Descoperire BOMBĂ: Vaccinul antigripal, dovedit științific că slăbește sistemul imunitar în următorii ani… Cercetătorii sunt uimiți


 

 

Un studiu medical efectuat la Wexner Medical Center – Universitatea de Stat din Ohio a descoperit că femeile care au primit vaccinul antigripal au avut un răspuns slăbit al sistemului imunitar în anii următori.

Lisa Christian, doctor, cercetător principal al studiului, a concluzionat: „Evidențe tot mai clare arată că aceia care au primit vaccinul antigripal în anul anterior au o reacție scăzută a anticorpilor în anul curent”.

Studiile arată încă o dată că teoria oficială a industriei vaccinurilor antigripale – cu complicitatea mass-media condusă de corporații – este falsă și intenționat înșelătoare. Departe de a oferi o protecție solidă, acum vaccinurile antigripale fac oamenii mai vulnerabili la infecțiile gripale, ceea ce contribuie desigur la contaminarea cu gripă a și mai multor oameni, ca apoi să gândească fals că au nevoie de mai multe vaccinuri pentru o mai mare protecție.

Cu toate acestea, chiar vaccinurile însele conduc la o creștere a incidenței infecțiilor gripale. Cu alte cuvinte, vaccinul antigripal perpetuează mitul că vaccinurile antigripale sunt necesare prin asigurarea răspândirii gripei mult mai rapid decât aceasta ar apărea în lipsa lui. Vaccinurile antigripale răspândesc chiar infecțiile, ceea ce generează o cerere mai mare de vaccinuri. Această schemă este o farsă medicală „perfectă”, perpetuată, ce își are rădăcinile în știința falsă și în propaganda media neobosită.

În videoclipul de mai jos veți afla, de asemenea, că:
– Persoanele care s-au vaccinat în 2008 au experimentat o creștere cu 250% a infecțiilor gripale în anii următori;
– Un studiu publicat în Human & Environmental. Toxicology (Toxicologie umană și de mediu) a identificat că mercurul înglobat în vaccinurile antigripale a produs o creștere cu 4,25 procente a deceselor fetale în timpul epidemiei de gripă din 2009.
– Poveștile despre vaccinurile antigripale promovate de industria vaccinurilor reprezintă o farsă mondială care poate fi cu ușurință demontată cu dovezi bazate pe fapte;
– Persoanele care primesc vaccinurile antigripale vor fi primele care vor muri într-o pandemie globală, fiindcă au devenit vulnerabile la infecții.

http://www.yogaesoteric.net/

Reclame
Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Descoperire BOMBĂ: Vaccinul antigripal, dovedit științific că slăbește sistemul imunitar în următorii ani… Cercetătorii sunt uimiți

  1. simona zice:

    Intre anii 2000-2004 raceam si de 5 ,6 ori pe an ,apoi doctorul meu de familie mi-a zis sa incerc sa iau in fiecare toamna o cutie de Becomplex ,in luna octombrie .De atunci am racit de doua ori .Eu zic ca-n 14 ani sa racesti doar de doua ori e ceva .Si nu stiu ce medici ati intalnit ca mie mi se spune mereu de catre al meu sa las organismul sa lupte putin ,anul trecut in noiembrie dupa un accident de masina (a castigat masina) ,m-am ales cu un picior rupt si cu o lipsa de fier .N-am primit o singura tableta cu fier ,mi-a dat un regim alimentar bogat in fier .Sa nu mai vorbim de antibiotice ,pai eu nu inteleg cine-i de vina ca toti doctorii iti dau Augumentin pt orice si dupa ce ii spui la revedere stomacului ,te trezesti ca alte antibiotice nu-si mai fac efectul ,dar penicilina ,sfanta penicilina injectabila ce are?Ati observat ca toti medicii o ocolesc ,te tin doua saptamani cu augumentin cand in 3 zile pe injectii scapi .Eu zic ca pretul face diferenta .Cat despre vaccinari de ce dracu sa te vaccinezi mai ales daca nici nu te obliga nimeni ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.