David Icke – Sionismul Rotschild


THEY DARE NOT SPEAK ITS NAME 

ROTHSCHILD ZIONISM

EI NU INDRAZNESC SA-I PRONUNTE NUMELE …

Acum 6 ani cand am publicat prima data acest articol (in 11.02.2011) nu aveam si filmuletul tradus, însă acum exista si dorim sa-l readucem in atentie, deoarece merită.

Multumim Paul Marian pentru efortul susținut în traducerea acestor informații!

De atunci am publicat o multime de articole pe marginea conspiratiei sioniste, articole pe care le-am grupat in categoria SIONISM (pe care o puteti explora mai usor in noul CURPINS).
Unul dintre cele mai populare articole de pe blogul nostru chiar, a devenit acesta CUNOAŞTERE INTERZISĂ: Evreii, iudeii, jidovii si Istoria Imperiului (K)hazar  – Jack Otto. Insa din 2011 am mai publicat si alte articole care vin sa clarifice aspectele de mai jos, cum ar fi: POVESTEA SIONISMULUI, FAMILIA ROTHSCHILD – Profeții Banilor sau PACE, PROPAGANDĂ și TĂRÂMUL FĂGĂDUINȚEI.
De atunci am cam eliminat din limbaj cuvantul evreu si folosim in schimb iudeu sau khazar sionist ashkenazist, de la caz la caz, pentru a face o delimitare intre adevaratii evrei semiti si aceasta etnie nomada khazară care au luat cu japca aceasta planeta in stapanire si au adoptat o religie (in care elita sionista oricum nu crede, sau crede doar pe bucati si atunci cand le serveste interesele) și anume religia iudaica.
Asadar, deși articolul de mai jos (scris de David Icke și în filmul tradus) inca se mai foloseste termenul tradus „evreu”, doresc sa aveti in vedere cele spuse mai sus. Intre timp chiar și David Icke a înțeles că iudeii sioniști, ashkenzi(ști) de origine (K)hazară, nu prea au legături cu evreii semiți.

Iată ce ziceam acum 6 ani:

Multi sunt tentati sa-i puna pe toti iudeii in aceiasi oala si sa-i considere pe toti, ca fiind cei din spatele tuturor conspiratiilor, din spatele tuturor relelor,  insa acest radicalism e la fel de infantil, de prostesc ca orice alt fel de generalizare. Articolul de astazi speram sa va deschida un pic ochii si sa intelegeti unele aspecte, destul de importante, despre iudei, semitism, si alte aspecte legate de manipularea globala la nivel inalt.

Putini au curaj in ziua de azi sa abordeze subiectul evreiesc, sa atace sionismul si sa o faca intr-un mod atat de elegant si de obiectiv pe cat o face neobositul si neinfricatul David Icke.
Desi nu credem 100% in tot ce spune Icke (chiar el foloseste de multe ori cuvinte de genul eu cred ca, sunt de parere ca, cel mai probabil , posibil, aratand ca nici el nu este 100% sigur pe ce spune, uneori) acesta are o viziune mult mai completa asupra  eliberari din Matrice, integrand si partea spirituala in context, fiind unul dintre putinii deconspiratori de top, care au in vedere si aceasta latura. Din acest motiv, avem tot respectul pentru acest om deosebit. Claritatea expunerilor sale, discursul extrem de bine legat, foarte logic si argumentat dau un plus de credibilitate … Omul acesta nu este chiar asa nebun pe cat poate parea unora, mintea-i merge brici!

Va invitam asadar,  sa cititi cu atentie urmatorul articol, tradus de prietena noastra draga, Teodora G, un articol foarte elaborat  (preluat de pe site-ul lui David Icke). Multumim draga Teodora. Ai depus o munca de exceptie. Aceste informatii sunt foarte importante pentru toti!

VEDEȚI AICI FILMUL TRADUS:

Cartea lui Arthur Koestler Al treisprezecelea trib: Khazarii deși a fost publicată în 2 ediții până acum (prima din 1987 , da în vremea cenzurii maxime, uluitor), nu prea se mai găsește în librării ci doar pe la anticariate, însă ea poate fi descărcată online de AICI.

Vă recomandăm de asemenea și cărțile lui Shlomo Sand (netraduse încă, din păcate) un alt iudeu (dintr-o familie care ar fi supravietuit holocashului) care s-a dezis de iudaism și care demască pe larg în cărțile lui modul cum a fost inventat statul Israel și poporul iudeu. (AICI și AICI câteva articole în limba română despre Shlomo Sand).

Interesante sunt și cărțile altui iudeu provenit dintr-o familie ce a supravietuit agresiunii naziste (holocashul) Norman Finkelstein (2 sunt traduse și în limba română).  Una din cărți este „Tupeu! Argumentul antisemitismului si maltratarea istoriei„, iar cealată este „INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI” care nu prea mai poate fi găsită decât prin anticariate (de ex, AICI). Despre Norman avem un articol și un documentar tradus, AICI.

BONUS:

http://fymaaa.blogspot.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA (David Icke). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.