FBI a desecretizat dosarele activităților paranormale. Aici le poți citi…


Îmi fac datoria de a vă transmite informaţia de la sursă, aşa cum cer regulile ziaristicii. Este vorba despre tone de documente, unele mai spectaculoase decât altele, grupând informaţii, rapoarte şi consemnări de mărturii directe care au meritul de a fi culese de agenţii de teren ai FBI şi transmise ca atare către biroul central.

Din punctul meu de vedere, documentele la care vă propunem accesul direct au meritul de „mărturie primară”, fiind astfel desfăcute de orice interpretare tezistă ulterioară şi nici nu sunt viciate de vreo încercare de a fi folosite contextual, pentru ajungerea la o concluzie mai mult sau mai puţin forţată.

Pe baza acestor documente s-au clădit ulterior argumentaţii dintre cele mai fantastice, au fost compuse teorii absolut stranii sau opere literare prin care fenomenele respective au intrat în conştiinţa publică la secţiunea „mistere negre” aşa cum, spre exemplu, este cazul fenomenului „combustiei spontane” regăsit ca punct de plecare în romane de mare succes şi într-o filmografie corespunzătoare, gen „Carrie” sau „ET” sau „Singuri în mijlocul furtunii”.

Întrebarea este ce putem face cu aceste informaţii, în afara unuei eventuale îmbogăţiri a culturii generale? Există mai multe alte răspunsuri posibile. Primul, tradiţional, aparţine nenumăratelor şcoli ale adepţilor conspiraţiei, profund convinşi că autorităţile le ascund realitatea şi că, în mod voit, sunt ţinute ascunse date esenţiale privind contactele deja stabilite cu entităţi extraterestre sau rezultatele analizelor asupra unor nave spaţile care s-ar fi prăbuşit pe Terra.

Un alt răspuns, tot din zona teoriilor conspiraţioniste, afirmă că există laboratoare secrete unde se testează, în vederea găsirii unor aplicaţii militare, a unor tehnici care pot duce la activarea unor puteri paranormale.

Al treilea răspuns, rostit cu la fel de mare convingere, implică faptul că toate aceste dovezi din dosarele FBI sunt expresia limpede a faptului că, pe Terra, există simultan o civilizaţie vizibilă dar şi una într-o lume ascunsă şi beneficiind de puteri extraordinare, moştenire a unui nucleu lăsat pe Terra de o demult trecută civilizaţie extraterestră.

Acestea fiind spuse, iată, spre exemplu, aveţi AICI un set de documente desecretizate privind fenomenul Percepţiei Extrasenzoriale (ESP).

…sau, AICI un document al Departamenului Justiţiei despre aplicaţiile posibile ale hipnozei sau, AICI, întrebări şi posibile sugestii pe acelaşi subiect, elaborate de NCIS ((US Naval Criminal Investigative Service).

Vizionează mai jos emisiunea Bioenergia și puterile psihice. Cum acumulăm și cum pierdem energia…

http://www.cunoastelumea.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(paranormal). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.