Despre morți numai de bine ?


El Cid

O vorbă din popor spune că pe morți, nu trebuie să îi pomenești de rău. Cică așa ar fi creștinește, că după ce au murit au ajuns în Împărăția Domnului și numai Domnul îi mai poate judeca. Da? Și dacă Domnul i-a trimis către tărâmul Întunecatului, noi ce trebuie să spunem, că au fost sfinți? Păi ar însemna să îl contrazicem pe Dumnezeu care l-a judecat și l-a osândit la chinul veșnic, așa cum spune Biblia. Cine sunt eu să contest judecata Lui?

În consecință, eu zic că decât să îl mânii pe Dumnezeu mințind, ascunzând adevărul despre ceea ce știu sau gândesc, sau chiar să contrazic Judecata Domnului, care oricum nu știu ce conține, prefer să fiu sincer față de mine, de principiile mele și față de cei care mă cunosc.

A fost anunțat în sfârșit decesul celui căruia i s-a spus Regele Mihai. Dumnezeu să îl odihnească și să îi ierte păcatele. La câte a avut numai Dumnezeu poate face asta. Am spus în sfârșit nu pentru că aș fi așteptat așa ceva, Doamne Ferește, nu am dorit moartea nimănui. Acest ”în sfârșit” se referă la o știre pe care toți o așteptam de cam 2 ani încoace, cam de când Mihai a fost ”checheiat” cum spuneam când eram mic, adică încuiat, izolat departe de ”lumea dezlănțuită”. Nu aș băga mâna în foc că a trecut în neființă de atunci, dar nici nu l-aș contrazice pe unul care ar afirma așa ceva. De altfel, chiar fata sa, Margareta a înregistrat un ”anunț oficial al morții” încă de atunci așa că dacă ea a făcut acest lucru, eu am cel puțin dreptul să mă întreb de ce. Se pune normal întrebarea, de ce l-a înregistrat atunci, pentru că îi aștepta moartea, sau pentru că decedase de atunci dar s-a ajuns la concluzia până la urmă că nu trebuie ”să moară”până nu se obțin și alte foloase și nu sunt eliminați toți pretendenții la tron ? Nu cumva și din cauza asta nu a fost lăsat nici Nicolae să îl vadă? Practic, nici o persoană din afara anturajului dudelor nu l-a văzut din 2015. Fiind vorba de un cap încoronat, de implicațiile politice și .. materiale, ar fi recomandată o investigație mai amănunțită pentru a se afla atât cauza morți, cât mai ales DATA MORȚII. Cine nu acceptă aceste verificări nu o să poată explica de ce se opune.

Nici nu vreau să mă refer în ceea ce va urma la Mihai, nici ca rege, nici ca persoană privată, așa cum a declarat că dorește să fie tratat când a venit în România după ce SRI a încetat să îi mai achite renta stabilită  de părinții și predecesorii actualilor securiști. Ceea ce a făcut domnul Mihai este cunoscut, există încă documente istorice, poate de acum vor exploda și în sfârșit cei care au stat în preajma lui vor spune ceea ce știu, fie descătușați de legământul făcut sau obligați de conștiință, fie din dragoste pentru el și cel puțin silă față de cel care a preluat frâiele familiei de ceva ani. Dar este posibil ca ei să continue să tacă, speriați de cei care au bătut palma cu Mihai și familia sa încă din August 44 pentru că cine stă cu trădătorul la masă, are aceleași gusturi, mănâncă aceeași mâncare iar dacă nu vomită înseamnă că i-a priit.

Printre cei care au stat la masă cu Mihai,  fie că au fost invitați de el, fie că l-au invitat la masa lor, au fost tocmai cei care au fost învinuiți că nu îl suportă și că nu l-au lăsat să intre în țară, adică Iliescu și Năstase. Aceștia, după ce s-au făcut că nu vor rege, au bătut palma cu el  ca și Bodnăraș și au început să îi dea câte un deget, pas cu pas, cum ar spune un ilustru pasangiu, până au început să țipe celelalte oase domnești că lor nu le mai rămâne nimic și și-au tras avocați și președinți în sprijin. S-ar fi părut că actualei conduceri de partid nu i-a mai rămas nici un os de ros, nimic care să fie oferit bătrânelor oase și urmașilor lor de pe urma cărora să se lingă și ei pe degete, dar nu a fost așa. Din România, oricând, din orice rană curge miere. România a devenit un copac în care toți își înfig securile și din fiecare tăietură curge miere, căci sânge nu mai avem nici noi oamenii, privim reci acest rapt fără să auzim tânguitul frunzelor. Guvernul Hagi Tudose va rămâne în istorie prin ordonanțele Olguței și daniile făcute inexistentei Case Regale, căci sunt convins că chiar dacă Mihai a murit și practic nu se mai justifică onorurile și daniile propuse și ”acceptate cu durere” de Margareta, Dragnea și Tări au nevoie de mierea care va curge cu această ocazie dar și de gratitudinea acelei părți din securitate care l-a proptit pe Duda în regalele coaste până i-a perforat plămânul. Vom trăi și vom vedea. Se va spune că chiar dacă Mihai a murit și practic fetițele lui nu au dreptul la escortă, reședințe și celelalte onoruri cuvenite doar foștilor șefi de stat, se cuvine un ”act de reparație morală”, dar mai mult materială față de amintirea MS Mihai. Acest lucru va dovedi ceea ce nu spune de fapt nimeni, și anume că toate discuțiile și negocierile pentru aceste favoruri s-au făcut nu cu Mihai, ci cu Duda și Margareta, căci ei sunt adevărații beneficiari, chiar dacă nu au dreptul la nimic. Dragnea  Tări și Tudose se vor dovedi mai josnici decât Bodnăraș, Ceaușescu și Iliescu, pentru că cel puțin ei au negociat și au făcut concesii regelui, dar DTT  vinde cecuri în alb unui actoraș de provincie securizat.

Mărturii incomode

În alt articol scris despre această farsă regalo- comunisto-securistă, ca o continuare a celei din 1944, am adus în  sprijinul celor spuse de mine, declarații și opinii ale unor monarhiști convinși care se simțeau și ei mințiți și dezamăgiți de ceea ce se întâmpla în așa zisa casă regală. Iată că grupul celor care –în deplină cunoștință a situației și aflați multă vreme în compania lui Mihai- spun adevăruri care nu prea sepupă cu declarațiile oficiale ale celor care au confiscat ”Casa Regală” se lărgește și aflu dintr-un material publicat încă de acum 2 ani, dar despre care nu știam nimic, că tot ceea ce bănuiam și intuisem vizavi de ascensiunea dudelor se confirmă, că Duda a obținut cel puțin dubios atât gradele militare cât și controlul asupra casei Regale. Practic și poziția   lui Iliescu față de Mihai s-a schimbat după 1996, respectiv după ce Radu Duda, fiul lui Rene Duda, prietenul lui Iliescu, a ajuns ginerele lui Mihai și a început să îl manipuleze și controleze pe Mihai, așa cum spune și Andrei Bădin, unul din puținii jurnaliști care au stat pe lângă rege până ce Duda a preluat controlul cancelariei regale prin Ion Tucă,un fost șofer al Fundației Margareta, omul SRI care a preluat apartamentul lui Duda. Andrei Bădin nu e singurul om din apropierea lui Mihai, care a vorbit despre preluarea  controlului asupra caselor și domeniilor regale de către Duda și SRI, au fost și alți foști colaboratori care au vorbit dar și care au fost forțați să facă un pas înapoi, pentru a nu li se publica dosarul de colaborator al băieților de la secu, pentru că din 1944, între așa zisa Casă Regală și securitate a fost o legătură indestructibilă, care a condus toate actele fostului suveran. Securitatea și partidul comunist au condus și stăpânit domeniile regale din 1944, neîntrerupt pentru că actul din 23 August, trimiterea celor 160000 de militari români în prizonierat,(de unde s-au recrutat apoi diviziile de viitoare cadre de nădejde ale partidului) vânzarea lui Antonescu, uciderea acestuia, decorarea lui Mihai  de către Stalin, plecarea din 47, Omerta păstrată până în ziua morții cu privire la crimele comuniste, sunt tot atâtea afaceri consfințite între Mihai, fosta Casă Regală și comuniști și securiști, sau mai bine spus păcate care vor atârna greu de tot la trecerea Styx-ului.

Redau aici un fragment din articolul lui Andrei Bădin scris în 2015 articol care nu mai are nevoie de traducere nici pentru cei mai înverșunați apărători ai dudelor, pentru că este scris de cineva care a fost în miezul problemei.

” 1997: Imediat după nuntă, Radu a încercat și în timp a și reușit să controleze tot ce mișca în Casa Regală, inclusiv pe Rege. Mai întâi a copiat gesturile Regelui, mai apoi încerca discret să controleze acțiunile acestuia. Când nu reușea apela la Margareta și la soacra sa. Ajung apoi în fiecare an, la Geneva, interviul anual pe care îl făceam timp de mai mulți ani succesiv cu Regele. Ca de obicei mă văd în fiecare an cu oamenii din jurul Regelui. Nemulțumirea creștea: Radu vrea să controleze tot! La vremea aceea doar dorea…

SRI ÎI CUMPĂRĂ APARTAMENTUL LUI DUDA

2000: SRI cumpără apartamentul din București al lui Radu Duda. Apartamentul deja era închiriat de un ofițer SRI. Nu a existat o licitație, ci o tranzacție directă realizată prin Ion Tucă, azi directorul Casei Regale, omul cheie al tuturor businnesurilor realizate de Radu Duda. Tucă a fost șoferul Fundației Principesa Margareta. Azi e milionar.

DSC_0786Apartamentul ar fi fost cumpărat de SRI după ce Ion Iliescu a fost reales președinte. Suma tranzacţiei e şi azi secretă.

NEGOCIERILE DIN ELVEȚIA ÎNTRE DUDA ȘI OAMENII LUI ILIESCU

2001: Are loc celebra reconciliere între Regele Mihai și Ion Iliescu. Negocieri discrete au avut loc în mai multe rânduri la Versoix, canalul de comunicare fiind Radu Duda. Mai mulți reprezentanți ai lui Iliescu au fost trimiți la negocieri în Elveția: Ioan Talpeș, la aceea vreme șeful Departamentului de Securitate al Administrației Prezidențiale, fost șef al SIE.  Mitropolitul Moldovei de la aceea dată, actualul Patriarh Daniel, dar și Victor Opaschi, consilier prezidențial al lui Ion Iliescu. I se promite Regelui o resedință la București, Palatul Elisabeta, Castelul Săvărșin din județul Arad și restituirea altor proprietăți. Regele şi Guvernul Năstase ajung la un acord pentru Castelul Peleş şi împrejurimi. Familia Regală urma să primească……

Acestea sunt lucruri pe care românii, cei care încă mai înghit povești cu Făt frumos din Dudă, trebuie să le știe, pentru a nu se lăsa manipulați la infinit de aceleași structuri de care cred că au scăpat dar care îi conduc și mai abitir decât pe vremea tătucului Stalin.

http://www.flux24.ro/exclusivdezvaluiri-din-culisele-scandalului-de-la-casa-regala-bani-sri-generali-sie-actualul-patriarh-intrigi-scandaluri-si-negocieri-secrete-principesa-margareta-a-inregistrat-mesajul-video/

http://www.in-cuiul-catarii.info/

Acest articol a fost publicat în MONARHIE(editoriale). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Despre morți numai de bine ?

  1. bogdanpus zice:

    Sarut-mana. Cum pot lua legătura cu dumneavoastră? Sunt Bogdan de pe TKA si prieteniirusiei. Am vazut ca s-a inchis blogul, nu am mai intrat de mult, comunitatea s-a mai mutat asa cum planuia dn. Lucian?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.