La revedere mancare sanatoasa: Gigantul american din industria agro-chimică Food Machinery Corporation şi-a deschis filială în România şi speră la afaceri de 20 mil. dolari în 2018


E foarte, foarte, grava treaba asta, depopularea va fi si mai accentuata….ce 16 milioane de romani, astia vor sa reduca la cateva milioane populatia…..unde esti tu Ceausescu doamne? Totul a pornit de la Ciolos, el a adus Monsanto in tara….

Acuma intelegeti lupta? Bye, bye romani si Romania.

Cand am deschis ochii pe tara mea, era o tara curata, fara virusi, fara epidemii, fara tot felul de gargauni in capul unora!
Acum, dupa 29 de ani de ocupatie, ce avem si ce nu mai avem?
Nu mai avem liniste!
Nu mai putem face planuri de viitor pentru ca guvernantii anti-romani nu cauta altceva decat cum sa faca sa ni le contracareze.

Dar cel mai grav este ca inventeaza tot felul de virusi, paraziti, molime, epidemii ….
Rand pe rand au disparut pasarile si animalele sanatoase pe motiv de: gripa aviara, gripa porcina, limba vacii nebune,….
Populatia trebuie imunizata de “DE-DE-TOATE” si impotriva a “TOATE” chiar si impotriva ei insisi ca altminteri ar fi in mare pericol.
Stiati ca si plantele sunt in mare pericol? Si ele trebuiesc imunizate, ferite de paraziti. Cu ce? Cu otravuri!
Cui ii sunt vandute legumele si fructele imunizate “chimic” adica “modificate genetic”: salata, varza, fasole, mazare, capsuni, … imunizate cu ierbicide?

Observam ca se acorda o prioritate DEGRADARII STARII de SANATATE a POPULATIEI care prin stiri agresive i se aduc la cunostinta numai AMENINTARI promovate de INDUSTRIA “LOR” – AGRO-CHIMICA si FARMACEUTICA!!! insotite de INDEMNURI spre inocularea sau administrarea cu forta a unor anumite medicamente sau a unor proceduri medicale.
Cine are interes sa ne imbolnaveasca?
Cei care ne-au distrus tara!

Deoarece nu mai faceau fata solicitarilor de chimicale “comestibile”, Monsanto si Pioneer au primit ajutoare:
Food Machinery Corporation

Sursa: Alexandrina Mihail

♦ Corporaţia FMC a ajuns în România în urma fuziunii, de la nivel mondial, dintre giganţii Dow Chemical şi DuPont Pioneer. 

Gigantul american Food Machinery Cor­­po­ration (FMC), unul dintre cei mai mari jucători din industria agro-chimică din lume, cu afaceri de 3,8 mi­­liarde de dolari (3,1 mld. eu­ro) în 2017, şi-a deschis o fi­lială în România, denu­mi­tă FMC Agro Ope­­­ra­tio­nal România.

Pentru companie lucrează în prezent 25 de salariaţi, cu ajutorul cărora FMC Agro Operational România speră să vândă ierbicide, insecticide şi alte produse de protecţie a plantelor de 20 de milioane de dolari (16,3 mil. euro) în 2018, primul an de funcţionare, potrivit reprezentanţilor compa­ni­ei. Americanii de la FMC nu deţin în Româ­nia unităţi de producţie, ci se vor ocupa doar cu comerţul de produse chimice.

Sursa: Ziarul Financiar

 https://www.stiri-extreme.ro/
Acest articol a fost publicat în AGRICULTURA - PERMACULTURA, ALIMENTATIE(O.M.G.), ALIMENTATIE(pericol), POLITICA(DacianCiolos). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.