CORRADO MALANGA – Noi nu avem suflet, noi suntem suflet!


Va prezentam astazi alte informatii fascinante venite de la Corrado Malanga, insa inainte de a le parcurge , va invitam sa treceti prin celelalte informatii despre Corrado si scrierile sale de la noi de pe blog, deoarece ne-am straduit sa le prezentam intr-o ordine, dupa modul cum au si aparut in mod natural si in calea lui Corrado, dand astfel o mai mare cursivitate mesajului. Lucrurile devin din ce in ce mai complexe, iar pentru a le intelege este nevoie sa intelegeti primii pasi facuti in aceasta directie. Asadar, inainte de a merge mai departe cu noile informatii, studiati cu atentie categoria CORRADO MALANGA de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).
Prin urmare, daca v-ati familiarizat cu ideile lui Corrado din „Alein Cicatrix” 1 si 2 si „In cautarea sufletului” si in toate filmuletele traduse si publicate de noi pana acum, poate sunteti curiosi daca nu cumva faceti parte din acei 1 din 10 oameni rapiti, dintre cei 20% oameni cu suflet . Poate aveti unele senzatii, simtaminte si nu sunteti siguri ca ati fost rapiti, sau ca aveti un implant sau ca pur si simplu sunteti parazitati de un tip de entitate sau alta, in scrierile ce urmeaza va puteti autoevalua si intelege tipul de influenta. In Alien Cicatrix 2 – Simbad, exista si niste tehnici de vizualizare pentru eliberare, dar presupunem ca prea putini dintre voi ati reusit sa cititi cele 380 de pagini din primul volum ca sa ajungeti acolo.
Pentru inceput va invitam sa va faceti testul de autoevaluare TAV versiunea 4.3 (cei care au facut testele anterioare pot sa-si arunce un ochi si pe acest ultim test actualizat).

Testul aici:

https://www.scribd.com/document/218464249/Test-de-Autoevaluare-TAV-Versiunea-4-3-Corrado-Malanga#fullscreen&from_embed

TESTUL POATE FI DOWNLOADAT AICI sau AICI.

Dupa efectuarea testulului, pentru a intelege mai bine care este semnificatia intrebarilor va invitam sa studiati si Numerele Extraterestrilor – Articol despre cum se interpreteaza Testul de Autoevaluare (TAV), test prin care o persoana poate afla daca este sau nu rapita de extraterestrii. Vedeti articolul aici: Numerele Extraterestrilor (RO) – Corrado Malanga

ARTICOLUL POATE FI DOWNLOADAT AICI sau AICI.

Mai jos puteti vedea si o noua Hipnoza (nr. 29 – cu parazitul Ringhio) tradusa de Alexandra Blanaru.

Hipnoză nr. 29 – Corrado Malanga de FYMaaa

 P.S. In curand Corrado vrea sa publice un nou articol si ar avea nevoie de un mic ajutor pentru cercetarea lui , asta insemnand ca voi sa raspundeti la un test statistic (ATENTIE, este o revizuire la testul vechi, acesta este un pic modificat sa fie mai usor de completat).

Evideon Test – Corrado Malanga (revizuit)

 BONUS:
Corrado Malanga – Cine este suflet se recunoaste (2013)  

http://fymaaa.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(Corrado Malanga). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.