O hartă veche prezintă o sirenă cu un obiect oval și țara uriașilor


O hartă, care datează din anul 1562, înfățișează o sirenă gigantică, care ține în mână o farfurie zburătoare. Harta pare să fie o reprezentare grafică a părții de est a Americii de Nord și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la desenul misterios.

O hartă ca multe altele

După cum ne-am obișnuit în ultima vreme, numeroase sunt hărțile străvechi, care înfățișează lucruri bizare, misterioase și inexplicabile.

Un antiguo mapa de América publicado en 1500 representa a una sirena con un ... OVNI...2 - O hartă veche prezintă o sirenă cu un obiect oval și țara uriașilor

Una dintre ele este celebra hartă a lui Piri Reis, care nu doar că prezintă continentele cu o exactitate remarcabilă, dar prezintă și Antarctica fără gheață. Acest lucru era imposibil cu câteva secole în urmă, pentru că oamenii de atunci nu avea tehnologia necesară să vadă ceea pământul ascuns sub stratul imens de gheață din Antarctica.

 

Revenind la harta noastră, istoricii susțin că a fost cartografiată în anul 1562. Reprezentările grafice sunt de-a dreptul misterioase și controversate. În prima ipostază se poate vedea o sirenă uriașă. Aceasta are în mână un obiect oval.

Nu puține au fost vocile care susțin că acest obiect aduce aminte de forma ovală a OZN-urilor. Oare să existe o legătură certă între sirene și OZN-uri? Cu exactitate nu se poate răspunde la această întrebare, dar și mai interesant este faptul că această sirenă atacă un vapor.

Cu siguranță că cei care au desenat-o au dorit să atragă atenția marinarilor, că în zona respectivă există niște monștri marini extrem de periculoși. Poveștile marinărești sau legendele de pe mare, au enumerat de nenumărate ori evenimente ciudate între sirene și vapoare.

Uriașii din Patagonia

Patagonia este o regiune din sudul Americii Latine. De-a lungul timpului, s-au găsit unele dovezi, care sugerează că în trecut, aceasta a fost patria uriașilor. Chiar și în acest context, s-au trezit mulți oameni de știință ca să le conteste.

el mapa..2. - O hartă veche prezintă o sirenă cu un obiect oval și țara uriașilor

De data această, harta cu pricina are o reprezentare grafică concludentă. Pe teritoriul Patagoniei sunt desenați doi uriași și un om obișnuit. Diferența dintre un om obișnuit și un uriaș pare să fie enormă, adică uriașii sunt de două ori mai mari decât oamenii obișnuiți.

De aici putem trage concluzia că ei avea peste 3 metri înălțime, exact la fel cum îi descriu și textele sacre ale celor mai cunoscute civilizații, care au trăit pe continentul sud american.

 https://www.efemeride.ro/
Acest articol a fost publicat în MISTERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O hartă veche prezintă o sirenă cu un obiect oval și țara uriașilor

  1. Citadela zice:

    Nu exista ramasite, sunt doar povesti si photoshop.
    Oasele omului au o structura mai speciala, nu au nici un organism care sa le devoreze complet cum au alte animale ( o alta dovada dintr cele 58 de dovezi a faptului ca suntem hibrizi cu o alta civilizatie extraterestra)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.