ACȚIONEAZĂ -ACEASTA NU ESTE O AFACERE — CI CRUZIME


În fiecare an România trimite de animale în croaziere infernale pentru ‘Festivalul Sacrificiului’ din Orientul Mijlociu acolo unde străzile se umple de sânge…

ACTUALIZARE URGENTĂ
Octombrie 2017: România a anunțat că intenționează să exporte 4 milioane de miei în Egipt. Acest plan reprezintă un dezastru inevitabil pentru bunăstarea animalelor. Investigațiile noastre din Egipt au expus în mod repetat cele mai șocante abuzuri asupra animalelor incluzând: orbirea prin tăierea ochilortăierea tendoanelor și uciderea fără asomare.

Sprijinul tău este critic. Îndeamnă prim-ministrul și ministrul agriculturii și dezvoltării rurale din România să salveze aceste animale de la cruzimea din spatele industriei exportului de animale vii.


Investigatorii Animals International dezvăluie teroarea îndurată de vițeii și oițele din România trimise în Egipt, Liban și Iordania pentru Festivalul Sacrificului care s-a încheiat recent. Dovezile șocante scot la lumină nu doar cruzimea industriei exportului de animale din România, dar și încălcări ale legilor internaţional.

În fiecare an, peste un million de viței, oițe și capre sunt luate din România și încărcate cu forța în camioane și apoi mai departe pe vapoarele morții în portul Midia. Vapoarele înărcate cu animale speriate și înghesuite pleacă din România pe mare spre Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Urmează un șir lung de zile și nopți în care aceste animale înfruntă condiții mizerabile și riscante. Totul pentru a urma apoi un regim de îngrășare rapidă și sacrificare pe pâmânt strain pentru carnea lor prin metode de o cruzime extremă. Profitul făcut pe seama animalelor revine doar unor companii bogate și lacome.

Nicio țară din Uniunea Europeană nu mai exportă atâtea animale vii precum România. Acest comerț se face în cele mai mizerabile condiții și are multe secrete. Acest comerț va indigna fiecare Român sensibil.

Animals Internațional a urmărit tăurașii, oițele și caprele din România către Nordul Africii și Orientul Mijlociu, expunând systematic adevărul din spatele acestei industrii brutale.

Animals are thrown like they're nothing more than sacks of flour.

Riscurile asociate cu exportul de animale vii sunt atât inutile cât și imposibil de prevenit. Abandonarea acestor animale în țări străine care nu au legi să le protejeze de acte de cruzime extremă reprezintă un gest imoral.

Frica și durerea pe care vițeii și oițele le simt sunt la fel ca ale oricărui alt animal. Milioane de oameni în jurul lumii — din Australia până în România — se unesc împotriva acestor vapoare ale morții și cer ca animalele să fie cruțate de abuzuri și cruzime.

Te vei alătura și tu?

Pentru că acest comerț nu este rău doar pentru animale, dar rău și pentru România. Corporații lacome multinaționale se îmbogățesc exportând animalele vii din România și distrugând locuri de muncă în țara noastră. În vreme ce alte țări profit de pe urma animalelor noastre, fermierii din România se luptă la limita supraviețuirii.

SEMNEAZA PETITIA :

https://www.animalsinternational.org/take_action/romania-animal/ro?co=1&ua_s=fba3

Acest articol a fost publicat în MINUNATELE NECUVANTATOARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.