Stupoare: Muzeul Național al Țăranului Român vrea să impună în această seară, cu jandarmii, vizionarea unui film cu homosexuali


Cum e posibil ca o instituție de cultură a cărei menire este, așa cum spuneam, conservarea valorilor tradiționale ale românilor, să se facă trâmbița politicii neomarxiste pro LGBT? Sau mai popular, vorba scriitorului Gheorgeh Stanca:  „Ce are a face Ion al Glanetașului or Morometele cu liber-schimbismul sexual? Li s-a pus capră Cocoșilă?… Ce-are lelea cu lesbianismul?”

gay film

Secvență din filmul românesc

ActiveNews.ro: Un protest a fost anunțat la Muzeul Național al Țăranului Român (MNȚR), prin intermediul rețelelor de socializare, față de proiecția filmului „Soldații. Poveste din Ferentari” de joi, film ce prezintă povestea „de iubire” dintre un antropolog sosit în cartierul Ferentari să studieze manelele și un fost pușcăriaș, Alberto, un cetățean de etnie romă.

Pe Facebook se cere ca Ministerul Culturii și Identității Naționale (MCIN) să anuleze reprezentația, în timp ce conducerea muzeului a transmis că a solicitat sprijinul autorităților.

„Având în vedere reacțiile apărute ieri, 7 februarie 2018, în mediile de socializare pentru inițierea unor proteste privind proiectarea filmului Soldații. Poveste din Ferentari, la Cinema Muzeul Țăranului, programată astăzi, 8 februarie 2018, Muzeul Național al Țăranului Român aduce următoarele clarificări: Muzeul nu are calitatea de a cenzura conținutul unei proiecții cinematografice care în prealabil a obținut de la autoritățile competente toate avizele și certificatele de rating impuse de lege”, arată comunicatul MNȚR. (Citește mai mult: ActiveNews.ro)

Deci, pe cine reprezintă conducerea Muzeului Național al Țăranului Român? Pe MOROMETE su pe GEORGE SOROS?

Adrian Albu

8 februarie 2018

http://www.cunoastelumea.ro/

Reclame
Acest articol a fost publicat în HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Stupoare: Muzeul Național al Țăranului Român vrea să impună în această seară, cu jandarmii, vizionarea unui film cu homosexuali

  1. Si pana la urma cati spectatori a avut filmul?

    Apreciază

  2. Citadela zice:

    N-are nimic de a face cu Moromete ci cu tot ce se intimpla intr-o colonie. Trebuie sa facilitezi aceste gesturi culturale occidentale pentru a primi finantare de la anumite organiatii. N-au ce face, nu pot spune nu sumelor de bani. Oricine ar face la fel in aceste pozitii, sau daca refuzi esti tras pe dreapta. Ginditi-va, sa zicem un milion de Euro pentru o ora de cacat de film…la cit cacat se maninca si este in jur ce mai conteaza o vizionare a lui.
    Schimbarile fundamentale vin de sus nu de la nivelul functionarului de rind.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.