Medicamentele și vaccinurile pot fi transmise direct în organism prin unde sonore.


Realizarea unei echipe de cercetători australieni. Cum funcționează metoda?

Cercetătorii australieni au dezvoltat o nouă formă de undă sonoră hibridizată, prima în ultimii 50 de ani, care poate fi folosită pentru a modifica celulele stem în moduri non-distructive. Noile unde sonore hibride se numesc „valuri voluminoase reflectate la suprafață” și combină două tipuri de unde: valuri vrac și valuri de suprafață. Prin amestecarea acestor două tipuri, se produce un val puternic de înaltă frecvență, însă cu amplitudini scăzute. Altfel spus, medicamentele și vaccinurile ar putea fi livrate direct în organism fără ca oamenii să mai meargă la medic. În cadrul testelor pe care oamenii de știință le-au efectuat deja, au reușit să răspândească în organism un vaccin sub forma unor vapori inhalați de plămâni.

“Este ca și cum ai țipa la lichid, iar acesta vibrează și se sparge în vapori. Am folosit unde sonore pentru a reduce timpul asimilării vaccinurilor de la 30 minute la 30 secunde. Munca noastră deschide noi oportunități pentru tratarea mult mai eficientă a diferitelor boli de plămâni prin intermediul celulelor stem, permițându-ne să trimitem celule direct în plămân”, a declarat Amgad Rezk, de la RMIT University

Puterea combinată a undelor de suprafață și vrac înseamnă că medicamentele pot fi administrate cu o viteză de până la 5 ml pe minut, în loc de aproximativ 0,2 ml pe minut. Pentru ca noua metodă de trimitere a medicamentatiei să poată fi realizat, s-a creat și un dispozitiv numit HYDRA. Device-ul transformă electricitatea care trece printr-un cip piezoelectric în unde sonore, care apoi sunt folosite pentru a sparge lichidul în vaporii inhalati de pacienți.

sursa: http://www.sciencealert.com/a-newly-discovered-type-of-sound-wave-could-lead-to-needle-free-vaccines

traducere și adaptare: Radu Ungureanu

http://www.cunoastelumea.ro

Acest articol a fost publicat în SANATATE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.