Realitatea holografică pământeană


O comparație între două realități ale aceluiași Sistem: Pământul

descărcare
Discul Nebra (stânga)
Vă vine sau nu să credeți, tot ceea ce vedem cu proprii noștri ochi și se află la o distanță de X km ce depășește linia orizontului vizibil cu ochiul liber reprezintă doar o gigantică proiecție, gen holografie, a tuturor lucrurilor și obiectelor. Evident, această realitate holografică există DOAR în cazul Pământului ROTUND.
Un om cu o înălțime de 1,80 m vede linia orizontului la o distanță de 4,8 km (mai exact, 4,78 km) și nu poate vedea obiecte cu o înălțime ce nu depășește 1,79 m aflate dincolo de linia orizontului său. În cazul unui om cu o înălțime de 1,50 m, distanța la care acesta vede linia orizontului este de 4,4 km (4,38 km) și nu poate vedea obiecte cu înălțimea mai mică de 1,50 m.
Soarele
Așa după cum AM ÎNVĂȚAT  LA ȘCOALĂ, datorită faptului că Soarele se află la o distanță de cca 150 milioane de kilometri de noi radiația emisă de acesta ajunge pe Pământ după aproximativ 8 minute. Drept urmare, atunci când răsare Soarele ceea ce noi vedem ca fiind imagine și lumină ale sale nu reprezintă decât O ÎNTÂRZIERE de 8 minute a imaginii REALULUI Soare. La apus, la fel: Soarele real ESTE DEJA de 8 minute sub orizont, însă ceea ce noi vedem ca fiind ultimele sale sclipiri nu reprezintă decât niște „rămășițe” ale lui.
Conform acestui raționament ce a respectat ÎNTOCMAI învățătura primită la școală, ceea ce noi vedem ÎNTREAGA ZI-LUMINĂ ca fiind Soarele NU ESTE altceva decât O PROIECȚIE ÎNTÂRZIATĂ a sa, respectiv O IMAGINE VIRTUALĂ,…nu una „în direct”.
Știința oficială ne spune următoarele despre Pământ și Soare:
 • Diametru Pământ: 12.756 km (la ecuator)
 • Diametru Soare: 1.390.434 km (de 109 ori diametrul Pământului)
 • Distanța medie Pământ-Soare: 149.500.000 km
 • Masa Soarelui: 99,86% din masa totală a Sistemului Solar
Distanța de 149.500.000 km ar cuprinde un număr de 107,5 Sori…sau 11.720 de Pământuri.
Dacă împărțim diametrul Soarelui pe care-l vedem cu ochiul liber (cca 10 cm) la diametrul oficial al Soarelui rezultă 7,192 x 10¯¹¹…asta înseamnă că Soarele vizibil de pe Pământ este de 0,000000000719 ori mai mic decât cel „real”. Dacă înmulțim acest rezultat cu distanța Pământ-Soare rezultă 0,01075.
Dacă împărțim însă numărul de Sori pe care l-ar cuprinde distanța Pământ-Soare  la diametrul Soarelui, avem ca rezultat 7,19 x 10¯⁷ (0,00000719).
Dacă împărțim cele două rezultate astfel obținute, respectiv 7,19 x 10¯⁷ la 7,19 x 10¯¹¹, avem ca rezultat numărul 10.000. Dacă înmulțim 10.000 cu 0,01075 rezultă 107,5. Dacă multiplicăm de 10.000 de ori cei 10 cm ai diametrului Soarelui vizibil rezultă 100.000 cm…asta înseamnă că ar trebui să vedem un Soare cu un diametru nu de 10 cm ci de 100.000 cm. Acești 100.000 cm înseamnă 1 kilometru…
Ar trebui oare să vedem un Soare IMENS? Dacă da, de ce nu-l vedem atât de mare?! Dacă nu, unde este greșeala?
Cu toate că multora vi se va părea ciudat, să știți că o stea NU EMITE nici lumină, nici căldură…cel puțin nu lumina vizibilă nouă! Lumina pe care o vedem este rezultatul interacțiunii dintre radiația emisă de Soarele-stea și atmosfera terestră (valabil și pentru stelele vizibile noaptea). În spațiul cosmic NU EXISTĂ URMĂ de lumină, deși dacă e să ne luăm după tot ceea ce NASA ne pune la dispoziție, desene-poză și imagini live ce prezintă un Soare GALBEN și STRĂLUCITOR, spațiul interplanetar ar trebui să fie luminat ca ziua. Evident că există oameni de știință care explică foarte frumos (și științific) motivul/motivele pentru care vedem un cer negru noaptea, dar asta e o altă poveste de-a lor…una de adormit copiii maturi.  
Recordul mondial de distanță al unei fotografii ce prezintă imaginea unui lanț muntos (https://beyondhorizons.eu/2016/08/03/pic-de-finestrelles-pic-gaspard-ecrins-443-km/)
Referitor la imaginea foto a lanțului muntos aflat la 443 de km depărtare de observator,  respectiva perspectivă vizuală NU ar fi trebuit fi văzută deoarece, nu-i așa, lanțul muntos REAL este situat CU MULȚI kilometri sub linia orizontului. Însă știința oficială ne spune că atmosfera terestră, transparentă și/sau translucidă, lucrând pe post de „oglindă” și/sau „prismă” face ca lumina să fie reflectată și refractată, ajutată fiind în acest proces și de temperaturile diferite ale maselor de aer.
Cea mai mare ciudățenie a acestor fenomene optice ce se petrec în atmosferă constă în mecanismul ce implică crearea imaginilor virtuale ale obiectelor reale. Oglinda înseamnă o suprafață cu două fețe: una lucioasă, care să reflecte, iar cealaltă mată, opacă. În timp ce atmosfera este transparentă/translucidă, pe suprafața oglinzii atmosferice se va crea imaginea obiectului real… însă ceea ce este de reținut este faptul că ea trebuie musai să existe între observator și obiect, cu fața mată orientată către observator. Un alt aspect fundamental este faptul că oglinda trebuie să fie perfect paralelă cu obiectul…asta înseamnă că înălțimea ei (verticala) este perpendiculară pe suprafața solului, fiind însă situată oblic în raport cu înălțimea (verticala) observatorului.
Apoi, această oglindă ce s-a transformat într-un fel de „ecran TV” trebuie să se înalțe pe verticală. Totodată, ecranul-oglindă trebuie să se și rotească în jurul propriei axe, cu 180°. Acest mecanism „natural” de translație și rotație, propriu atmosferei terestre, presupune ca ecranului-oglindă să-i fie schimbată de câteva ori poziția, fapt ce implică MUSAI și schimbarea unghiului inițial pe care-l făcea cu suprafața solului, astfel încât imaginea finală pe care o vedem să fie perpendiculară pe direcția vederii noastre. Nu-i așa că acest mecanism atmosferic este unul (foarte) COMPLICAT?!
Deși nu ni se explică clar și la obiect cum anume acest mecanism ce implică atâtea „operațiuni-minune” se repetă de N ori, noi vedem ceea ce teoretic și practic NU poate fi văzut. În cazul unei suprafețe plane a Pământului  NU ar fi nevoie de toate aceste „scamatorii” optice pe care le face atmosfera.
Concluzii
 • Pe marginea celor expuse mai sus, ca urmare a existenței Sistemului Heliocentric ca parte a Modelul Universului fizic, UNICUL ȘI DE NECOMBĂTUT ADEVĂR IMPUS de ȘTIINȚA OFICIALĂ încă din sec. al XIV-lea (Iezuiții și Inchiziția creștină), putem concluziona că REALITATEA VIZIBILĂ cu OCHIUL LIBER ESTE DOAR O GIGANTICĂ PROIECȚIE HOLOGRAFICĂ, compusă din „Cer”, vizibil ziua și noaptea, plus realitatea IMEDIAT ÎNCONJURĂTOARE a individului uman…cea de PÂNĂ LA limita orizontului său vizibil.
 • Pe de altă parte, avem și varianta ce prezintă un alt adevăr, pe care TOATE vechile mari civilizații umane l-au expus: realitatea unui Pământ circular cu suprafața plană, ca un Sistem ÎNCHIS aflat sub o Cupolă sau un Dom (în contextul de față nu prezintă importanță existența sa…fizică,materială, ori Rețea energetică)…un adevăr străvechi, vehement negat de știința oficială, care afirmă că ar reprezenta „o mare aiureală”. Această realitate NU presupune existența realității PROIECȚIEI HOLOGRAFICE. De asemenea, această realitate implică prezențele Soarelui și Lunii în interiorul Cupolei, de unde și neconcordanța între raportul de mărime al diametrului Soarelui-stea, cel oficial, și cel al Soarelui-local, vizibil cu ochiul liber.
Câți dintre cei care ați citit acest eseu ați conștientizat că, conform adevărului științific oficial, noi toți am trăit și trăim într-o realitate generată/creată de PROIECȚII HOLOGRAFICE?!
Care dintre cele două realități vi se pare că ar putea fi REALA REALITATE? Pe care dintre cele două o alegeți, pe cea HOLOGRAFICĂ, a Pământului rotund, ori pe cea a Sistemului închis?
Notă: imaginea prezintă Discul Nebra (stânga), ce a fost datat din Epoca Bronzului (cca 3.600 de ani în urmă) 

https://lumeacarnavalului.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERAn(trezirea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Realitatea holografică pământeană

 1. simona zice:

  Si ma rog unde-i aparatura care produce holograma aista?Si daca totul e o holograma inseamna ca eu mi-am rupt piciorul(din pacate )in alta parte si nu aici pe Pamant .Bine dar de ce dracu ma doare aici ?Cum sunt transmise simturile si sentimentele ?Scarlat Demetrescu ar putea sa va aduca o idee despre cum functioneaza lumea asta ,este o carte online Din tainele vietii si ale universului si mie mi s-a parut ceva de bun simt si poate va va raspunde la multe intrebari esentiale ale vietii si mortii noastre .Va recomand aceasta carte cu multa caldura ,credeti-ma nu aveti ce pierde ,omul scrie cartea in anii 1930 – dar ve-ti ramane uimiti ce cunostinte are, mai ales despre lucruri care se vor descoperii dupa moartea lui .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.