HAARP made în România


by Emil Strainu

HAARP-in-Romania

Înainte de amplasarea containerelor militare

Aflată lângă localitatea Corbu din judeţul Constantă, instalaţia HAARP a intrat în funcţiune pe la sfârşitul lui august 2010, iar de atunci, seismologii români sunt din ce în ce mai alarmaţi cu privire la activitatea faliei de la Vrancea, (atenţie!), a faliei din Dobrogea de la Sabla, precum şi a faptului că se înregistrează activitate seismică în Marea Neagră. Baza din Dobrogea este, din punct de vedere geografic, foarte aproape de centrala nucleară de la Cernavoda, fapt ce adăuga alte elemente de nelinişte a opiniei publice. Ministerul Apărării a refuzat să răspundă la cererile adresate în legătură cu această instalaţie, iar temerile Moscovei în ceea ce o priveşte sunt justificate.

Din Dobrogea se poate emite cu o frecvenţă uriaşa înspre ionosfera, cu o reflexie asupra Iranului, de pildă, țară în care ar putea fi induse schimbări majore climaterice, cutremure, implicit foamete, dar şi, ceea ce e cel mai important Mind Control (control asupra minţii) cetăţenilor de aici și acolo. Deja se zvoneşte că în lumea musulmană, revolte, începute în Tunisia şi Egipt, ca şi războiul din Libia, precum şi situaţia din Yemen, au la baza inducerea electromagnetică de energii care să contribuie la determinarea voinţei indivizilor într-un plan de acţiune unitar şi susţinut… adică, exact ceea ce se poate face cu ajutorul instalaţiei HAARP.

Containere militare

Misterioasele containere militare de la malul mării

Sistemul este format dintr-un ansamblu de aproximativ 40 de antene dispuse pe două rânduri, aflate în vecinătatea unor „containere militare”, care ar constitui centrul de comandă. HAARP-ul românesc se pare că i-a deranjat destul de tare pe ruşi, care, la scurt timp după amplasarea sistemului, pe 16 august 2010, au declanşat scandalul mediatic în care diplomatul român Gabriel Grecu a fost acuzat de spionaj. În replică, la două zile, partea româna a explulzat la rândul său un diplomat rus.

O scurtă cronologie

Generalul dr. Emil Strainu, specialist în domeniul armelor geofizice este de părere că sistemul este ceva nou, nemaivăzut până acum. Dacă faptele enumerate până acum, nu v-au convins, haideţi să facem o cronologie a evenimentelor în care a fost implicată tehnologia HAARP:

 • 12 mai 2008 – Cutremur cu magnitudinea de 7,9 grade pe scara Richter în China, provincia Sichuan. La o lună de la catastrofă, autorităţile estimează în jur de 28.000 morţi. Dispăruţii încă nedescoperiţi nu se mai pot afla în viaţă după atâta vreme. Martori oculari declara că au observat lumini ciudate pe cer înainte cu câteva minute de începerea seismului.
 • 12 ianuarie 2010 – Cutremur cu magnitudinea de 7,0 grade pe scara Richter în Haiti, epicentrul în apropiere de capitala Port-au-Prince. Numărul total de victime apreciat la 230.000 morţi, 300.000 răniţi şi 1.000.000 de oameni rămaşi fără adăpost. Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, declara că „nu este vorba decât despre un test scăpat de sub control al marinei americane”, în timp ce politologul Claudia von Werlhof din cadrul Universităţii de Politologie din Innsbruck susţinea că seismul a fost provocat în mod artificial.
 • 11 martie 2011 – Cutremur cu magnitudinea 9,0 grade pe scara Richter în Japonia, epicentrul în regiunea Tohoku, Oceanul Pacific. Seismul, considerat drept cel mai puternic din istoria Japoniei, provoacă valuri tsunami înalte de zece metri. Centrala nucleară de la Fukushima devine o bombă cu ceas. O ipoteză şocantă circula pe forumurile de specialitate: Japonia nu a fost victima unei catastrofe naturale, ci a fost atacată chiar în timpul unei proceduri ciclice de „revizie” a reactorului, când multe dintre protocoalele de securitate erau dezactivate. La prima vedere, totul pare un scenariu SF, dar adepţii teoriei conspiraţiei susţin că un astfel de atac nu ar fi o noutate. Suspecţii principali: SUA, Rusia şi China. Arma folosită? Mult controversatul dispozitiv HAARP.
 • Pe 10 decembrie 2009, o spirală albastră ciudată şi-a făcut apariţia pe cerul Norvegiei. Unii oameni de ştiinţă afirma că n-a fost decât rezultatul unui experiment HAARP care a găurit ionosfera, producând pătrunderea şi mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.
 • Pe 25 iunie 2011, un ciudat nor rotativ pe orizontală a fost vizibil pe o plajă din Florida, un fenomen care apare tot mai des pe tot globul.

 

Războiul climateric

În ultimii ani, asistăm la modificări drastice din punct de vedere climatic. Ploi torenţiale, vânturi puternice, căderi masive de zăpadă, secetă, uragane, cutremure, alunecări de teren. Singura explicaţie pe care o primim este încălzirea globală a planetei. Posibilitatea folosirii fenomenelor meteo ca arma şi manipularea acestora în interes propriu pare a fi pură ficţiune. Însa după decenii de controverse, comunitatea ştiinţifică internaţională recunoaşte astăzi aproape unanim primejdia catastrofală a schimbărilor climatice provocate de mâna omului. Manipularea fenomenelor meteorologice ar putea deveni cea mai devastatoare tactică în războaiele viitorului.

 

Deşi rareori se recunoaşte în reuniunile ştiinţifice, exista în momentul de faţă o nouă generaţie de arme electromagnetice sofisticate. Conform unui document al US Air Force, intitulat AF 2025 Final Report, războiul climateric oferă o vastă aplicaţie în domeniul manipulării climei, punând inamicul să se confrunte cu inundaţii devastatoare, uragane de mare intensitate, secete prelungite şi cutremure cu grad mare pe scara Richter.

 

„Modificările artificiale ale climei au devenit acum parte componentă a securităţii interne şi internaţionale, având inclusiv aplicaţii defensive și putând fi utilizate în scop de descurajare. Capacitatea de a provoca artificial precipitaţii intense, ceata densă şi furtuni de mare intensitate, ori de a produce o climă artificială în anumite zone precise sau un cutremur de mare intensitate fac parte acum din setul de tehnologii disponibile”.

Şi totuşi… de ce?

Până la urmă, tehnologiile revoluţionare pot fi utilizate pentru vindecarea şi ajutorarea umanităţii. Oamenii și-au dorit dintotdeauna să poată controla vremea pentru a nu mai depinde de capriciile unor zei neîndurători. De la săgeţile trimise în văzduh și până la rachetele moderne pentru spargerea norilor, mulţi au încercat să influenţeze clima. Dar ce se întâmpla dacă ne jucam cu lucruri pe care nu le putem controla? Răspunsul acestei întrebări este probabil vital pentru supravieţuirea rasei.

https://newsconspy.wordpress.com/

Publicitate
Acest articol a fost publicat în CLIMA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la HAARP made în România

 1. Stoian Nitu zice:

  Totul este produs de aceasta horibila noua ordine mondiala ,, nu este nici o catastrofa naturala ! Este iluzoriu ca populatia sa creada in desastre naturale , …. Deci se urmareste o depopulare in masa …

  Apreciază

  • Iontoba zice:

   Noua ordine mondiala e o crima planetara împotriva umanității ..acum spitalele de psihiatrie sint goale si nebunii sint la comanda acestei planete care este in,,mia ,,lor iar Hitler a fost ,,un copil ,,in comparație cu ,,ei care sint din aceeași nație cu ,,el,, se socotesc ,,stapinii lumii,, dar ei cred ..mințiți fiind dec ,,dumnezeul lor ,,azazel cel cu nume multe Carre sade …pentru ..unii in iad ,pentru alti in șeol. acest lucifer finind,ui inbrate pe Ație de la sinodul 1din constantinopol din anulv325,pe alții așteptând,ui iuda cu funia de gît iar pe alții ,,in purgatoriu ..tilharul hulitor de dumnezeu su si hulitor al duhului sfinte..iar pe alții Miron Cristea…ce tovărășie…si ,,ecumenism..uniți fiind ai așteaptă pe corespondenții lor ,,mostenitori ..sa facă al 8lea sinod …ca pe cele 6le,a u pierdut calicind,ul pe cel di,n tai din 325 De la Niceea din Constantinopol…hi cum zic Radioamatorii..hi hi…si la cit mai multe legături dx,,la marwdistanta ..antena fiind directiva …azimut …purgatoriu …sambala ….șeol….iad……Proletari Din Toate Tarile ….Uniti,va tot mai înainte spre cele mai înalte culmi ale Turnului Babel..spre noi culmi ale Demo…nocratiei….spre imperialism …spre Capitalism..spre lumina ce vine din ,Adînc cu căldură din ..partea stăpânului acestei lumi Satanecumenistul

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.