Copiii vaccinați au de 2 până la 5 ori mai multe boli decât cei nevaccinați (articol document)


Acest articol este argumentat și documentat, cu trimitere la lucrări științifice și cercetări, precum și declarații ale unor foști cercetători din concernul farmaceutic Merck. Trimiteți tuturor pe toate rețelele de socializare pentru a opri vaccinarea obligatorie, care este o acțiune de crimă în masă a copiilor acestui neam !!!

                 M.S.

    Vaccinurile preventive induc boli

Un studiu german publicat în septembrie 2011 pe aproximativ 8000 de copii nevaccinați, de la nou-născuți până la cei de 19 ani, arată că copiii vaccinați au cel puțin de 2 până la 5 ori mai multe boli și tulburări decât copiii nevaccinați.

Rezultatele sunt prezentate în graficul de mai jos; datele complete și rezultatele studiului sunt aici:http://www.vaccineinjury.info/survey/results-unvaccinated/results-illnesses.html .

Datele sunt comparate cu studiul național german KIGGS asupra sănătății copiilor din populația generală. Majoritatea respondenților la sondaj au fost din SUA.

Datele au fost colectate de la părinți cu copii nevaccinați, prin intermediul unui chestionar de pe internet de cătrevaccininjury.info  și Andreas Bachmair, un practicant clasic homeopat german. Studiul independent este finanțat de la sine și nu este sponsorizat de nici o mare organizație credibilă non-profit sau guvernamentală de sănătate cu conflicte de interes politice și financiare; prin urmare, Bachmair se bazează pe anunțurile Google și pe venituri din donații. Fiecare dintre cele 8000 de cazuri sunt cazuri reale cu documentație medicală. Alte trei studii au avut rezultate similare în conformitate cu Bachmair și sunt prezentate mai jos.

Nici un studiu asupra rezultatelor sănătății persoanelor vaccinate versus nevaccinate nu a fost realizat vreodată în SUA de către CDC sau de către altă agenție în cei 50 de ani sau mai mult din programul de vaccinări accelerat (acum sunt peste 50 de doze în 14 vaccinuri administrate înainte de grădiniță, în primul an). Cele mai multe date colectate de CDC sunt conținute în baza de date a sistemului de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS). În general, se consideră că VAERS conține doar 3 până la 5% din incidentele raportabile. Acest lucru este doar pentru că doar câteva reacții imediate sunt raportate de medici; dar multe nu sunt admise a fi reacții la vaccin. Cel mai important, numerele de reacții ale VAERS sunt doar reacții imediate, pe care le contabilizează cu câteva ore până la câteva săptămâni după administrarea vaccinului. Bolile și tulburările induse de vaccinuri pe termen lung nu sunt recunoscute de părinți sau medici atunci când acestea se manifestă, probabil de la câteva luni până la cinci ani sau mai mult și nu se recunoaște niciodată că provin din vaccinări multiple. Cu alte cuvinte, mulți copii și adulți au boli și tulburări care sunt induse de vaccinuri și niciodată nu se suspectează că sunt din vaccinuri, după cum arată acest studiu.

Comparațiile privind starea de sănătate a copiilor nevaccinați cu statisticile de sănătate ale populației generale, sunt aceleași cu compararea celor nevaccinați cu cei vaccinați. Acest lucru este doar pentru că populația generală a copiilor din S.U.A. este aproape 100% vaccinată. Singura părtinire din acest studiu poate include faptul că părinții copiilor nevaccați sunt în mod evident mai preocupați de riscurile de sănătate ale vaccinurilor și sunt mai predispuși să facă alte alegeri mai sănătoase, cum ar fi hrănirea copiilor lor printr- o dietă mult mai bună și utilizarea unor remedii naturale, folosind mai puține produse farmaceutice. Acum, jumătate dintre copiii din S.U.A. suferă de boli cronice și tulburări și 21% sunt invalizi în dezvoltare. Cu toate acestea, sistemul de sănătate publică utilizează întotdeauna mantra sacră „boli care pot fi prevenite prin vaccinare”, atunci când se face referire la realizarea de vaccinare în masă http://www1.livingfood.us/?kw=healthy%20foods

Iată ce simptome pot avea copiii după vaccinul hexavalent : http://www.vaccineinjury.info/vaccine-damages/vaccine-damage-reports-2003-2011/hexavalent-i/hexavalent-ii.html

  Alte studii făcute de Andreas Bachmair

 Un studiu în Salzburg : Rezultatele a 1004 copii nevaccinați au relevat:

–         Astm – 0% (8-12% în populația normală);

–         Dermatite A-topice – 1,2% (10-20% în populația normală);

–         Alergii – 3% (25% în populația normală);

–         ADHD – 0,79% (5-10% la ceilalți copii)

Un studiu pe termen lung în Guineea Bisau, între 1990-1996, din observația mamelor, făcut de 15.000 de mame, a relevat că rata mortalității după vaccinarea împotriva difteriei, tetanosului și tusei convulsive este de două ori mai mare la copiii vaccinați decât la cei nevaccinați (10,5% față de 4,7%).

  Un studiu din Noua Zeelandă din 1992, făcut pe 254 de copii, din care 121 nevaccinați, a relevat următoarele:

 Simptom                                                            vaccinați              nevaccinați

 Astm                                                               20 (15%)                4 (3%)

Eczemă sau erupții alergice                             43 (32%)              16 (13%)

Otita cronică                                                     26 (20%)                8 (7%)

Tonsilită recidivantă                                             11 (8%)                 3 (2%)

Durere la respirație și sindromul de moarte subită la sugari 9 (7%);  2 (2%)

Hiperactivitate                                                       10 (8%)                 1 (1%)

Informații aici: http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf

   Vaccinurile au fost cauza declanșării celor mai mari epidemii din lume

 Dr. Rebecca Carley spune că vaccinurile sunt de fapt arme biologice care sunt folosite pentru a ucide și a crea boala. Iată argumentele sale:

 1. Știința privind daunele cauzate de vaccin – disponibilă la:http://www.reversingvaccineinduceddiseases.com/files/3638448/uploaded/Science%20of%20Vaccine%20Damage.pdf  Aici veți găsi 19 studii științifice efectuate de medicii veterinari finanțați de NON PHARMA, care validează ceea ce am determinat după toți anii de cercetare; adică faptul că vaccinurile provoacă o corupție în sistemul imunitar care conduce în esență la toate bolile din medicina internă.
 1. Explicația panencefalitei sclerotice subacute (SSPE) găsită în principiile lui Harrison din medicina internă (cartea pe care studenții la medicină din întreaga lume o folosesc pentru a studia „Medicina internă”) – vezi:http://www.reversingvaccineinduceddiseases.com/files/3638448/uploaded/SSPE_from_Harrisons%20optimized.pdf. Când am citit acest lucru, mi-am dat seama că SSPE este de fapt, autism; și că au schimbat numele pentru a ascunde faptul că vaccinul rujeolic viu (care nu conținea niciodată mercur) este vinovatul. Acest lucru a fost dovedit de jurnalistul britanic de investigație Christina England, când a descoperit documente secrete în care lingăii ce promovau vaccinul discutau despre această realitate.
 1. În sfârșit! Documentele guvernamentale blocate timp de 30 de ani, dovedind acest vaccin nesigur, în cele din urmă dezvăluit – http://vactruth.com/2012/08/30/government-document-vaccineunsafe
 1. HOTĂRÂREA CURȚII FEDERALE A SUA ÎN CAZUL AUTISMULUI DOVEDIT DE DR. CARLEY RIGHT –http://www.reversingvaccineinduceddiseases.com/files/3638448/uploaded/FED%20CT%20DECISION%20Poling%20AUTISM.pdf. Critica mea asupra acestei decizii demonstrează că Hannah Poling a avut encefalită indusă de vaccin. Ca glazură pe tort, s-a dovedit că ea a dobândit și o variolă.
 1. Dosarul vaccinurilor antirabice disponibil la :http://www.reversingvaccineinduceddiseases.com/files/3638448/uploaded/Rabies%20insert.pdf . Aici se face o admitere uimitoare: „vaccinurile de origine tisulară conțin proteine străine, în plus față de antigenul rabiei care pot duce la boli autoimune.” Din moment ce TOATE vaccinurile sunt făcute din virusurile cultivate pe orice țesut (și țesuturile nu pot fi separate de virusuri atunci când vaccinurile sunt fabricate și ulterior injectate în oameni sau animale), acest lucru este valabil pentru TOATE vaccinurile (deși vaccinul împotriva rabiei este singurul în care am văzut acest lucru). Acum, că un număr tot mai mare de vaccinuri sunt cultivate pe fetuși avortați, bolile autoimune datorate vaccinurilor sunt în plină expansiune. Acest lucru se datorează faptului că apare fenomenul de respingere microscopică atunci când se injectează țesut străin împreună cu virusul vaccinului.

     De exemplu, dacă țesutul pancreatic fetal este injectat în tine sau în copilul tău, dezvolți anticorpi împotriva țesutului pancreatic străin, iar acești anticorpi anti-pancreas atacă apoi pancreasul tău, ducând la diabet zaharat dependent de insulină (tipul 1). De fapt, acum aud de la cel puțin 2-3 apelanți / săptămână care au copii cu diabet zaharat de tip 1 recent diagnosticat (cel mai mic este de numai 18 luni). Deși „genetica” este întotdeauna învinuită, aproape niciodată altcineva din familie nu are aceeași problemă. Este evident că acest lucru se face în mod intenționat pentru acești copii care, dacă nu vor inversa acest atac autoimun pe pancreasul lor cu protocolul meu, vor fi clienți pe viață ai Big Pharma. Vaccinurile induc diabet de tip 1 aici:http://www.knowvaccines.org/PDF/VaccineInducedJuvenileDiabetes.pdf .

 1. O altă decizie foarte importantă a instanței, „Guvernul SUA recunoaște că vaccinul Hepatitei B cauzează lupus sistemic eritematos „, poate fi găsit la:http://childhealthsafety.wordpress.com/2011/04/25/us-concedes-hep-b-causes-lupus. Desigur, așa cum este descris mai sus, boala autoimună care este creată depinde în primul rând de ce țesut este folosit pentru a cultiva virusul vaccinului. Nu există nicio îndoială în mintea mea că CREAREA BOLII este motivul real pentru injectarea vaccinului împotriva hepatitei B, la naștere. Chiar dacă ne prefacem că vaccinurile funcționează, evident că bebelușii nu trag droguri și nu au orgii în grădiniță. Acesta este motivul pentru care tații trebuie să-și păzească nou-născuții ca leii, până când sunteți siguri că nu sunt vaccinați cu Hepatita B împotriva voinței dumneavoastră. Rețineți că documentele de admitere pe care le semnați la intrarea în spital, afirmă că personalul este liber să facă ceea ce consideră necesar pentru pacient.
 1. Memorandumul OMS din 1972 disponibil la:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2480894 (Memo 1) and http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2480896 (Memo 2) descrie tehnic capacitatea de a crea arme biologice sub formă de vaccinuri care:  – În primul rând, dezactivează complet sistemul imunitar.

                  -Încarcă fiecare celulă a victimei cu infecție

                  -Au loc schimbări în sistemul imunitar, determinând gazda să se sinucidă într-o furtună de tip Cytokine (unde literalmente vă înecați în propriile fluide ale corpului).

 1. Cartea „Adjuvanții imunologici și vaccinurile” publicată de „Advanced Science Institute Series” din 1989 (ISBN 0-306-43386). Este o comoară a informațiilor cu privire la modul în care vaccinurile creează boli, incluzând:
 1.  Modul în care adjuvanții din aluminiu din vaccinuri creează IgE (anticorpul de alergie și șocul anafilactic)
 2.  Modul în care vaccinurile pot fi utilizate pentru a distruge fertilitatea prin conjugarea HCG(hormonul pe care îl fac femeile când devin gravide) la toxoidul difteric în vaccinurile DPT, determinând astfel ca femeile să creeze anticorpi pentru gonadotropina corionică umană (HCG). Acești anticorpi vor ataca HCG produs atunci când femeile rămân gravide, ducând la avort spontan. Aceasta duce, în mod perfid la reducerea numărului populației.
 1. Frauda vaccinării a fost expusă: rujeola si oreionul fac o revenire imensă, deoarece vaccinurile sunt proiectate pentru a eșua, spun virologiiMerck http://www.naturalnews.com/042864_measles_outbreak_mumps_vaccines_scientific_fraud.html. Deși acest articol este important în afirmarea faptului că oamenii de știință ai Merck vin să expună faptul că vaccinurile sunt o fraudă, Mike Adams afirmă că sunt „proiectate să eșueze” și că „el nu este un adversar al teoriei inoculării„. Această teorie nebună afirmă că injectarea unei persoane sau a unui animal de companie cu germeni cultivați pe diferite țesuturi, direct în fluxul lor sanguin, va crea anticorpi care îi protejează. Atunci când bunul simț este aplicat conceptului de injectare a unui organism periculos direct în sânge ca o modalitate de a-l „proteja”, destinatarul va deveni infectat, frauda în sine este evidentă în susținerea că vaccinurile oferă „protecție”.

Cea mai bună întrebare ce o puteți pune vreunui vaccinator care încearcă să folosească această practică nebună pentru dvs. sau copilul dvs. este: „cum injectând organisme în sânge, este un stimulent mai bun pentru sistemul imunitar decât o tuse sau un strănut de către o persoană infectată ?„. Mai ales când am fost învățați în școala medicală că există un anticorp numit IgA secretorial, găsit în salivă și secrețiile mucoasei respiratorii, care este critică în răspunsul imun normal, ce are loc în imunitatea naturală care conduce la capacitatea organismului de a-l elimina din organism, precum și recunoașterea organismului în expuneri ulterioare. SECRETAREA IgA este blocată atunci când virușii din vaccin sunt injectați direct în sânge, rezultând infecția cronică.

De fapt, datorită includerii adjuvanților în vaccinuri (care sunt acolo pentru a crește producția de anticorpi ai celulelor B în sistemul imunitar „umoral”), echilibrul adecvat al polului umoral al sistemului imunitar cu pol celular ( care include celule T citotoxice a căror sarcină este de a distruge organismele ce au fost acoperite cu anticorpi), este coruptă. Deoarece polii umorali și celulari ai sistemului imunitar au o relație reciprocă (adică, atunci când unul este stimulat, celălalt este suprimat), adjuvanții provoacă o corupție în sistemul imunitar care are ca rezultat un răspuns anticorp hiperstimulat și răspunsul celular suprimat ulterior. Dacă organismele sunt acoperite cu anticorpi în fața unui răspuns al celulelor T suprimate, aceasta are ca rezultat formarea de complexe antigen-anticorpi care pot înfunda arterele mici și pot cauza mini-atacuri într-un organ; și, suprimarea celulelor T previne eliminarea antigenelor (ce rezultă în infecția cronică).

În plus, celulele canceroase cresc și devin tumori, deoarece polul mediat al sistemului imunitar nu le poate elimina. Corupția sistemului imunitar este explicată mult mai detaliat în lucrarea mea „Inoculările: Armele adevărate ale distrugerii în masă” pehttp://birthofanewearth.blogspot.ro/search/label/www.drcarley.com .

Puteți accesa Legea privind Reclamațiile False introduse de foștii virologi Merck la:http://www.naturalnews.com/gallery/documents/Merck-False-Claims-Act.pdf .

Este minunat faptul că foștii virologi Merck au conștiință și își riscă viața pentru a expune adevărul. Cu toate acestea, până când alții (inclusiv Mike Adams) nu sunt dispuși să spună întregul adevăr (adică, că TOATE VACCINURILE SUNT ARME BIOLOGICE), atacul biologic asupra fiecărei creaturi de pe planetă va continua.

Dacă aveți nevoie de terapii naturiste pentru a contracara bolile induse de vaccinuri, accesați:http://www.reversingvaccineinduceddiseases.com/services

O mamă din Michigan preferă pușcăria decât să-și vaccineze copilul

 O mamă din metropola Detroit se confruntă cu închisoarea pentru sfidarea ordinului unui judecător care o obligă să-și vaccineze copilul.

 Rebecca Bredow nu este anti-vaccin; ea a consimțit ca fiul ei să fie vaccinat în trecut, dar a fost îngrijorată când a trebuit să i se dea prea multe vaccinuri concomitent la un moment dat. Fostul ei soț a fost de acord cu ea la acea vreme, dar acum el și-a schimbat părerea și a cerut o hotărâre judecătorească pentru a o forța să-și vaccineze fiul. Rebecca are rolul principal în îngrijirea copilului.

Judecătorul Karen D. MacDonald a ordonat vaccinarea copilului și a amenințat-o pe mamă cu închisoarea pentru că nu s-a conformat. Vorbind cu reporterii WXYZ din Detroit, Rebecca afirmă că preferă să stea în spatele gratiilor, decât să-l oblige pe fiul ei să primească atât de multe vaccinuri. (sursa:http://www.yogaesoteric.net ).

Hotărârea judecătorească de obligare a vaccinării copilului

   Pentru mai multe informații accesați cele 39 de articole din categoria Vaccinurile din blog.

       Multă sănătate !

  Surse: http://journal.livingfood.us/2011/10/09/new-study-vaccinated-children-have-2-to-5-times-more-diseases-and-disorders-than-unvaccinated-children/ prin http://mnhopkins.blogspot.ro

    Dr. Rebecca Carley / www.reversingvaccineinduceddiseases.com

https://burebista2012.blogspot.ro

Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.