Cum as fabrica eu un vaccin ca sa castig un ban cinstit pe piata medicala


Un nou Guest Post, savurati-l!

CUM AȘ FABRICA EU, ȘERBAN VASILE,
UN VACCIN, CA SĂ CÂȘTIG
UN BAN CINSTIT PE PIAȚA MEDICALĂ:

 

 

1. În primul rând m-aș asigura că virusul rujeolei, dar și alte virusuri, chiar există, deși absolut nimeni nu a purificat, izolat, analizat biochimic și nici nu a fotografiat vreodată nici virusul întreg, nici separat partea lui proteinică și nici separat partea lui genomică. Dar dacă savanții sunt atât de idioți și susțin că virusurile care provoacă boli există, deși nimeni nu a dovedit asta vreodată, de ce i-aș contrazice taman eu, care vreau să fabric sute de milioane de vaccinuri? Păi ce, eu sunt om de știință sau fabricant de vaccinuri? Adevărul științific nu e treaba mea, ci a medicilor și oamenilor de știință. Ei sunt responsabili, căci ei îmi spun mie ce să fac. Indiferent ce ar fi, eu, ca fabricant de vaccinuri, am conștiința curată ca a unui înger.

2. Dar ca să fabric vaccinuri, ar trebui să pot obține efectiv zeci de kile de virusuri despre care doctorii susțin că există și că fac boli: a
șa-zisul HIV, rujeolic, hepatitic, poliomieliticvariolic„virusul” gripei și al tuturor bolilor virale. Ca să am zeci de kile de virusuri din care să fabric sute de milioane de vaccinuri ”liofilizate”, am nevoie de o mașinărie biologică colosală, mai ceva ca o moară din care, în loc de mălai, să curgă virusuri căcălău, cam câte fire de mălai fin, tot atâtea virusuri, kile și iar kile de ”mălai”.

3. Dar care ar putea fi mașinăria biologică de produs virusuri? Fără mașinăria vie infernală de multiplicat, nu am cum să fac afacerea asta fabuloasă. Căci ce altceva să pun eu în vaccinuri decât „virusuri” leșinate, plus conservanții 
și adjuvanții de rigoare? Ce să scriu pe prospectul vaccinului altceva decât că el conține tulpini de virusuri, de pildă de rujeolă, de hepatită B și restul alaiului? Că mai vine și la mine câte un control și-mi închide șandramaua, mă mai bagă și la bulău, sau vine vreun căcat de ziarist setos de glorie și dacă nu sunt în regulă, dau de dracul un-doi.

4. Medicii susțin că virusul, care e de 1000 de ori mai mic decât o bacterie, intră în celula umană care e de 1000 de ori mai mare ca o bacterie și face el acolo ce vrea el. Mor de râs, dar afacerea e afacere. Așadar, eu urmez raționamentul tăntălăilor ăstora și-mi zic: când celula se multiplică, atunci se multiplică și virusul. Să zicem că într-o celulă umană intră un singur virus. Păi, după diviziunea celulară, câte virusuri rezultă? Trebuie să vorbesc cu contabilul, el le are cu socotelile, dar eu, ca om de afaceri, simt în urină că o celulă umană normală nu are cum să fie moara aia de făcut virusuri cu nemiluita pentru vaccinurile mele. Căci până când celula se cacă pe ea cu multiplicarea, se năruiesc toate planurile mele. Dar mai bine ar fi să vorbesc cu un d
ăștept de biolog, să-mi facă o listă cu celulele umane în ordinea vitezei lor de multiplicare, ca să o aleg pe prima, aia cea mai prodigioasă. Pe baza asta mă pot gândi la culturi de celule umane cu viteze foarte mari de multiplicare și moara-i cam gata.

5. Să mă ia dracul!!! Se multiplică rapid enterocitele, celulele hepatice și alea corionice, din placentă. Dar celula umană cu cea mai mare viteză de multiplicare este celula canceroasă. Mai mult de atâta, cam 90% din celulă este genom făcut bucățele, cică e poliploidal, așadar „virusurile” intrate în ea s-ar agă
ța de fiecare scamă de ADN care se multiplică în draci, fabricându-mi mie moca virusuri cu ghiotura! Evrika!

6. De unde iau eu celule canceroase umane vii? Ha! Pute lumea de atâtea tumori canceroase scoase din oameni de chirurgi. Le iau și la tonă dacă vreau. Dar nu voi face asta că e prea murdar, așa că voi cumpăra celule canceroase din piața farmaceutică. Da,da, da!, există pe piața producătorilor de medicamente celebrele celule canceroase HeLa în stare pură. Astea sunt cele mai virulente celule canceroase, adică cele mai harnice. Ele se divid cu cea mai mare viteză dintre toate celulele canceroase umane. Toți producătorii de vaccinuri le folosesc.

Apoi, treaba e simplă: celulele astea nu fac mofturi la mâncare, doar glucoză să le dai și ele se multiplică la nebunie. Torn peste ele și sânge de la poponarii ăștia cu „SIDA” și teoretic am la kil virusuri „HIV”; torn peste celulele canceroase coji de bube de la rujeolă și am „virusuri” rujeolice la kil; torn sânge de la bolnavii de hepatită, am „virusuri” hepatitice gârlă și tot așa cu privire la orice virus. M-am scos! M-am ajuns!

7. Am așadar celulele canceroase umane vii infectate cu „virusuri” [aka particule celulare de la bolnavi], care peste noapte chiftesc de virusuri, mai rămâne doar să dau la centrifugă această ciulama, ca să se sedimenteze virusurile la gradient de densitate, extrag de acolo virusurile, le bag la omor într-un cazan cu substanțe pe bază de mercur plus formaldehid
ă, iar de acolo virusurile le împart pe doze aferente fiolelor de vaccin. Mai adaug conservanți și restul căcaturilor necesare oricărui vaccin standardizat și marfa este gata de vânzare. Și se vinde în draci pe toată planeta, să moară dujmanii!

8. Însă am o mare problemă, o problemă serioasă: din curiozitate, căci de, mai trag și eu cu urechea la ce mai behăie și antivacciniștii, m-am uitat la ”izolatul” meu tras din centrifugă, dar nu am văzut măcar un singur virus acolo, conform cerințelor formulate la Institutul Pasteur în 1973. Am cinci microscoape electronice de ultimul răcnet și niște băieți faini care se bunghesc la ele, așa că pot verifica și singur ce și cum. La microscop văd pur și simplu un bulion, un terci, o iahnie de fel de fel de zdrențe și ciudățenii provenite din celulele canceroase HeLa, dar nimic care să aducă a virus.

Dar asta iar nu e treaba mea, căci eu mă iau după savanți, adică spun și eu tot ca ei că ceva virusuri tot or fi pe-acolo, cât de cât. Eu sunt un om cinstit și mă iau doar după savanții ăia cu Nobel. Nu vreau să am necazuri. Dacă ei fac un terci de componente celulare și spun că în el ar trebui să se afle musai și virusuri, iar eu fac același terci, dar în cantități industriale, atunci cine se poate lua de mine? În cazul în care vaccinurile fabricate de mine conțin doar bucățele de celule canceroase umane HeLa și niciun virus, eu nu sunt vinovat cu nimic, ci savanții. Pe ei să cadă păcatul și beleaua și blestemul, dacă totul este o nenorocire și prin aceste vaccinuri omorâm sute de milioane de oameni. 
Chiar așa, în 1918 au murit peste 200 de milioane de oameni de așa-zisa gripă spaniolă ca urmare a uriașelor campanii de vaccinare dintre 1914-1918. „Gripa spaniolă” care a izbucnit concomitent în SUA + Europa??? Au murit numai tinerii, oameni în putere, în special soldații care tocmai reveniseră din război, ei au fost primii și cel mai masiv vaccinați. Ar putea spune cineva că de vină au fost fabricanții de vaccinuri? Nicidecum, căci ei nu au făcut absolut nimic decât ce au spus savanții și medicii. Așadar, sângele morților să cadă ca blestem asupra savanților și medicilor, nu asupra vrednicilor industriași care își fac treaba cu conștiinciozitate.”

* * * * *

Sper ca v-ati amuzat si voi copios!

Ca intotdeauna, va doresc sanatate si decizii intelepte!

http://feli-popescu.blogspot.ro

Acest articol a fost publicat în VACCIN(diverse). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.