Esti liber sau nu? Cele ZECE caracteristici ale oamenilor care traiesc in “Matrix”


Inca din ziua in care ne nastem, sistemul se asigura ca aceleasi tipare de comportament sunt integrate in fiecare dintre noi. La o varsta la care ne lipseste discernamantul, ne este oferit un model stabilit de convingeri obligatorii si de necontestat, precum si “adevaruri” despre realitate si despre lumea in care traim.

In timp ce trecem prin orele de varf ale vietii noastre, foarte rar ne gandim cu privire la suma de posibilitati pe care ne-o poate oferi realitatea noastra, iar aceast obicei lipsa de a ne indoi de unele dintre convingerile primite este, probabil, unul dintre motivele pentru care traim intr-o societate disfunctionala.

Singura noastra sansa de a remedia aceasta problema inainte de a fi mult prea tarziu este reprezentata de reusita in ajustarea mentalitatii si a actiunilor noastre catre o mentalitate mult mai durabila, inteligenta si in concordanta cu adevarata noastra natura.

“Morpheus: “Lasa-ma sa-ti spun de ce te afli aici. Tu ai venit aici pentru ca stii ceva. Ceea ce tu stii, nu-ti poti explica, dar tu simti. Si ai simtit-o toata viata ta, ai simtit ca ceva este gresit in lume. Si tu nu stii ce anume, dar este acolo ca o aschie in mintea ta, care te innebuneste. Acest sentiment este cel care te-a adus la mine. Stii despre ce vorbesc?” 

Neo: “Matricea?” 

Morpheus: “Vrei sa stii ce este?” 

Neo: “Da.” 

Morpheus: “Matricea este peste tot, de jur imprejurul nostru… o simti cand mergi la serviciu, cand mergi la biserica sau cand iti platesti taxele…. este lumea care ti-a fost aratata, ca sa-ti inchida ochii in fata adevarului.”

Neo: “Adevarul?”

Morpheus: “Acela ca esti un sclav, Neo. Ca toti ceilalti, ai fost nascut in sclavie, tinut intr-o inchisoare pe care n-o poti mirosi, gusta, atinge. O inchisoare a mintii tale.” Din nefericire nimeni nu poate sa vada ceea ce este Matricea ….fiecare trebuie sa o vada pentru el insusi!” – The Matrix (1999)

Acestea sunt cele 13 caracteristici ale oamenilor care traiesc in “Matrix”:

1. Vorbesti cu cei din jurul tau despre emisiunile TV si despre personajele false implicate. Cel mai mare hipnotizator in masa este cutia acea din coltul camerei, cea care ne spune in mod constant ce sa facem si ce sa credem, prin intermediul tehnicilor subtile de manipulare si de control al mintii. Aceasta cutie promoveaza sexul, violenta si minciuna, iar majoritatea dintre noi credem ca in cazul in care vedem ceva la stiri, atunci ar trebui sa fie si adevarat. La prima vedere, aceasta nu pare a fi o activitate periculoasa. Cu toate acestea, atunci cand ceva este repetat zilnic si in toata lumea, se dovedeste ca ceva nu trebuie sa existe efectiv sau ca ceva sa se intample cu adevarat in realitate pentru a provoca aparitia unor sentimente reale in oamenii din intreaga lume – acesta este un castig pentru Matrix cu siguranta!

Important! Experimentele au aratat ca la doar un minut de la inceperea acestei activitati, undele cerebrale isi schimba tiparul, de la undele beta – unde asociate cu gandirea activa si logica – , la undele alfa – undele asociate cu acceptarea pasiva. In aceasta stare subconstientul tau se afla intr-o stare pasiva de acceptare a mesajelor primite. De aceea companiile de publicitate cheltuiesc milioane de euro anual pe reclame. Stiai?

2. Bei apa care contine fluor si te speli pe dinti cu pasta de dinti care contine fluor –  Acesta este un subiect destul de celebru, dar majoritatea oamenilor par a nu fi deranjati de efectele pe care acest element le are asupra organismului uman si de acceptul acordat de catre autoritati. Acest accept este justificat de afirmatia potrivit careia “fluorul din apa potabila sprijna sanatatea dentara”. Chiar daca aceasta afirmatie ar fi adevarata intr-o anumita masura, nu ar trebui ca oamenii sa aiba posibilitatea de a alege daca doresc sau nu sa fie supusi unui asemenea tratament?

3. Consumi cu buna stiinta aspartam si alte asemenea substante chimice –  In cazul in care esti constient de prezenta aspartamului sau a altor substante chimice in “alimentele” tale, iar acest lucru nu te deranjeaza, cu siguranta spijini o alta credinta care a fost creata in mod fals. Oamenii ar trebui ca niciodata sa nu puna satisfactia temporara in fata sanatatii si bunastarii personale.

4. Simti ca medicul nu te mai poate ajuta – Este ca si cand traim intr-un univers paralel in care medicii au schimbat rolurile, rolul lor in acest univers paralel fiind acela nu de a te vindeca, ci acela de a avea grija de afectiuniea pe care o ai. Industria farmaceutica are nevoie de mai multi bani, motiv pentru care nu are de ce sa creeze remedii – aceasta creeaza clienti.

“Nu, nu-ti schimbam obiceiurile alimentare. Nu ai de ce sa practici exercitii fizice in fiecare zi, mai bine ia aceasta pastila.” – Aceasta este mentalitatea care domina acest domeniu si nu numai.

5. Platesti taxe, dar nu ai nicio idee ce se intampla cu banii respectivi dupa aceea – Acesta este un exemplu destul de crud care atesta existenta sclaviei in zilele noastre – aceasta este doar un secret, sclavie nerealizata. Am ajuns la aceasta concluzie prin observarea lagaturii dintre sistemul modern de impozitare si sclavia fortata pe plantatii. In ambele cazuri, beneficiar este doar stapanul plantatiei. Practic, nu este acelasi lucru, dar ideea principala de exploatare si de imbogatire a unui grup restrans de persoane se afla in continuare in peisajul principal. Cea mai rea parte este ca nimeni nu are nici macar o singura ideea cu privire la destinatia banilor pe care ii platim la stat. In cele din urma, dupa ce am lucrat si dupa ce ne-am sacrificat timpul pretios al vietii noastre, doar pentru ca acesta este tiparul de trai mostenit, meritam macar sa stim ce se intampla cu banii nostri.

6. Cartea de istorie nu minte – Istoria este manipulata mai mult decat am avea tendinta sa credem. Compara cartile de istorie a doua tari care s-au aflat in razboi una cu cealalta si te vei convinge singur. Nu mai vorbim de modul in care diferite partide politice influenteaza istoria spre propriul beneficiu. Cu toate acestea, asta nu este la fel de daunator precum este manipularea istoriei antice – cu mica sursa de informatii pe care o avem in legatura cu acele vremuri, fabricarea unor credinte false devine o activitate foarte simpla.

7. Distrugerea stiintei in numele scepticismului – Scopul stiintei este acela de a patrunde si de a explora necunoscutul, de a explica fenomenele “imposibile” si prin urmare, ar trebui incurajate aceste tipuri de activitati. Oamenii care ridiculizeaza diferite idei, care le par lor ca fiind imposibile, traiesc intr-o lume ingusta si astfel, isi reduc propriile lor capacitati si potential – aceasta este matricea perfecta, o societate in care oamenilor nu el este permis sa gandeasca in afara granitelor ce le-au fost impuse.

8. Esti devastat atunci cand pierde echipa de fotbal favorita, dar nu-ti pasa de distrugerea padurilor si de distrugerea mediului inconjurator – Cu siguranta ne-a facut placere tuturor sa privim la televizor Campionatul Mondial din Brazilia de anul acesta, dar cati dintre noi cunoastem jertfa pe care a suportat-o Amazonul sau protestele care au avut loc impotriva saraciei la doar cativa metri de stadion? In cazul in care ai fost mai preocupat de infrangerea favoritei decat de problemele de mediu sau de problemele umanitare, imi pare rau, dar trebuie sa-ti transmit niste vesti proaste – matricea a reusit sa-ti fure sentimentul de auto-conservare si de empatie si te-a lasat cu o tendinta impulsiva de trivialitate si de evadare.

9. Iti lasi sanatatea mentala pe mana industriei farmaceutice – Acelasi tipar ca si in cazul medicilor, doar ca de data aceasta matricea ajunge direct  la creier –  partea cea mai susceptibila la controlul mental si la manipulare. Emotiile nu sunt reale – acestea fac parte dintr-un proces chimic complex care are loc la nivelul creierului si joaca un rol important in modelarea caracterului nostru. Atunci cand luam de buna voie pastile care ne modifica echilibrul chimic natural al creierului si al organismului, practic ii permitem cuiva sa se joace cu mintea noastra – cea mai directa forma de control mental! Aceasta este una dintre cele mai periculoase arme de catre dispune matricea, sa nu mai discutam si despre nivelul de dependenta pe care cele mai multe dintre aceste medicamente il creeaza.

10. Nu iti poti imagina o lume fara bani – Aceasta este o idee foarte periculoasa, dar nu pentru tine, cel care citesti aceste randuri, ci pentru matrice, deoarece aceasta ar fi cea mai importanta lovitura pe care ar putea sa o primeasca acest sistem. De catre activisti este acceptat pe deplin faptul ca principala cauza a degradarii societatii in care traim este reprezentata de sistemul politico-economic construit incorect, un sistem extrem de dependent de sistemul monetar subsidiar. Cu toate acestea, exista oameni care cred ca societatea in care traim nu ar putea functiona in lipsa unui asemenea sistem, dar acestia sunt aceiasi oameni plini de scepticism de care vorbeam mai sus, oameni ingusti la minte care nu pot oferi argumente sprijinite de fapte reale si acei oameni de care se discuta in filmul „The Matrix”, oameni care nu pot fi salvati.

http://e-dimineata.ro

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(manipulare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Esti liber sau nu? Cele ZECE caracteristici ale oamenilor care traiesc in “Matrix”

 1. Truth zice:

  LupulDacic nu stiu daca poti publica asa ceva aici, dar conform legii fie sa fiu eu responsabil pentru ce scriu, fiecare e direct raspunzator pentru ceea ce publica pe internet.

  Nu oamenii ne-evrei sunt de vina! Da, au si unii ne-evrei vina lor, insa cea mai mare vina o au evreii si voi explica mai jos de ce.

  Oamenii mereu uita sa dea vina pe evrei. Exista corupti peste tot, insa toate au pornit de la EVREI.

  Evreii sunt de vina pentru toate aceste lucruri oribile ce se intampla in lume si pentru toata suferinta, da, toata, daca nu toata pentru cel putin 90% din lucrurile oribile sisuferinta din lume.

  Ei controleaza mass-media ( inclusiv cea din Romania, citeste acest articol – https://www.seruah.com/adevaratii-stapani-ai-presei-din-romania.html ), mediile de comunicatii, internetul si marile companii (inclusiv Facebook este detinut de evrei in mare parte, Mark Zuckeberg este evreu, Google si YouTube la fel), bancile si sistemul bancar. Ei au oameni in pozitii cheie in politica fiecarui stat si in toate institutiile sau slugi. Poate vi se pare ridicol, dar daca anallizati va veti convinge. Si fac asta pe fata, nu se ascund. Ne rad in fata si in nas. Pentru ca asa le este lor firea.

  Ca sa va faceti o idee cum lucreaza evreii dau un exemplu, ei discrimineaza si au discriminat femeile si au facut religii si programe religioase impotriva femeilor si programe ce denigreaza femeile pentru ca apoi tot ei sa vina cu solutia, cu feminismul. Ei otravesc apa ca apoi sa vina cu solutia: „apa la sticla!”. Ei creeaza si finantaza terorismul ca apoi sa vina cu solutia: „legi tip Big Brother din ce in ce mai stricte si apoi implantarea cipurilor”.

  Ei modeleaza opiniile, ei invrajbesc oamenii si popoare unii impotriva altora, ei dezbina si cuceresc si istoria (trecutul) ne-a aratat acest lucru. Ei au dezbinat si cucerit Egiptul Antic si Imperiul Roman. Evreii sunt de vina! Nu le faceti jocul sa va urati intre voi si sa va ucideti intre voi fara sens de multe ori, altfel veti face jocul unor psihopati mincinosi evrei bogati, unor mari capitalisti ce detin tot, unor oameni extrem de bogati ce vor doar control si nu le pasa de populatie.

  De asta nu se schimba nimic, pentru ca oamenii nu dau in evrei dau mereu unul impotriva altuia, evreu impotriva ne-evreuu, ca asa ii intorc evrei unul impotriva altora ca ei sa traga profit dupa asta si control. Ei creeaza cauza si ei vin cu solutia. Ar fi in stare sa isi ucida si evrei de ai lor atat sunt de spurcati doar pentru profit si control mai mult. Daca analizezi bine vei constata uimit ca toata coruptia din lume este din vina evreilor.

  Pentru toate lucrurile oribile ce le fac evreii arunca vina pe inamicii lor.

  Citate din Talmdul Evreiesc – vezi cum te numesc pe tine evreii

  https://www.seruah.com/citate-din-talmudul-evreiesc.html

  Un exemplu despre cum evreii joaca pe ambele fronturi

  https://www.seruah.com/un-exemplu-despre-cum-evreii-joaca-pe-ambele-fronturi.html

  Ce supara un evreu

  https://www.seruah.com/ce-supara-un-evreu.html

  Evreii forteaza marsul spre microcipuri si spre o Noua Ordine Mondiala

  https://www.seruah.com/evreii-forteaza-marsul-spre-microcipuri.html

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.