viata toti autorii, sa folosim tot ce este bine, frumos si sanatos si sa nu uzam de lucruri, produse si obiceiuri daunatoare a caror consecinte sa le aflam prea tarziu, pe spinarea noastra!
  Eu ma lupt din 2004 sa aflu cu ce produse toxice mi se infesteaza din cand in cand ( in ultimul timp tot mai rar) articolele de lenjerie din locuinta ( in lipsa mea de acasa) si nu ma ajuta nimeni, desi m-am adresat si Justitiei si Politiei si Armatei si Primariei si Ministerelor de Interne si premierilor ( mai multi). S-a incercat acreditarea ideii ca sunt nebuna, dar nu s-au analizat temeinic probele materiale si dovezile pe care le-am prezentat. Desi in mass media se anunta mereu de boli si epidemii despre care eu nu cred ca sunt cele clasice, ci produse de microbi fabricati experimental in laboratoare in epoca noastra ( ceea ce ar trebui interzis)! La ce ne va folosi noua, daca posteritatea imi va da dreptate, in loc sa facem noi lumina si sa obstructionam repercursiuni grave?
  Eu am avut noroc ca mi-am dat seama care lucruri mi-au fost infestate (avand o sensibilitate alergica datorita careia percep simptomele: urzicaturi, intepaturi, f.rar mancarimi ale pielii) si am facut spalari cu produse clorurate si apa oxigenata ( din comert). Sunt eficiente si spalarile cu soda de rufe, uneori fiind necesare spalari repetate. Ma intreb ce se intampla cu ” cobaii” umani care nu au sensibilitati alergice, deci nu simt simptomele? Probabil ca se imbolnavesc purtand lucrurile infestate, fara sa stie de unde li se trag bolile ( precum copiii dintr-un spital din Brasov – cu ani in urma, despre care se banuiau boli clasice de copii). Eu am banuit atunci ca nu erau boli clasice, ci datorate unor microbi crescuti special in laboratoare experimentale ( probabil clandestine) si chiar mi-am exprimat banuielile cu voce tare. Nu mi-am exprimat banuielile pe care le-am avut cand o politista a declarat la tv-uri niste abuzuri ale unui coleg ( sau colegi) cu ea), despre care a declarat ca nu erau abuzuri sexuale, ci altfel… Eu am banuit ca ar fi putut fi vorba de astfel de infestari, despre care nu percepea clar motivele.. E firesc, deoarece produsele de infestare ( eu desi chimista, nu- mi dau seama ce produse pot fi, am banuit insecticide…), sunt inodore si incolore, dar dau simptome epidermice neplacute, iar unele produc tuse si jena faringiana brusc ( s-a intamplat de cateva ori in autobuze, cand am auzit cateva persoane tusind brusc odata, probabil cele alergice; persoanele nealergice nici nu si-au dat seama ca se poluase interiorul autobuzului). O data am simtit piscaturi ciudate de la niste muste ( ce pareau „hibridizate” cu tantari), intr-un loc de plaja la mare ( cand toata lumea din jurul meu a sarit in apa sa se salveze). Am sesizat atunci politia de sector, dar nu stiu daca au facut investigatii, ca plecasem imediat la locuinta de atunci din Bucuresti.
  Deci autoritatile Statului ar trebui sa investigheze aceste situatii cu responsabilitate si sa dea la analizat probele prezentate. Mie mi-au raspuns autoritati ale M.A.I. sa ma adresez laboratorului criminalistic, pe banii mei. Desi traiam din pensie, am vrut sa aflu ce contin produsele toxice de infestare ( adevarate arme de tortura, cred) si m-am adresat laboratorului de langa Primaria Capitalei (vizavi de parcul Cismigiu), prin anul 2003, care mi-a raspuns ca ei analizeaza contra cost, ce-i drept, dar numai la solicitarile Politiei, nu la solicitari private. M-am adresat politiei indicate de langa Stadionul Dinamo ( cu cerere scrisa si probele in mana ), dar am fost refuzata verbal, iar o politista mi-a spus intre paru ochi : ” plecati de aici”. La politia sectorului 3 de care apartineam atunci am dus cereri cu probe materiale infestate de cateva ori, dar mi s-a raspuns ca rezultatele analizelor n-au fost elocvente. Eu banuiesc ca unii politisti stiu cu ce se pot infesta lucrurile, dar pastreaza secretele.
  Acesta este alt motiv pentru care eu nu sunt de acord cu nici o secretizare a caror consecinte dauneaza oamenilor !
  Doina Elena Noghin, inginer chimist si analist- programator, actualmente pensionara.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.