Snowden: 80% dintre produsele din SUA sînt periculoase! (+Video)


80% продуктов из США опасны! - Сноуден (+Видео)

Peste 80% dintre produsele, mărfurile, îngrășămintele și medicamentele importate în Rusia din SUA PREZINTĂ PERICOL pentru populație…

Snowden: „La prima vedere, acest lucru pare ridicol. Dar în America, de mult timp se studiază pe scară largă efectele distructive ale paraziților asupra corpului uman. Cobaii sînt infectați cu forme de helminți special elaborate. Este aproape imposibil să le detectezi prezența în organism. Acesta este un biomaterial periculos, al cărui scop principal este literalmente «sfîșierea» și distrugerea din interior a omului!”

Intrînd în corpul uman, acești paraziți MIGREAZĂ prin corp. Adesea acumularea de paraziți într-un oarecare organ al corpului uman este detectată doar după autopsie.

Cel mai bun mediu pentru viețuirea și reproducerea lor este ficatul uman, țesutul muscular, globurile oculare și, bineînțeles, creierul, la care paraziții ajung în 10-12 ani. Acesta este un grad extrem de infectare, după care omul nu poate să se recupereze niciodată. Distrugerea corpului este lentă, oamenii nici măcar nu au timp să o simtă.

Sfîrșitul letal survine în 9 cazuri din 10.

Întrebat de ce nimeni nu a dat alarma anterior despre asta, Snowden a răspuns foarte convingător:

„Voi cita mai multe fapte. Să analizăm statisticile mortalității din Rusia. În 87% dintre cazuri, cauza principală este o hemoragie intracerebrală, cu alte cuvinte, un accident vascular cerebral. Să fie oare o întîmplare?

În ultimii 20 de ani, această boală a ajuns în topul cauzelor mortalității. Medicii au pus acest diagnostic pentru orice dereglare a funcțiilor creierului. Dar motivul nimeni nu-l va ști niciodată, pentru că în acest caz, nici chiar autopsie nu se face. Omul este fie legumă, fie cadavru.”

Cele mai frecvente simptome sînt oboseala rapidă, slăbiciunea, cefaleea, dereglarea somnului.

„Sîntem obișnuiți să dăm vina pe orice: furtuni magnetice, presiune, stres. Numai nu bănuim că în noi este deja declanșat mecanismul de nimicire”, spune Snowden.

Modalități de infectare există o mulțime. Principalul pericol îl constituie restaurantele fast-food, băuturile răcoritoare populare. Îndeosebi de periculoase sînt hrana sportivă, suplimentele biologice, medicamentele și vaccinurile – infecția prin acestea apare în 100% dintre cazuri.

Notă: „În trecut, serviciul sanitar principal al Rusiei a închis unele restaurante de tip fast-food McDonald’s. Cauza principală au constituit-o numeroasele încălcări ale cerințelor legislației sanitare.”

Cu gigantul alimentar McDonald’s, Rospotrebnadzor se luptă de mult timp. Amenzi, ordine, chemări în instanță. Dar este inutil. Acum doi ani, lanțul de restaurante era pe punctul de a se închide. La Moscova chiar au zburat reprezentanți din America. Încă o dată ei au promis să restabilească ordinea și au continuat extinderea în regiuni.”

Și sectorul agricol din Rusia a fost amenințat. Această declarație le-a provocat un șoc reprezentanților Serviciului „Rosselhoznadzor”. Majoritatea îngrășămintelor utilizate sînt procurate din SUA. Ei au fost, de asemenea, infectați cu ouă de paraziți morți. Fermierii își fertilizează solul, cultivă legume și fructe.

Snowden: „A lupta cu are nu are sens. Mecanismul este deja pornit. America înțelege eșecul acțiunilor sale pe arena politică și este gata să folosească orice metodă pentru a pune Rusia în genunchi. Vor să o distrugă din interior! Există un război invizibil. De aceea, îi îndemn pe toți cetățenii să fie vigilenți!”

Această declarație a fost comentată de către directorul Institutului Central de Cercetări Științifice în Domeniul Epidemiologiei al Serviciului Federal „Rospotrebnadzor”, V.I. Pokrovski:

„Informația, cu siguranță, trezește îngrijorări. Trebuie efectuată o verificare amănunțită urgentă a tuturor punctelor de operare ale rețelelor de fast-food pentru a confirma cuvintele domnului Snowden. Cetățenii țării ar trebui să fie informați despre o posibilă amenințare și, dacă este posibil, să excludă complet din dietă produsele menționate.”

VIDEO IN LIMBA RUSA :

https://vk.com/video15952533_456240907

 

http://ecology.md/

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE( articole), S.U.A.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.