În urmărirea unui OZN. Ce declară doi piloți ai armatei Statelor Unite, martori la o întâlnire cu un obiect oval neidentificat


Recent, prestigiosul cotidian The New York Times a publicat un interviu în care echipajul a două bombardiere F-18 Hornet din Statele Unite ale Americii a povestit un episod ciudat care a avut loc în 2004. Ofițerii David Fravor și Jim Slaight se aflau într-o sesiune de antrenament, o rutină pentru niște piloți atât de experimentați, când au primit un mesaj radio care avea să le schimbe viața. Se aflau la aproximativ 160 de kilometri de coastă, deasupra oceanului Pacific când au primit un mesaj radio din partea unui ofițer de operațiuni aflat la bordul crucișătorului U.S.S. Princeton, care dorea să știe dacă cele două bombardiere sunt echipate cu arme de foc. Motivul? Radarul navei observase o posibilă amenințare.

Fravor, a răspuns imediat că nu, nu se aștepta la potențiale confruntări în largul coastei din San Diego în după-amiaza unei zile liniștite de noiembrie, motiv pentru care bombardierele erau doar în exercițiu

merlin_131061143_70066d59-ca36-4210-ac1c-7387e73c287f-master768

„Ei bine, avem un vector pentru un exercițiu real”, a răspuns operatorul de radio. Potrivit comandantului Fravor, timp de două săptămâni, USS Princeton urmărea cu ajutorul radarului niște „avioane” misterioase. Operatorul de radio le-a dat coordonatele atât comandantului Fravor cât și comandantului Slaight, iar ambii au plecat să investigheze misterul din înaltul cerului. Cele două avioane de luptă s-au îndreptat către obiecte care pe radarul bombardierelor nu apăreau deloc.

Fravor relatează că, ajuns în locul indicat, a observat un obiect oval care măsura aproximativ 12 metri în diametru și părea să zboare în mod liniar, fiind fără indoială mult mai greu decât aerul.

A accelerat cum nicio aeronavă de pe Pământ este capabilă. Momentul a fost destul de copleșitor. Obiectul a călătorit circa 100 de km în mai puțin de 1 minut”, declară Fravor în interviu.

Acest lucru ridică întrebarea ce tip de „aeronavă” poate depăși un F18 și călătorește la viteze de parcă legile aerodinamicii nu ar avea nici o influență asupra sa?

sursa: https://www.nytimes.com/2017/12/16/us/politics/unidentified-flying-object-navy.html
sursa: https://www.ancient-code.com/
traducere și adaptare: Radu Ungureanu

 http://www.cunoastelumea.ro
Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.