Istoria sumară a criminalei familii Bush


Pe măsură ce ne aflăm, cu dificultate, în procesul de a ne recâștiga libertățile pierdute, ar trebui să facem o analiză strategică a modului în care am ajuns în această stare alarmantă, să cunoaștem sincer situația actuală dar mai ales trecutul (un mare om de stat spunea că: ,,Cine nu-și cunoaște trecutul riscă să-l repete”) și, pe măsură ce alte alegeri majore vin în viața noastră, ar trebui să le facem în mod conștient și asumat, să ne rupem de orice influențe sau manipulări, pentru a crea un viitor pozitiv, previzibil.

În acest context, familia Bush face parte din clanul celor 13 familii malefice care au determinat (nu influențat) istoria Statelor Unite și a lumii în ultimul secol.

Orice observator obiectiv cu o bună conștiință a istoriei contemporane, ar trebui să urmărească cu ușurință, creșterea acestei puternice mișcări care a preluat controlul puterii în Statele Unite. Cea mai flagrantă înregistrare istorică este atunci când bunicul Prescott Bush (petrolist și bancher) și câțiva dintre prietenii săi au încercat să-l atragă pe generalul Smedley Butler (unul dintre generalii americani cu cele mai multe decorații și merite onorifice și un deosebit patriot), să adune veterani de război din primul război mondial pentru a prelua Președinția Statelor Unite în 1933. Apoi, în 1942 Statele Unite s-au alăturat celui de-al doilea război mondial, Prescott Bush, omul cabalei – un susținător al fascismului – a fost forțat în cele din urmă de „Trading With the Enemy Act” să-și încheie afacerile extinse cu Hitler. Și credeți că s-a întâmplat așa?

Nicidecum, Prescott Bush a continuat să finanțeze regimul nazist al lui Hitler și să furnizeze Germaniei naziste petrol pentru mașinăria enormă de război pe care o deținea Germania la acel moment. Cum? Încălcând acest tratat național care în principal prevedea ca orice corporații sau firme care au avut până la acel moment afaceri cu Germania, să întrerupă acest lucru. Petrolul era vândut prin firme din Argentina, Germaniei, astfel că submarinele germane se alimentau de pe coasta Americii de Sud, de la nave sub pavilion argentinian. De altfel, mulți capi de top ai celui de-al Treilea Reich și-au găsit rezidența în Argentina după terminarea războiului, printre care și Hitler.

Ceva de genul afacerilor ce le fac marii retaileri în România în prezent, pentru a nu plăti taxe și impozite statului român (cu firme intermediare în off-shoruri).

După al doilea război mondial, această sucursală americană a naziștilor nu a pierdut războiul, tocmai au transformat terenul de luptă. Ei și-au extins „legăturile” cu rețelele de informații ale lui Hitler, ceea ce a dus la formarea CIA. Generalul Richard Gehllen, fost șef al serviciilor secrete naziste, a fost ,,preluat” de americani împreună cu o unitate de elită și un tren cu 20 de vagoane de documente secrete, de undeva din munții de la granița Germaniei cu Elveția și a reformat serviciile secrete americane. Este, de asemenea, același grup pe care președintele Eisenhower l-a identificat opac ca fiind „Complexul Militar Industrial„, în discursul său întunecat de adio.

Mai târziu, a fost tăticul George H.W. Bush, care de pe o navă (numită Barbara) aflată în larg, a regizat fiasco-ul dinGolful Porcilor din Cuba. Ca o consecință directă a acestei acțiuni nesolicitate, John Kennedy l-a alungat pe el și pe frații din CIA din administrația sa, deși doar temporar, pentru că George H.W. Bush, apoi un agent activ al CIA, a fost mai târziu fotografiat în Dealey Plaza , în ziua însorită din noiembrie 1963, când a fost asasinat cel mai iubit președinte american, John F. Kennedy.

Din FDR până în prezent, familia criminală Bush și nucleul ei fascist corporativ, prin utilizarea puterii corporatiste neîngrădite, își strângeau lațul în jurul gâtului sistemelor politice, juridice, economice și media americane – după cum urmează din partea unui democrat sub acoperire, ceea ce conturează atât de bine: „O istorie de buzunar a liniei criminalității organizate a lui Bush” :

,,Îngerul”lui Hitler – Prescott Bush și prietenii lui de pe Wall Street au ajutat la finanțarea și armarea celui de-al Treilea Reich. Unii au continuat să facă comerț cu inamicul chiar și după ce Germania a declarat război Americii. Golful Porcilor – petrolistul Bush și prietenii lui cubanezi mafioți au ridicat iadul în Miami, New Orleans și Houston. L.B. Johnson a numitt organizația „O crimă regulată Inc în Caraibe”.

 22 noiembrie 1963, Dallas – George DeMohrenschildt, „geologul alb rus”, era prieten cu Lee Harvey Oswald și George Herbert Walker Bush. Lumea e mică, pe măsură ce coincidențele devin tot mai mari. Aproape 40 de ani mai târziu, memoriile FBI detaliază modul în care George Herbert Walker Bush ,,i-a atins un degețel” unui tânăr conservator în ziua asasinării președintelui ce voia să desființeze Federal Reserve Bank și să emită moneda națională prin Trezoreria guvernului, prin actul deja semnat 011.111, iar „domnul George Bush al Agenției Centrale de Informații” a eliminat cubanezii anti-Castro din Miami, câteva zile mai târziu.

Războiul din Vietnam – OK, acesta era de datoria copiilor săraci de a lupta împotriva unui război ilegal ce a început prin operațiunea steag-fals din Golful Tonkin, atâta timp cât „W”, copilașul cocolit era „destinat” să devină președinte într-o zi sau restul fraților bogați ai lui. Între timp prietenii bogați ai lui Tăticu au devenit foarte, foarte, foarte bogați.

Scandalul Watergate – președintele Nixon a fost dispus să arunce pe cineva și chiar pe toți la lupi – cu excepția lui George Herbert Walker Bush și „The Texans” pentru că „vor face orice de partea noastră”. „Crima” se va califica drept „orice”.

 Surpriza din Octombrie – Carter probabil l-ar fi bătut pe Reagan (în alegerile prezidențiale), dar Bush și prietenii săi din informații și complexul militar-industrial au făcut o înțelegere cu ayatollahul Iranului pentru a ține clar ostaticii de alegeri (este vorba de criza ostaticilor din ambasada SUA din Teheran, unde trupele speciale trimise să-i elibereze au suferit un mare eșec, n.b.). În ziua inaugurării, au plecat din Teheran. Câteva săptămâni mai târziu, Israel începe să trimită arme furnizate de SUA. Se dovedește atât de „profitabil”, că Ollie North îi taie de pe listă pe israelieni și decide să le vândă direct. Reagan supraviețuiește încercării de asasinare – la doar câteva luni după ce a fost investit. Acesta a fost eliminat și Bush era pregătit să preia președinția. Fiul lui Neil era gata să ia cina în noaptea aceea cu fratele lui John Hinckley, Scott. Ciudat cum aceste coincidențe se întâmplă întotdeauna cu Tăticu

 INSLAW / Promis – Ed Meese și fratele său au furat software-ul care a permis Departamentului de Justiție să urmărească toate dosarele penale, prietenii lor din INTEL (Informații) au adăugat o ușă capcană și apoi au vândut-o în întreaga lume, făcând posibilă urmărirea a ceea ce fiecare BFEE, dictator sau prieten de la Saddam la d’Aubission – în numele libertății.

 Scandalul Irak / Banca Nazionale del Lavoro – Cum credeți că Irakul a reușit să-și ducă războiul împotriva Iranului pentru toți acei ani? Saddam a trebuit să primească arme și bani de la cineva, așa că au găsit un bancher la un nivel scăzut în Miami să facă asta. Contribuabilii americani au alocat lui Saddam, atunci, 5 miliarde de dolari în împrumuturi. Între timp, războiul dintre Iran și Irak este prelungit cu ani de zile și câteva sute de mii de vieți se pierd.

 BCCI – Spălarea internațională a banilor pentru teroriști și comunitatea de informații – Banca preferată a teroriștilor, folosită printre altele de Abu Nidhal, Osama bin Laden, Ollie North, CIA, SIS și KGB. Administrațiile și prietenii lui Reagan și Bush de pe ambele maluri ale culoarului din Congres au făcut tot ce au putut pentru a o menține deschisă. John Kerry i-a oprit.

 Scandal pe economii și împrumuturi – Jaf legalizat sub formă de „împrumuturi” acordate persoanelor conectate politic, Mafia și șefi din Informații. Ciudat cum chiar șiNeil Bush, care a făcut milioane în timp ce SilveradoS & L , a ajutat direct, a pierdut miliarde de credite neperformante pentru cunoștințele lui Bush, nu a petrecut niciodată o zi în închisoare. Dacă un copil sărac din Detroit fură o pereche de pantofi de la mall, e-n regulă să-l împuște mortal. Între timp, după ce bailout-ul „rezolvă” totul, prietenii foarte, foarte, bogați ai lui Tăticu devin ultra-bogați.

 Iran-Contra – Neoconul Michael Ledeen, Munacher Ghorbanifar și Adnan Khashoggi se înțeleg pentru a vinde arme Ayatollah-ului și folosesc profiturile pentru a-și arma Contras-ul terorist (organizație teroristă ce acționa în Iran). Majoritatea jucătorilor ar trebui să fie în închisoare, dar datorită iertării luiTăticu, rămân liberi să se plimbe pe străzi, să nu mai vorbim de coridoarele de putere și continuarea terorismului.

 Războiul I din Golf – Tăticu Bush îi dă lui April Glaspie semnalul pentru a pune în lumină „disputa de frontieră” a lui Saddam și a împinge în Kuweit. Nu-i de mirare că Saddam s-a simțit trădat, atunci când Dick Cheney a ordonat exterminarea a zeci de mii de fugari recruți irakieni ce se îndreptau spre nord pe „Autostrada morții” (operațiune steag-fals unde s-a dat vina pe Saddam). Între timp, prietenii ultra-bogați ai lui Tăticu devin ultra-ultra-ultra-bogați.

 Alegerile din 2000 redă Constituția Statelor Unite – După ce a stabilit lucrurile astfel încât 70.000 de voturi și alegători democrați, probabil, să fie respinși sau desființați, „alegerile” de la prezidențiale din Florida din 2000 au dus la o „egalitate”. Justiția asociată, Antonin Scalia, are ideea că poate Curtea Supremă împachetată de GOP ar trebui să acorde oricum cererea petiționarului George W. Bush de a lua Oficiul Oval. Cineva din UD a scris: „Nu furați alegerile pentru a face lucruri bune„. Cuvinte profetice au fost astea.

 ENRON, Politica energetică – Sarcastic, Dick Cheney se întâlnește cu Kenny Boy Lay pentru a discuta modalități de a ajuta ENRON să jupoaie California și restul Americii. Au fost și alții acolo, precum Chevron și EXXON, pentru că au nevoie și ei de petrol. În plus, ultra-, ultra-, ultra-bogații nu se pot sătura niciodată suficient.

 11 septembrie 2001 – După ce a ignorat avertismentele președintelui Bill Clinton, fostul consilier al securității naționale, Sandy Berger, șeful antiterorismului Richard Clarke și directorul diviziei centrale de informații George Tenet, George W Bush ignoră un raport intitulat „Bin Laden hotărât să lovească S.U.A.” O lună mai târziu, 3.000 de oameni nevinovați sunt uciși. Două moduri de a privi acest lucru: 1. Neglijența penală, în cel mai bun caz; 2. Trădarea, cel mai probabil.

  Războiul II din Golf – George W. Bush, Sneer, si cea mai mare parte a „birocrației” fac caz de război în Irak, afirmând că există legături clare între 9-11  și Saddam Hussein, care intenționa să folosească arsenalul de arme nucleare, chimice și biologice asupra Americii (până în prezent, singura dovadă folosită în America a fost Antrax, care provenea dintr-un laborator al armatei americane, cultivat dintr-un lot al Universității din Iowa Strain.) Oricum, nu este cu adevărat ciudat să vedem cum atacul Irakului a fost prioritatea numărul 1 a Administrației, a fostului secretar al Trezoreriei, Paul O’Neill, și a șefului antiterorist Richard Clarke, din ianuarie 2001?. Motivul sunt bani care trebuie făcuți acolo și putere ce trebuia câștigată acasă .

 Atât de multe, dintr-o perspectivă istorică; cum stăm în prezent? Ei bine, sistemele noastre politice, legale, guvernamentale, militare și medicale, precum și sindicatele noastre au fost toate compromise. Din punct de vedere financiar, datorită faptului că suntem adânc băgați în datorii (mai ales către China), „ei” vindeau activele corporative și de țară și acum pur și simplu își „însușesc” numerarul pentru a-și plăti datoriile proaste pentru jocurile murdare, în valoare de peste 850 miliarde de dolari, când sistemul nostru fiscal și sistemul bancar al rezervei federale sunt dincolo de orice control, clasa de mijloc demoralizată și înspăimântată este rapid dizolvată, reputația noastră mondială este spulberată mai mult decât oricând în istoria noastră, iar valoarea dolarului continuă să scadă.

Infrastructura și mediul înconjurător se deteriorează, în timp ce corupția corporatistă și politica agresivă, fanatismul și rasismul sunt tot mai evidente, sursele tradiționale de știri au devenit centre profitabile pentru administrație, iar procesele noastre de votare sunt, în cel mai bun caz, nesigure. Nu este imaginea sănătoasă a progresului și a speranței care fusese normale, înainte de anii șaizeci – înainte ca cineva să înceapă să-i omoare pe frații Kennedy și dr. Martin Luther King Jr. Acest lucru poate părea o înregistrare ruptă, însă alegerile recente vor fi cu adevărat critice pentru supraviețuirea modului nostru democratic de viață – și astfel a întregii lumii.

Poate că ar trebui să începem să ne gândim la indivizii care au susținut administrația Bush ca dependenți de bogăție, auto-absorbiți și în afara controlului, care au nevoie de intervenție. Acum, printr-o intervenție, primul lucru care trebuie să se întâmple este ca dependentul să fie supus faptelor realității până când zidul de negare este expus și apoi acceptat. Se pare că alegerile din 2008 au demonstrat că o majoritate a americanilor cred că lucrurile sunt rupte și doresc o schimbare. Acum este timpul să educăm și să-i motivăm pe concetățenii noștri să caute și să-și recapete simțul pierdut al moralității (este tot la fel de clar și valabil și pentru noi românii, n.b.).

Următorul pas – și acesta este în centrul chestiunii – este ceea ce poate / ar trebui făcut pentru a corecta situația noastră dură. Va fi nevoie de o conducere foarte puternică, pasionată, înțeleaptă, emoțională și motivată. Accentul ar trebui să fie pus pe „motivare”, deoarece următorul lider trebuie să eludeze prizele mediatice părtinitoare, în timp ce rezistă tentației de a permite influențe mai vechi, mai corupte, să-și recâștige controlul.

Elaborând într-o frază de la începutul acestei declarații, „… trebuie să existe legi și / sau reguli aplicabile…” în special în sistemele noastre electorale și financiare. Chiar dacă Rove și băiatul lui se pare că au părăsit Washingtonul, nu trebuie să lăsăm garda jos. Încă mai practică faptele lor nefaste, undeva. Rețineți că chestiunea legilor și a regulilor este că acestea sunt de obicei create, modificate și puse în practică după acest lucru. De asemenea, fiți conștienți de faptul că este foarte dificil să vă opuneți controlului atunci când nu aveți bani pentru a cumpăra alimente, adăpost sau îmbrăcăminte – cu atât mai puțin armele de rezistență. Dacă Obama este capabil să urmărească doar cu o majoritate largă a promisiunilor sale de campanie, poate că încă mai amânați să mai luați un glonț. Cu toate acestea, permiteți-le să le fie o lecție importantă – fascismul și democrația nu se amestecă … așa că ar fi mai bine să ne fixăm repede democrația / congresul, în timp ce, sperăm că mai putem încă!

 În cele din urmă, dacă ar trebui să ne străduim să ieșim din această nebunie, unul dintre primii noștri pași imperativi, pe măsură ce reparăm daunele făcute, ar trebui să fie urmărirea penală a tuturor actelor criminale pe care acest grup nemilos de criminali internaționali le-au comis. Această afirmație nu este făcută cu un sentiment de răzbunare, ci spre a stabili un astfel de exemplu puternic cu acești indivizi că ei și slujitorii lor vor renunța pentru totdeauna la orice încercare de a corupe, lupta noastră luminată pentru libertatea umană universală.

    Sursa:  Mike Malloy – „The Bush Crime Family”  / http://www.stillnessinthestorm.com

https://burebista2012.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA( elita). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.