Un savant din Rusia afirmă că imunitatea poate fi restabilită în 15 secunde!


Întotdeauna există soluții simple pentru toate, se spune. Chiar și în medicină pentru a susține sau redobândi sănătatea. Una dintre ele este acțiunea asupra organismului cu apă rece. Dușul de contrast, baia rece, băi cu gheață pentru picioare – toate aceste proceduri ajută puternic imunitatea.

 

Cunoscutul profesor din Moscova Serghei Bubnovski și-a împărtășit metoda simplă pentru consolidarea sistemului imunitar. El afirmă că dacă veți face băi cu gheață pentru picioare timp de 10-15 secunde, imediat ce veți reveni acasă după serviciu, vă veți putea întări imunitatea și veți contribui la combaterea gripei!

Un studiu englez a arătat că dușul zilnic cu apă rece conduce la majorarea numărului globulelor albe din sânge (leucocite), care ne ajută să combatem multe boli. Cercetătorii de la o universitate din Marea Britanie au depistat că în timp ce organismul caută să se încălzească pe durata dușului cu apă rece, schimbul de substanțe se accelerează, iar sistemul imunitar este impulsionat și astfel apare creșterea numărului de celule albe în sânge.

Un studiu german a arătat că a înota uneori iarna în apă rece conduce la stres oxidativ, dar dacă aceasta devine o rutină, atunci se generează o reacție antioxidantă și organismul va fi capabil să lupte cu stresul oxidativ mai bine imediat ce se va obișnui cu apa rece.

Iată ce este necesar să faceți pentru a vă întări sistemul imunitar:
Puneți apă rece în cadă sau într-un lighean, apoi adăugați câteva cuburi de gheață. Așezați-vă picioarele în apă și mențineți-le în ea timp de 10-15 secunde. Repetați această procedură în fiecare seară înainte de a vă culca. Este foarte folositoare în cazul unei imunități slăbite.

http://www.yogaesoteric.n

Acest articol a fost publicat în SANATATE-VINDECARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.