A murit Regele, trăiască Regele…!! Dar ce facem noi românii cu țara noastră?!


„Jale” mare în România, a murit Regele țării….. Noi românii spunem că despre morți numai de bine, dar au mai murit și alții și am încercat sa fim mai obiectivi decât ar fi fost necesar, deci nu văd de ce nu am fi și în acest caz obiectivi. A fost un Rege despre care am întrebat multi români ce a făcut. Nici un răspuns, ba unii mai spun că nu a fost lăsat să facă ceva pentru România.

Dar cine trebuie fraților să îl lase să facă ceva pentru o țară pe care a jupuit-o de valori? Poporul român nu a avut și nu are nevoie de Rege ci de demnitatea dată țării de fiecare dintre noi.

El ne-a dat „demnitatea” falsului, prin capacitatea sistemului în care a trăit și l-a promovat, capitalismul, de a minți, înșela și devaliza valorile țării. Românii au trăit o perioadă până în 1989, când au avut un număr mare de responsabilități și mai puține drepturi decât aveau nevoie. Regele a trăit în afara țării noastre (nu a lui), cu mai multe drepturi decât responsabilități, făcând parte din familia regală recunoscută în Europa.
Românii au trăit în țară, au avut o sumedenie de responsabilități și au dorit să aibă și drepturi. Au făcut o Revoluție pentru a li se respecta drepturile și au reușit să se declare liberi, dar a cerut drepturile pe care le meritau și din păcate nu le-a primit nici în parte. Mulți români au crezut că o eventuală revenire a Regelui în țară, automat le va oferi drepturile meritate. A venit Regele și și-a recâștigat în 1997 cetățenia română și o recunoaștere internă și internațională.
Cât a locuit în Elveția, acest așa numit Rege, s-a adresat poporului român cu câteva ocazii, sau cel puțin așa spune el, cu toate că eu nu cred poveștile Regale. De ce a deplâns poporul român? Pentru că nu deținea drepturile pe care le merita. OK. Odată cu venirea lui în țară, acest Rege a uitat de popor și de sprijinul față de acest popor român în vederea recâștigării drepturilor lui legitime și s-a axat pe recâștigarea drepturilor lui și ale întregii sale familii Regale, înțesată de fripturiste internaționale căsătorite și recăsătorite și cu copii drogați și bișnițari, care nu numai că nu reprezentau România, dar încercau pe orice cale să o ponegrească, așa cum a făcut acest prinț Nicolae de …România, care denigra România în afara țării, pe toate canalele Media.
Regele a revenit în România și a pus problema retrocedării palatelor pe care le considera ale lui și ale moșiilor deținute. A avut el în proprietate așa ceva sau au fost proprietatea poporului român?
Cu perversitate inimaginabilă, dar tipică capitalismului, în Parlamentul României, pe 25 Octombrie 2011, el spunea : “…Nu văd România ca o moștenire, ci ca pe o țară luată împrumut de la copiii noștri….”
Păi și cu moștenirile acaparate și cu fuga după proprietăți a întregii familii de circari regali, cum rămâne? A luat el cu împrumut castelele și proprietățile? Păi, dacă nu a fost mincinos la alocuțiunea din Parlament, familia regală ar trebui să respecte cuvintele lui și să returneze românilor de la care a luat cu împrumut aceste bunuri imobiliare care aparțin de drept românilor.
Ceaușescu domina categoric situația politică și economică din România și nu a făcut acte de proprietate pe imobile, nici pentru el și nici pentru familia sa, cu toate că putea să o facă și chiar putea să convoace Marea Adunare Națională, să aplaude o astfel de decizie, dar a avut demnitatea și a lăsat poporului ce era al poporului. Ceaușescu putea să își împroprietărească familia cu sute de apartamente și case de vacanță, pe numele lor, putea să intre în proprietatea unor bunuri de patrimoniu și a unor edificii istorice, cu acte în regulă. Nu a făcut-o, ci a creat muzee și obiective culturale de patrimoniu din acestea, pentru ca generații de români să vadă istoria României și să înțeleagă că aceste bunuri sunt ale lor și ale strămoșilor lor, pentru totdeauna, că acești copii care erau aduși în excursii de la școli la palatele acaparate mai târziu de așa zisul Rege, vor avea copii și își vor dori să îi pună în contact cu o Românie creată de străbunii lor.
Acest Rege nu a făcut-o ba chiar și-a permis să acapareze totul cu nerușinare. Cine a plătit aceste construcții ale proprietăților fripturistei Margareta și celorlalte patru fice ale lui? Din ce bani au plătit ei aceste obiective istorice care reprezintă istoria țării noastre?
Familia regală s-a remarcat, ca și pe alte meridiane, prin fraudă și scandaluri. Prințul Nicolae de România, care a fost și este o mizerie, care nu ar trebui să își asimileze numele cu țara noastră, a avut activități regale, printre care pariurile în luptele de cocoși din Oregon – SUA, ca orice “cartelist” și bișnițar de duzină, împreuna cu mătușa lui Irina, fiica lui Mihai I, acest exrege decedat al României.
Ăștia ne-au făcut de râs peste tot pe glob iar când au văzut că sunt ratați, au găsit “bunătatea” mizeriilor politice capitaliste afaceriste din România, care la rândul lor au profitat de prietenia acestor infractori regali… așa cum spunem noi din popor: ”spune-mi cu cine de împrietenești ca să-ți spun cine ești…” Și asta o vedem acum, când se plânge cu lacrimi de crocodil pe catafalcul lui Mihai…Cine “suferă”? Prietenii lui, politicienii de Cișmigiu, fără coloană vertebrală, ai României de astăzi. Pușcăriașii ăștia cu fete de infractori, care îmi amintesc de bețivii și manglitorii care aveau fotografii în fața secțiilor de poliție înainte de ”89, aceștia vor să devalizeze România, dar cu acordul unor gunoaie politice, prietenii lor.
România a avut și are probleme economice, sociale și foarte, foarte multe probleme politice. Acest așa-zis Rege a profitat de popularitate datorită unei clase politice de milogi și proști, care a venit la putere după 1989, fără coloană vertebrală și puși pe căpătuire. O mică parte a românilor, sătui de mizeriile îndurate după 89, au aderat la singura lor variantă de refugiu politic, economic și social pe care o mai vedeau și au început să aprecieze acest așa-zis Rege, dar realitatea este că puțini știu ce gunoaie sunt în familia regală și ce educație au primit copiii acestui “faimos” Rege….
Principele Duda a apărut și el în tabloul infractorilor, încercând să candideze la Președinție și declarând că pentru el țiganii sunt un material electoral foarte important, și nu românii, ducându-se la Tg. Jiu , unde pe stadionul central, țiganii l-au așezat pe tron în bătaie de joc și i-a spus că ei au un respect deosebit pentru așa-zisul Rege Mihai și ca urmare îl considera nașul copiilor lor, iar el le-a promis că le va oferi fonduri europene dacă va fi ales președinte, ca să vedeți cine este respectat de români și din ce familie provine…regală și ce afinități are.
Știa așa-zisul Rege Mihai de România de corupția din țară, de copiii care nu au ce mânca, de maternitățile care nu oferă lapte noilor născuți, de românii cu cancere care nu au medicamente, de jaful politicienilor din economia românescă și sărăcia din multe zone ale țării? Știa el de pensionarii rămași în sărăcie și fără medicamente, ai căror părinți au lucrat pe rupte demolându-și sănătatea pentru a construi palatele pe care mizeria regală le avea în proprietate, date de gunoaiele politice din România? Știa acest Mihai de despăduririle munților țării noastre? Știa Mihai că fondurile europene pe care le promitea ginerele lui țiganilor, au fost și sunt fraudate de politicieni? Știa Mihai că o întreagă industrie a fost demolată și România produce ace de cusut și papiote dintr-o industrie care era invidiată de multe țări capitaliste și de unde se exportau o serie mare de produse foarte competitive? Ce a făcut acest Mihai?
Știa că sunt probleme. Știa că politicienii nu vor să le rezolve ci să amplifice criza și să folosească pîrghiile crizei în interes personal și pentru controlul populației? Ce a făcut așa-zisa majestate? S-a împrietenit cu ei și nici măcar nu a avut decența să scoată pe “masa” eventualelor rezolvări problemele care confruntă România.
Păi, dacă infractorii politici au fost prietenii lui și ei plâng după el, mai are rost poporul să îl deplângă, alături de cei ce îi asupresc pe acești români ai noștri, îi mint și îi înșeală în fiecare zi? Ar fi un paradox și ar arăta o Românie divizată și mai mult decât credulă, care a devenit cu ușurință bătaia de joc a acestei protipendade de vagabonzi regali și politicieni mizerabili…
Să ne dea Dumnezeu minte și să înțelegem că noi suntem români și România este a românilor și nu a infractorilor de Hohenzollern.
Treziți-vă români, a murit doar un al doilea Fane Spoitorul al României (dar a rămas șleahta de copii și nepoți în urmă...), pe care nu ar trebui să îl recunoaștem și pentru a nu ne identifica cu astfel de caractere …regale.
România Regelui a murit…..urmează România românilor, a tinerilor români, a românilor care muncesc și care au fost bătaia de joc a “regalităților”…..Să credem într-o astfel de Românie și nu în circul casei regale de prăduitori.
 Sursa: Adrian Coșereanu/ http://www.alternativaromaniei.com

https://burebista2012.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în MONARHIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.