Demență americană: L-au făcut și pe Moș Crăciun… homosexual.


 CNN este trompeta media a noii aberații: cartea pentru copii „SOȚUL lui Moș Crăciun”

„Soțul lui Moș Crăciun”. Așa se numește o nouă carte pentru copii, prezentată intens în aceste zile de postul american CNN, care aduce în atenția copiilor o versiune ilustrată, complet inedită, a lui Moș Crăciun: negru, homosexual. Căsătorit cu un alt Moș Crăciun, alături de care trăiește o aventură conjugală palpitantă.

Corectitudinea politică nu ia vacanță nici de Crăciun. Acum, în America, vechiul Moș Crăciun nu mai este alb, ci negru. Și este căsătorit cu un alt Moș Craciun, de astă dată alb, cei doi moși formând  o fericită familie gay. Astfel sunt revizuite în America tradițiile de Crăciun, ilustrate de această dată într-o carte pentru copii (??),  intitulată „Soțul lui Moș Crăciun”, scrisă de comedianul Daniel Kibblesmith și publicată de HarperCollins

„Așa cum ne amintește această carte fermecătoare, Moș Crăciun poate veni în toate formele, culorile și dimensiunile, la fel ca și copiii și familiile pe care le vizitează în întreaga lume, în fiecare seară de Crăciun”, se poate citi într- o descriere a cărții de pe Amazon.com.

Autorul, Daniel Kibblesmith, a declarat pentru CNN că s-a inspirat în scrierea acestei cărți „din tradiția anuală pe care o avem în această țară de a pretinde continuu că există un război gigantic în jurul Crăciunului și că în această perioadă Crăciunul tradițional este atacat”.

Kibblesmith a vrut să spargă și tiparele și convingerea generală conform căreia Moș Crăciun este un alb.

„Citeam anul trecut că Mall of America a angajat un Moș Craciun negru, așa că eu și soția mea am făcut o glumă pe Twitter, spunând că, dacă vreodată vom avea un copil, va ști că există doar Moș Crăciun negru. Și dacă apoi vom vedea un Moș Crăciun alb la mall vom exclama „Ei bine, acesta este soțul lui”, a afirmat autorul pentru CNN.

Versiunea „politically correct” a lui Moș Crăciun prezentată de Kibblesmith este aceeași promovată de toată mass-media mainstream din America și se ambiționează să sărbătorească reprezentările lui Iisus ca homosexual, comentează Fox News.

Sursa: ActiveNews.ro

http://www.cunoastelumea.ro/

Acest articol a fost publicat în HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Demență americană: L-au făcut și pe Moș Crăciun… homosexual.

  1. nisof zice:

    PÃI AMERICA ESTE O TARÃ DE BASTARZI VENITI DIN TOATE COLTULIRE LUMI, MAJORITATEA TIMPITI SI F…IN CUR DE RASISTI HOLOCAU$TICI JIDANI!

    Apreciază

  2. Citadela zice:

    Ce nu inteleg eu este de ce oare pe coperta acestei carticele pentru copilasi ii reprezinta pe cei doi Mosi Craciuni ca fiind buni prieteni, atingindu-si cu gingasie obrazul de obraz intr-o dragoste cica platonica cind de fapt ei isi fac felatio unul altuia si sex anal cit cuprinde prin closetele publice. Asta trebuie sa stie toti, nu pacaliti si indusi in eroare, ca mai tirziu, neestiind despre ce este vorba sa cada in plasa pradatorilor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.