Cum ştii că ai întâlnit o iubire frumoasă, adevărată, care merită păstrată?


Foarte simplu…

Observându-te pe Tine şi în ce mod te Transformă această iubire. Simţi că te transformă într-o fiinţă mai bună, mai iubitoare, mai frumoasă?

Simţi că te ajută să creşti şi să evoluezi? Simţi că te trage în sus? Simţi că te ajută să te descoperi şi să te cunoşti pe tine cel care eşti cu adevărat în sufletul tău? Simţi că te transformă în cea mai bună variantă a ta?

Cele mai frumoase iubiri sunt cele care scot la iveală tot ce avem mai bun şi mai frumos în noi. Sunt acele iubiri care ne transforma în noi înşine, care ne ajută să ne detaşăm de Ego-ul nostru şi să devenim autentici!

E posibil ca acest gen de iubire să nu fie tocmai uşoară, dar ea chiar merită toată osteneala!

Să te descoperi pe tine şi să ajungi să te cunoşti şi să-ţi dai seama cine eşti cu adevărat, nu e tocmai uşor, mai ales când trăieşti plin de Ego şi ascuns sub diferite măşti. De aceea, şi genul acesta de iubire, care participă la descoperirea ta – a ceea ce eşti tu cu adevărat, poate fi destul de dificilă.

De ce spun asta?

Deoarece mulţi opunem rezistenţă atunci când trebuie să renunţăm la măştile noastre pline de Ego, despre care credem că ne ajută să scăpăm de suferinţă şi că ne protejează. Credem că e mult mai simplu să purtăm nişte măşti şi să ne protejăm de „răutate” şi de tot ce ne provoacă suferinţă. De aceea, opunem rezistenţă la tot ceea ce încearcă să ne scoată aceste măşti, pentru că ne este teamă să trăim fără ele. Ne este teamă să fim cine suntem noi cu adevărat. Ne este teamă să ne permitem să fim acele fiinţe bune, minunate, frumoase şi cu suflet cald care suntem cu adevărat. Ne este teamă că dacă o să fim noi cei minunaţi, vom fi răniţi.

De aceea, aceste iubiri nu sunt mereu simple, pentru că ele participă la această transformare a noastră în ceea ce suntem cu adevărat. Pentru că ele ne determină să scăpăm de măşti şi să fim noi înşine. Pentru că ele uneori ne zguduie zdravăn ca să ne trezim şi să ne dăm şansa să fim ceea ce suntem cu adevărat – să ne permitem să fim cea mai bună variantă a noastră!

Dacă ai întâlnit un om alături de care simţi că, creşti şi evoluezi, simţi că devii tot mai bun, mai cald, mai plin de iubire şi mai minunat, simţi că omul respectiv îţi dă aripi să poţi zbura cât mai sus, atunci ai întâlnit omul potrivit!

Acceptă în viaţa ta doar genul acesta de parteneri! ?

Partenerii potriviţi nouă sunt doar aceia lângă care creştem şi evoluăm, cu care CONSTRUIM şi nu distrugem!

Îndrăgosteşte-te mai întâi de Personalitatea omului, de mentalitatea lui, de sufletul lui şi abia apoi de aspectul său fizic

Ai întâlnit o iubire care deşi uneori te zguduie zdravăn, simţi că totuşi te transformă într-o fiinţă minunată, mai iubitoare, mai bună?

Simţi că te ajută să fii Tu? Să fii cea mai bună variantă a ta?

Atunci acordă-i o şansă!

Luptă pentru ea, deoarece genul acesta de iubire chiar merită efortul tău. Într-un final îţi va aduce fericirea pe care o meriţi şi te va ajuta să fii ceea ce eşti cu adevărat! 

„Un zâmbet dacă-mi dai iubite,

Şi sufletu-mi va rade…

Căci ochii tăi mi-s colţ de rai,

Surâsul tău mi-e evantai

Când focul arde-n mine,

De dragoste nemărginită

Şi toată numai pentru tine…

Când îmi zâmbeşti fiori mă trec

Şi trupul mi se-nmoaie

Şi Inima-mi tresare-n piept

De dragu-ţi mult prea mare…

Al tău surâs mă luminează

Spre cer mi-nalţă fiinţa

Căci chipul tău e nefiresc

E-un chip de înger bărbătesc

Frumos ca un luceafăr…”

https://cameliaserban.ro/

Acest articol a fost publicat în SEX - FAMILIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.