ÎNFIORĂTOR: Unde DISPAR persoanele fără adăpost din SUA?


Camionete albe ridică oamenii și nu mai sunt văzuți niciodată! Sunt înscriși în lagărele FEMA, exterminați în ”afumători”?

Sursa: Business Insider – Pretins crematoriu mobil rusesc

Autor: Susan Duclos – All News PipeLine.

All News PipeLine (ANP) a primit e-mailul unui cititor, care relata despre camionetele albe care i-au luat pe oamenii fără adăpost din Oklahoma, fără să mai fie văzuți apoi niciodată, cititorul întrebându-se dacă acest lucru se întâmplă și în alte comunități. Din păcate, după ce am cercetat acest lucru, răspunsul este da și este o tendință alarmantă ce indică faptul că persoanele fără adăpost care dispar pot fi doar începutul unei curățiri sistematice, ca parte a agendei de depopulare.

Ce segment de populație ar fi mai bun pentru a se începe, decât aceștia care nu au familie, pe care nimeni nu îi raportează dispăruți, și nu este nimeni care să observe  această tendință tulburătoare, decât tot alți oameni fără adăpost ?

Vom începe cu e-mailul, apoi furnizăm informațiile descoperite în timp ce cercetam această problemă.

Locuiesc într-o suburbie din Tulsa OK și am observat o tendință alarmantă, oamenii fără adăpost au dispărut. Cu câteva zile în urmă  am ieșit afară devreme, când am observat niște camionete albe neobișnuite în jurul orașului. Aceste autoutilitare nu aveau ferestre, marcaje sau numere de înmatriculare pe vehicule. Toate conduse de musculoși de treizeci și ceva de ani, toți cu pasageri asemănători.

Apoi am observat un coș de cumpărături abandonat pe strada principală prin oraș. Persoanele fără locuință se bazează pe acele cărucioare pentru a supraviețui și nu pleacă de lângă ele. Căruciorul de cumpărături a rămas acolo mai mult de o săptămână. Unde sunt ceilalți care ar fi putut lua acele conserve?

Mama, care trăiește în Tulsa, a spus de asemenea că a observat dispariția oamenilor fără adăpost.  Ea îi mai ajută prin oferirea de locuri de muncă suplimentare (sau întâmplătoare/de ocazie), așa că era îngrijorată de bunăstarea lor. După aproximativ două săptămâni, l-a găsit pe unul dintre bărbații pe care i-a ajutat și l-a întrebat despre dispariția celor fără adăpost. El ia spus că regiunea (autoritățile teritoriale regionale) a oferit un program care să le permită să îngrijească vagabonzi fără nicio amendă suplimentară. El a spus că au trimis „camionete” în jur și i-au luat. Văzând cum închisoarea teritorială pare că dă pe dinafară, ea a întrebat unde i-au luat? El a spus că la adăpost pe strada Apache (în  nordul orașului). El a spus că această facilitate ar putea adăposti 200 de persoane. Mie îmi cam miroase a pește stricat. Chiar dacă acest om este fără adăpost, el a fost odată un predicator și are mintea întreagă. Cred că spune exact faptele. El este îngrijorat de prietenii săi și la fel sunt și eu.

Nici unul dintre ei nu s-a întors, așa că nu suntem siguri de soarta lor încă. Voi încerca să trimit poze cu camionetele albe. Mă întrebam dacă acest lucru se mai întâmpla și în alte comunități?

Prima mea căutare a fost după adăposturile din Tulsa, căutând în mod special pe strada, șoseaua, sau bulevardul Apache … și am găsit Liga Urbană Tulsa pe strada East Apache, Tulsa, Oklahoma.

La apelul către Liga Urbană Tulsa, ANP a fost informat că liga oferă programe GED și programe de lucru, dar nu găzduiesc persoanele fără adăpost. Mai mult, conform Shelter Listings Org, Liga Urbana din Tulsa „este o agenție de asistență socială aprobată HUD” (HUD – U.S. Department of Housing and Urban Development), care oferă o varietate de programe de asistență, dar nu locuinte reale pentru persoanele fără adapost.

 

Localizarea oamenilor fără adăpost pentru a-i aduna

 

Mulți au văzut rapoarte din ultimii ani cu privire la statele care au incriminat faptul de a fi fără adăpost, alte reglementări făcând ilegală acțiunea de a hrăni persoanele fără adăpost și chiar rapoarte mai deranjante, cu privire la persoanele fără adăpost care sunt luate forțat la „facilități”, drogate și plasate sub supraveghere armată … din nou, multe dintre ele prezentate de ANP în august 2014 , nu au mai fost niciodată văzute.

Din articolul datat august 2014:

Indiferent cum doriți să le spuneți, în sensul prezentului articol, acestea vor fi denumite tabere FEMA și există rapoarte care arată că persoanele fără adăpost din întreaga țară dispar pur și simplu, dar știm din rapoartele anterioare că unele orașe și state au incriminat faptul de a fi fără adăpost și au făcut pregătiri pentru a-i lua cu forța din stradă, cu posibilitatea de a alege: închisoare sau lagăre FEMA … dar așteptați, oficialilor nu li se „permite” să le numească tabere FEMA, potrivit unui raport recent.

„Îi abordăm pe stradă, întrebându-i dacă au nevoie sau doresc să li se ofere ajutor, de obicei oferindu-le hrană pentru a le atrage atenția directă, apoi dacă vin în birou, aceasta face ca munca noastră să fie de două ori mai eficientă”, a spus supraveghetorul. „În majoritatea cazurilor, decizia este deja luată pentru aceștia, dacă nu devin combativi sau beligeranți, caz în care îi trimitem pentru o evaluare psihologică de 72 de ore și apoi îi transferăm sub sedare sau sub medicație puternică la facilitate”.

 

Cifrele și cauzele „oficiale” sunt înșelătoare

 

Conform unui articol publicat în iunie 2015 de American Enterprise Institute, statisticile oficiale care arată că numărul persoanelor fără adăpost care dorm pe străzi se află în declin rapid, sunt înșelătoare din cauza „schimbărilor drastice în numărarea la nivelul străzilor din anumite comunități reprezentative pentru majoritatea reducerii la nivel național, sugerând că această numărare eronată poate juca un rol major”.

Rezumatul acestei lucrări continuă să afirme:

O explicație alternativă pentru fluctuațiile mari ale numărului acestor persoane este intensificarea măsurilor de incriminare a persoanelor fără adăpost, ceea ce determină ca și mai multe persoane fără adăpost să încerce să nu mai fie vizibile. Un alt semnal roșu este faptul că numărul homeless-ilor găzduiți în adăposturi sociale, care este mult mai fiabil decât numărarea lor pe străzi, a rămas constant.

Între incriminarea faptului de a nu avea adăpost și scoaterea în afara legii a organizațiilor și a oamenilor care oferă hrană persoanelor fără adăpost, guvernul local, de stat și federal a limitat numărul de martori care ar fi considerați „credibili”, privind tendința dispariției persoanelor fără adăpost.

 

Relatări ale dispariției oamenilor fără adăpost

 

Ceea ce au rămas sunt relatările martorilor oculari precum e-mailul cititorului prezentat mai sus și mărturii aleatoare de la alte persoane fără adăpost, cum ar fi cea găsită la Reddit din 2014, unde cineva care pretindea că este un bărbat fără adăpost spune că folosește biblioteca pentru a accesa Internetul descriind dispariția celor pe care îi cunoștea. Citate cheie prezentate mai jos:

Martin, un om mic, liniștit, a dispărut săptămâna trecută. De obicei, el statea aproape de partea de jos a orașului, în spatele gării – cu o sticlă mare de cidru și o haină ponosită, moțăind, în timp ce oamenii se apropiau de el și-i aruncau câțiva bani. Desigur, oamenii nu văd când dispărem. Adică, cine știe cu adevărat numele vreunei persoane fără adăpost din orașul lui? Mai mult, cine ar fi îngrijorat dacă ar pleca? S-ar putea chiar să vă salvați ceva mărunțiș. Mă plimbam pe lângă locul obișnuit al lui Martin când am observat că el nu era acolo. În schimb erau haina lui și pălăria întoarsă pe post de vas de pus marunțișul. Sigur că aș fi putut merge la poliție, dar lor nu le pasă de noi.

Adesea, oamenii pe care îi cunoști pleacă și o fac fără să spună nimic, mergând în liniște într-un alt oraș, dar nu fără lucrurile lor. Am presupus că s-a rătăcit undeva și a ieșit, dar în săptămâna următoare nu s-a mai întors deloc. Pălăria și haina lui au fost furate la un moment dat și nu l-am mai văzut niciodată. Am presupus ce este mai rău, că a căzut băut în râu. Cel puțin, asta era cel mai rău lucru la care m-am putut gândi atunci. Speram că s-a mutat într-un oraș nou, poate să se reconecteze cu familia și să aibă o casă, dar știam că aveam un optimism nesăbuit.

Ieri, o prietenă de-a mea – Annie – a dispărut. Eu și Annie am fost apropiați. Ea era trecută bine de cincizeci de ani și adesea împărțeam berea sau o pungă de droguri pentru a trece de noaptea rece, spunând povestiri despre viețile noastre trecute, stând în tăcere, trecând o cană de la unul la altul după lăsarea întunericului. A fost într-o marți dimineață și am hotărât să trec tiptil pe la locul ei obișnuit. Mă așteptam să văd o claie de păr roșu, dar tot ce am găsit era haina ei și câinele ei. Câinele ei era companionul său veșnic. Era o potaie soioasă, mereu tremurând și lătrând, dar îl iubea așa cum numai un stăpân o poate face. În afară de mine, cred că era singurul ei prieten. Am văzut-o refuzând un pat la adăpostul de noapte, când i-au spus că nu poate intra (cu câinele) și așa am știut că ceva nu este în regulă.

Nu ar pleca fără câinele ei. Încurcat, m-am aplecat și m-am dus să-l atrag, vorbindu-i încet, ca să știe că eu sunt – când a sărit pe mine. Dezvelindu-și dinții, s-a smuls din zgardă și a mușcat. S-a ridicat pe picioare și a avut în ochi o privire feroce. Ceva îl înspăimîntase, nu mai era un câine scheunând prietenos, ci revenise la starea animalică. A mârâit când m-am retras, cu piciorușele din spate tremurându-i. Câinele ei fiind încă legat, m-am gândit atunci că ea este pe aproape.

El vorbește despre discuția cu un alt bărbat fără adăpost numit „Rick”, și într-o postare ulterioară  susține de asemenea, că „Rick” a dispărut.

Aici sunt partea întâi și partea a doua a dezvăluirilor lui.

(Nota autorului – Link-urile de mai sus cu mărturia Reddit face parte din categoria Reddit ‘No Sleep’ (cititor H / T), ceea ce înseamnă că este o relatare care poate sau nu poate fi adevărată. Considerăm că se potrivește cu celelalte exemple enumerate în acest articol, dar am vrut să informăm cititorii că nu toate textele din subcategoria „No Sleep” sunt 100% adevărate, prin urmare aceste afirmații nu pot fi verificate. Am fost informați despre ce conține categoria „No Sleep” Reddit după ce articolul a fost publicat.)

 

Unde sunt? Ce li s-a făcut? Sunt programați pentru exterminare în „afumători”?

 

Au mai fost de-a lungul anilor rapoarte despre dispariția pur și simplu a persoanelor fără adăpost, iar în 2009 am afirmat că „Aproximativ 3.000 de persoane fără adăpost au dispărut din San Francisco”, iar alte relatări se referă la 2000 de persoane fără adăpost care au dispărut de pe străzile din Utah, fiind trimise la taberele FEMA pentru exterminare.

Alte exemple vin din Denver, Sacramento, Los Angeles și alte zone.

În timp ce unii ar putea crede că aceste afirmații sunt deasupra realității, este un fapt că persoanele fără adăpost dispar. Este adevărat că în unele zone sunt „adunate”. Este adevărat că unii dintre acești oameni nu au mai fost văzuți niciodată de cei care îi cunoșteau.

După primirea e-mailului inițial afișat în partea de sus a acestui articol, m-am îndreptat spre o sursă retrasă cu acces la contacte militare de nivel înalt și i s-a spus că da, acest lucru se întâmplă și în alte comunități, iar motivul pentru care acești oameni nu sunt văzuți niciodată este că sunt „adunați și executați, corpurile incinerate în crematorii portabile cu 18 roți denumite „afumători”, sub acoperirea nopții, fără a lăsa cenușă, miros sau fum”. Ni se spune, de asemenea, că această operațiune a început în 2005, că termenul „afumători” este denumirea dată în lumea operațiunilor negre și „vin și pleacă de la baze subterane”.

Pentru cei care nu cred că există „crematoriile mobile”, știm că Rusia le folosește pentru a distruge cadavrele morților săi de război. Mai multe dovezi că există crematorii mobile găsiți la RT.

Plecând de la această idee, dacă Rusia le are, atunci ce este atât de greu de crezut că și SUA le are?

 

[UPDATE] Reacția unui cititor trimisă pe e-mail în legătură cu acest articol

 

În ceea ce privește articolul despre dispariția fără adăpost în Tulsa, cu două săptămâni în urmă a fost o autorulotă FEMA parcată la un hotel din Okmulgee, ok. De asemenea, am văzut trei dintre aceste furgonete albe nemarcate, fără ferestre, îndreptându-se spre nord spre Tulsa, ok, în același timp. Era o furgonetă albă mai mică, care încheia convoiul, așa cum mergeau pe drum. Am fost cu siguranță suspicios în privința lor după ce am văzut autorulota FEMA parcată în Okmulgee.

Tom Lupshu, prietenul ANP, a remarcat că oamenii fără adăpost, pe care el i-a ajutat cu hrană și oferindu-le cele necesare, au dispărut din ianuarie 2014, întrebându-se: „Unde-i va pune Guvernul pe toți acești oameni fără adăpost?” Apoi, afirmând în detaliile sale video: „Ei folosesc acum o abordare mai vicleană pentru a-i aduna pe oamenii fără adăpost, sub stindardul bunăvoinței, în timp ce transportă în secret acești oameni în centrele de relocare în vederea exterminării. Sper că mă înșel.”

Următorul videoclip este demn de remarcat din cauza referinței sursei noastre la „bazele subterane” și pentru că am asociat acele orașe subterane, baze și tuneluri de o altă categorie de persoane dispărute.

Am relatat anterior că furgonetele albe au fost asociate cu un posibil trafic de ființe umane, de urmărire și de tentative de răpiri, am relatat, de asemenea, pe larg, despre grupurile de persoane dispărute din parcurile naționale, care refuză să țină evidența acestor dispariții, în timp ce autoritățile refuză să investigheze și în 2014, am publicat videoclipul (prezentat mai jos) care a arătat că în cel puțin 16 state există orașe subterane, tunele și baze militare care corespund grupurilor de oameni dispăruți din acele state și din parcurile naționale, majoritatea zonelor fiind bogate în legende, observări ale extratereștrilor, apariții OZN și se zvonește că (acolo) ar fi facilități militare.

Nu în ultimul rând avem „tabere FEMA pentru adulți fără adăpost, ascunse în spatele umanitarismului”, descrise în detaliu în felul următor:

„Denvers Road Home dezinformează în privința intențiilor bune de a aduna oameni vulnerabili în Denver. Aceste noi mici venituri, educația profesională și programele de sănătate „comportamentale” sunt doar cuvinte frumoase pentru taberele de internare pentru indezirabili și gânditorii liberi rebeli. Fără supraveghere, cu finanțare nesfârșită și o mulțime de „părți interesate” care beneficiază …… dintre care niciuna nu este poporul, pe care pretinde că îl slujește.”

http://ortodoxinfo.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în S.U.A.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la ÎNFIORĂTOR: Unde DISPAR persoanele fără adăpost din SUA?

 1. anonim zice:

  ASTA ESTE AMERICA! cuvintele sunt deprisos….

  Apreciază

 2. „Deprisos”, mai nou așa se scrie? Anonimul ăsta a văzut America? Despre cei care au dispărut în incendiile din California, transformați în cenușă în casele lor? Câte persoane dispar din România în fiecare zi? Antiamericanismul nu este cea mai nobilă îndeletnicire a românilor. Păcat. Fără SUA n-ar fi existat România Mare. Titulescu atestă și niște datorii pe care țara noastră le are față de SUA. „De prisos…” (E.L.B., Los Angeles)

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Fara SUA omenirea ar fi libera, fara ea lumea araba nu ar fi devenit terorista si ar fi trait in pace. Au distrus-o pentru resurse si petrol.
   Fara SUA omenirea nu ar fi stiut ce inseamna O.M.G.si MONSANTO care au imbolnavit de cancer si de toate bolile terminale.
   Fara SUA nu ar fi existat o cursa a inarmarilor la nivel planetar.
   Fara SUA oamenii de stiinta nazisti nu ar fi trait si dezvoltat toate programele de decimare a oamenilor.
   Fara SUA omenirea azi era la un alt nivel de evolutie.
   DAR cu SUA toata omenirea a ajuns terminata. Cind SUA va dispare ca jandarmul lumii, cind puterea ei se va duce dracu impreuna cu evreii care o controleaza, omenirea va avea un viitor !

   Apreciază

   • Fără „dracu”, dacă pretinzi că ești domn și nu un antisemit primitiv și ignorant. Fără SUA n-ar fi existat nepotul meu, născut aici, în SUA. Nu departe de Silicon Valley, fără de care n-ai fi știut să clapezi pe o tastatură toate injuriile astea. Dacă crezi că pui pumnul în gură la toți cei care te citesc, te înșeli. Dacă te adresezi doar proștilor, good bye and all the best.

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Pe blogul meu scriu cum vreau, cui nu-i place stie usa =D
    Daca tu esti multumit de SUA eu as vrea sa dispara si daca as face sondaj in Ro, dar unul pe bune te asigur ca atunci s-ar vedea adevarul despre jigodiile care stau ca o capusa de 28 de ani aici.
    Crezi ca daca nu aveam internet si tehnologie ultra eram idioti? Dragul meu cred ca …de fapt nu are rost sa ma intind la discutii sterile. Vrei adevarul? Vrei sa stii ce gindesc eu si majoritatea cititorilor blogului?
    Vezi ca ai in dreapta ta o coloana cu Categorii.Vei gasi capitolul SUA in romana si limba engleza. Tot ce ti-as putea eu spune despre SUA e infinit mai putin decit tot ce scrie in articolele alea.
    Daca ar fi dupa mine as reseta omenirea pentru binele ei. Inapoi la sapa, acolo e viata, sanatatea si libertatea. Internetul este bun doar pentru a afla in ce hal ne manipuleaza elita, practic si-au facut-o cu mina lor, ne-au dat pe tava instrumentul de ai descoperi cu toate cite le fac asupra omenirii. Fara elita crezi ca mai avem nevoie de net? Viata e dincolo de acest ecran idiot! Ai auzit de carti? Ai auzit de oameni care comunica fata in fata? Aia e realitatea.
    Dar cumva de inteleg daca locuiesti in SUA. Cea mai mare adunatura(nu-i pot spune natie)pe care se fac cele mai nenorocite experiente de aproape 100 de ani. Nici unul din voi nu mai sunteti normali din pacate pentru voi. Nu ma crezi? Citeste pe blogul meu, vizioneaza documentare…ooo, ai ce citi la greu daca vrei adevarul si esti capabil sa-l digeri. Daca nu, te rog frumos…nu ma intereseaza parerea unui zombii.
    Cit despre evrei…numai de bine….hahaha. Citeste la capitolul evrei si vei vedea parerea mea despre ei.
    Nu le mai purta de grija cititorilor mei, se descurca singuri, suntem de multi ani impreuna aici. Ceilalti vin si pleaca. Exista o vorba romaneasca….apa trece pietrele ramin.

    Apreciază

   • Se scrie corect „a-i descioeri”, nu „ai descoperi”. Grea limbă româneasca. Sau vrei să înveți un scriitor cum se scrie corect?

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Pe bune? Scriitor? Unde? La coada vacii?
    „descioeri”, imi traduci? :)))))
    Da, e grea limba romana, asa e?
    PS. zi merci ca am avut doar greseala aia de gramatica,in general am mai multe, dar nu ca nu stiu ci pentru ca nu am rabdare sa corectez si nici timp.
    Ai auzit de Einstein,Tesla,Shakespeare si multe alte genii care erau semianalfabeti in realitate? Crezi ca geniul lor a fost stirbit de citeva litere? :))))
    Stii ce inseamna anafabetismul intelectual? E inversul celui care scrie corect.

    Apreciază

   • Minus chestia cu coada vacii, da, în rest ai dreptate. Minus chestia cu geniile, că nu prea arăți a așa ceva. Scriu corect că asta mi-a fost profesia o viață. Evident, nu pretind de la ăștia ca tine să apreciezi un scriitor. Doar suntem în Dacia primitivă.

    Apreciază

   • Lupul Dacic zice:

    Se vede ce corect ai scris…hahaha.
    De unde nu stiu eu ca acolo unde esti in SUA nu esti la coada vacii? Nu incerca sa-mi spui ca nu e asa, nu ma intereseaza, dar ma amuza cum te prezinti. Majoritatea imigrantilor in SUA sunt un deliciu, nu au simtul ridilolului la care se supun singuri.
    Ar fi bine sa fie Dacia, doar au avut de grija javrele masonice vestice sa ne ascunda istoria. Incet incet astia „primitivi” isi recupereaza totul din istorie.
    Gata….imi ajunge, m-am amuzat destul pe prostia ta, si altii la fel.Daca continuii vei fi blocat.

    Apreciat de 1 persoană

   • Nu zic, în unele chestii ai dreptate. Dar cine i-a chemat în Europa? Churchill, bătrâna vulpe bolnavă.

    Apreciază

   • Citadela zice:

    Churchill era o vulpe zici?
    Asculta aici:

    Apreciază

   • Citadela zice:

    …mai ales partea in care este amintita invazia trupelor aliate in Iugoslavia este ceva ce noi nu am avut nici un habar, asta pe linga cei 4,3 milioane de indieni din Bengal care au murit de foame direct din ordinul lui.

    Apreciază

  • Sorin zice:

   Cei mai mari criminali ai omenirii,singura natiune pamanteana care a atacat ,si inca de doua ori,populatia civila a unui stat cu arma atomica !!! Odios,incalificabil si de neiertat!!!

   Apreciat de 1 persoană

   • Da, nu era necesar să facă asta. Truman a fost cu ideea. Scriitorul Thomas Mann a devenit cetățean american. Când a auzit de bombingul atomic, s-a reîntors în Europa. Nu națiunea e de vină, ci un grup de politicieni și militari. McNamara a spus, înainte de a muri că dacă Aliații nu câștigau războiul ar fi fost ei în boxele criminalilor de război. Da, zice, ne-am comportat ca niște criminali!

    Apreciază

  • citadela zice:

   Scuza-ma dar aberezi facindu-l pe Ion Creanga, criminal juvenil in aventurile sale din „Amintiri din Copilarie” solicitind astfel scoaterea cartii din literatura clasica scolara. Bine spun chiar marea majoritate a americanilor ca gindirea liberala este o boala grea, insa care poate fi tratata.
   1. Ciresul apartinea scorpiei de matusa-sa, Marioara, parca, deci nu era o infractiune deoarece practic( technically) ciresul era al familiei lui.
   2. Pupaza era a naturii asa cum si racii/pestii/fazanii sunt ai naturii, deci din nou care-i problema?
   3. Despre buna pedeapsa aplicata de muma-sa prin confiscarea hainelor de pe mal nici nu mai comentez, ca deja simt ca imi vine sa vars.

   https://bureriu.wordpress.com/2018/01/21/la-furat-cu-ion-creanga-2/

   Apreciat de 1 persoană

   • citadela zice:

    Spuneai ca esti scriitor nascut in Romania in anii ’50-’60 ,…really??? vorbesti serios, si nu-l intelegi pe Ion Creanga. Uau, man!

    Apreciat de 1 persoană

   • Nu vărsa, dragă, este un simplu umor, un pamflet, dacă vrei. Dar, sigur, ai dreptate. Evident, nimeni nu va lua în serios ceea ce scriu. Ion Creangă este un mare scriitor.

    Apreciază

   • Citadela zice:

    Nu, nu imi lasa impresia de simplu pamflet, aici este partea care imi da fiori, ci, fara sa supar in vre-un fel, paradoxal de o analiza care foloseste limbajul milenial al parlamentului de la Bruxelles. Sunt mai mult decit obisnuit cu el, sunt in permanenta inconjurat de el, insa in cazul de fata sunt surprins cum de un bunic scriitor a putut sa si-l insuseasca cu toate nuantele aferente. Asta inseamna un singur lucru; ca serpalaii sunt foarte buni la ceea ce fac. Intradevar banii vorbesc.

    Apreciază

   • Citadela zice:

    ah, si stii inca de ce nu-l vad drept o gluma-pamflet. Deorece te legi ( in spiritul profund denigrator al Uniunii scriitorilor de dupa 90) de poporul roman si de „hotia genetica” a balcanicilor. te-ai gindit vreodata de ce venetienii, olandezii, englezii, belgienii, samd( spanioli, portughezi, etc)( printre cei mai singerosi colonialisti) nu fac niciodata caz de hotiile si jafurile lor, de genocidurile infaptuite de ei peste tot pe glob, pe cind unii dintre noi nu rateaza nici o ocazie sa denigreze poporul roman. Oare nu le este rusine? stin cu totii ca englezul, francezul, samd, cit de nenorocit ar fi nu ar face-o nici pentru bani, deoarece ar fi transformat de opinia publica instantaneu intr-o nulitate.

    Apreciază

  • citadela zice:

   Scuza-ma, poate nu reusesc sa inteleg, dar ce inseamna „fara SUA nu ar fi existat nepotul meu”?

   Apreciat de 1 persoană

   • Simplu. Este un loc mult mai prielnic creșterii unui plod. Așa au considerat soții, ai mei, după ce au plecat din Ro. Eu sunt dezolat, sunt un senior, când vin în țară mi-e dor de ei. Le-aș fi dorit să nu plece. Dar pe boșorogi, cine-i mai ascultă?

    Apreciază

   • Citadela zice:

    Am inteles, copiii sunt veniti in state recent si inca nu s-au dumerit ce si cum este faza cu cresterea copiilor…

    Apreciază

 3. simona zice:

  Ei hai acum o sa ne certam intre noi cu cine tinem .Problema pe care o pune articolul mi-am pus-o si eu cand dupa 2sau trei ani in care i-am vazut zi de zi, iarna ,vara pe cei patru oameni fara adapost care circulau prin cartier si mai ales statii de autobuz :brusc au disparut ,ca mai apoi sa apara una bucata personaj (inalt ,cu plete si nelipsita-i palarie kachi) s-au dus spre orase mai mari unde chiar si pubela de gunoi e mai bogata ,unul din ei decedase (era tuberculos d-na).
  Cat despre a ura un popor ,e o prostie ,indiferent cine sunt ,politicul bata-l vina ne-a condamnat pe toti .Da statul american e buldogul lumii .E o afirmatie care nu poate fi tagaduita :apara Europa ,lupta pt a apara valorile (petrolul ,gazele) care nu sunt ale lor ,dar cine mai sta sa verifice…Si sa fim seriosi pana cand s-au hotarat in 90 sa declare razboi Irakului ,si de atunci s-a dus dracului intreaga Asie de vest ,care a facut ca mari mase de oameni cu cultura ,religie ,bucatarie si ce-ti mai trece prin cap ,sa fie nevoite sa plece . Le-a fost adusa democratia la usa fara sa fie ceruta si asta nu vine fara adio tara ,salutare migratie! (vezi Romania si noi am avut parte doar de un razboi economic). Vorbim despre milioane de oameni ,au frant destinele a milioane de oameni ,au facut praf si pulbere tari si cum bine stim au gasit si solutia .Lasa-i in Europa ca si asa astia nu mai fac copii si sunt prea putini sclavi ,si uite asa poate merge si planul de-a face o singura religie ,o singura culoare a pielii si de ce nu poate descoperim si o cale prin care homosexualitatea sa ia locul familiei si cate si mai cate …Cat despre evrei ,ce stim noi despre ce face Itic cu Rashela ?Fac acelas lucru asemeni lui Ion cu Maria ,au aceleasi nazuinte sa si faca o familie ,sa-si creasca copii ,au aceleasi dureri ca si noi,aceleasi bucurii?Ca statul lor are o politica de rahat stim ,dar sincer ce face omul de rand ,ce-si doreste ?
  Ne place sau nu se intampla atata nedreptate in lume si o multime de orori ,care ne-au invatat de-a lungul anilor ca-n spatele lor stau intotdeauna institutii ale statului care ori au luat decizii proaste ,ori s-au facut ca nu vad ce se intampla in ograda lor .Toate popoarele au dulapul lor cu schelete doar ca astea doua au mai multe dulapuri si si-au facut un crez din as baga botul in politica celorlalte tari .

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Poate ar trebui sa stii de everi ca oriunde in lume ei primesc anual mii de euro/dolari (depinde unde stau), pentru ca parintii si bunicii lor au avut de tras prin tarile pe unde au fost inainte si dupa al 2-lea razb. mondial.De unde crezi tu ca primesc banii? De la colecta din toate tarile europene care le dau darul in fiecare an. Stiu de la o evreica de 62 de ani. Parintii ei au fugit in Israel cind au venit comunstii.Ea azi traieste in Austria dar primeste de la comunitatea evreieasca mii de euro anual pentru ca parintii ei au fost refugiati cu toate ca nimeni nu i-a alungat de aici, chiar ea mi-a zis ca au plecat ca aveau o afacere si le-a nationalizat-o. Evreul cum nu-i place munca a preferat sa se care la el acasa.In Austria a primit ap. gratis, a intrat in sistemul lor, are tot felul de avantaje. Mi-a zis ca asa e cu toti evreii, toti sunt ajutati de comunitate, au intaietate peste tot prin toate tarile. Nici un evreu nu e lasat sa moara de foame. Banii pe care ii primesc comunitatile evreiesti din toata lumea sunt de la tarile care vezi doamne i-au facut sa sufere la al 2 razboi mondial. Asa ca orice evreu e o capusa oriunde ar fi.

   Apreciază

 4. citadela zice:

  Persoanele fara adapost din nefericire „dispar” pentru ca au o viata destul de scurta nu pentru ca cineva ii culege de pe strazi. Pe vremuri mincarea la care aveau acces chiar si din pubele era de o mai buna calitate. Acum insa este ingrozitoare, si nu numai pentru ei ci si pentru noi toti. Multi dintre noi cautam subterfugii si metode de a ne hrani sanatos dar usor nu este! Tot ce auzim in jur sunt cancere peste cancere, familii intregi care mor pe capete si deasemenea divorturi! Solutia multora: Post de tot felul, intermitent, bloc, etc si alimentatie SIMPLA identificabila!

  Apreciază

 5. Germania a muncit mult pentru Israel. Din ce a fost construit statul acesta, dacă nu din banii germanilor?
  O ministră din Tel Aviv a interzis a se cânta operele lui Wagner. Este ăsta un gest „cultural”? Ba. Când la Timișoara moscheia evreiască a fost dăruită filarmonicii locale, interdicția de a se cânta Wagner s-a transmis și acolo.

  Apreciază

  • Catalin Didica zice:

   Erwin Lucian Bureriu Sua si Israel sunt teroristii numarul 1 din lume. In afara de ce a spus Lupul Dacic mai este si ca ei au inventat SIDA in laborator ( VIRUSUL HIV care duce la SIDA), alte boli gen gripe porcine, aviare, boala vacii nebune, virusul zika, enorm de multe chimicale in alimentatie, sucurile mizerabile gan coca cola sau pepsi care sunt otrava curata si multe altele. Ei sunt luptatorii dreptatii pe dracu sunt doar niste criminali si talhari ordinari.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.