Chabad-Lubavitch îi controlează pe Trump și Putin


    Donald Trump, Vladimir Putin, Lev Leviev, miscarea Chabad Hasidic, dominatia mondiala si sfarsitul Americii „De cand am intrat...

Donald Trump, Vladimir Putin, Lev Leviev, miscarea Chabad Hasidic, dominatia mondiala si sfarsitul Americii

„De cand am intrat in politica, barbatii mi-au marturisit vederile lor in privat. Unii dintre cei mai mari barbati din Statele Unite, din domeniul comertului si fabricarii, se tem de ceva. Ei stiu ca exista o putere, undeva, atat de bine organizata, atat de subtila, atat de vigilenta, atat de completa, atat de penetranta, incat e bine sa nu se vorbeasca pe deasupra lor, cand ei vorbesc si te condamna”. – Thomas Woodrow Wilson – cel de-al 28-lea Presedinte al Statelor Unite.

Culpepper Adams, 22 decembrie, 2016: Un singur citat aduce un inteles atat de profund, incat este greu sa intelegi cu adevarat. Nu exista un suflet pe planeta care sa poata declara cu sinceritate ca nu exista o conspiratie mondiala, si daca cineva ar spune ca sunt minciuni, trebuie sa fi crescut intr-o pestera. Adevarul este acesta. Singura constanta care a ramas de cand omul a iesit din pestera, este ca intotdeauna am reprodus ca exista o agenda ascunsa pentru dominatia completa a planetei. (…)
In America, o astfel de conspiratie s-a dezvoltat incet cel putin in ultimii 200 de ani. 200 de ani. Aceasta nu este joaca de copii. Aceasta este o conspiratie masiva si o agenda care se intinde pe linii genetice si generatii familiale. Niciunul care traieste astazi nu are nici macar o ruda vie care cunostea sau intalnea una dintre rudele lor care traiau atunci cand acest plan a fost pus in aplicare. Multiplicati asta cu cel putin 50 de generatii si veti fi aproape de originile acestei agende. Acesta este modul in care se joaca acest joc. De aceea, aceasta agenda este atat de subtila, de nedetectabila, de atotcuprinzatoare si de indiscutabila. De aceea functioneaza.

 

                                                 „Trumputin” Chabad Cabal Conspiracy

Acest articol este mai putin despre istoria unei conspiratii mondiale si mai mult despre o agenda care se desfasoara de zeci de ani. O agenda care se leaga de agenda „Noua Ordine Mondiala”, dar a circulat pana in prezent pe sub radar, a fost aproape nedetectata. Alegerile prezidentiale din 2016, la fel ca aproape toate alegerile din America, au ajuns la doi candidati. Au fost Hillary Clinton si Donald Trump. Atat Clinton, cat si Trump au avut un sprijin extrem din taberele lor, sume incredibile de bani si o alta asemanare pe care multi o ignora. Deci, ce a fost? – Binecuvantarea Elitelor? Inainte de alegerile din SUA, s-au intamplat unele coincidente ciudate atat cu privire la Clinton, cat si la Trump. Sa le examinam.

 

                                          „Pentru tine, noi oferim fiicele noastre!”

Imaginea din link este o captura de ecran a unui articol postat pe News Jewish News din New Jersey. http://njjewishnews.com/article/28151/historian-2016s-is-most-jewish-race#.WnyGj7goE6k

De fapt, articolul proclama, si saluta, faptul ca alegerile prezidentiale din 2016 au fost „cea mai evreiasca rasa” si „cat de putine comentarii exista”, despre acel „fenomen”. Interesant, daca o sa comentati acest lucru, SPLC ori alta agentie sau organizatie va va eticheta antisemit sau teoretician conspirationist. Un aspect pe care Dr. Tevi Troy il arata este alarmant si se refera la unul dintre citatele mentionate. Ambii candidati la conducere, Hillary Clinton si Donald Trump, au „machatunim”, ceea ce este legat de evrei prin fiicele lor. Acesta este un fapt surprinzator ca aproape nimeni nu comenteaza, asa ca, de fapt, are dreptate.

Chelsea Clinton s-a casatorit cu un evreu neortodox, Marc Mezvinsky, in cadrul unei ceremonii non-traditionale care a fost co-oficiata de un rabin evreu si de un preot crestin, iar ea nu s-a convertit la iudaism. Marc Mezvinsky, potrivit Wikipedia, „este un elev al lui Goldman Sachs care isi desfasoara propriul fond de acoperire in New York. Fondul este raportat ca a pierdut aproape 90% din banii investitorilor, iar tatal sau, Edward Mezvinsky, „a deturnat mai mult de 10 milioane dolari de la oameni prin frauda Ponzi si a esantionului de e-mail-uri nigeriene, si a fost acuzat de frauda in 2001.” Pentru Clintoni, mariajul oferea o noua si geniala conexiune care intarea legaturile lor profunde cu Noua Ordine Mondiala, dar nu suficient pentru a repeta o noua Presedintie Clinton.

Ivanka Trump s-a casatorit cu Jared Kushner, un evreu ortodox, cu legaturi intime cu Miscarea Chabad-Lubavitch. Spre deosebire de Chelsea, Ivanka s-a convertit la iudaism inaintea nuntii sale ortodoxe. Ivanka Trump si Jared Kushner s-au casatorit intr-o ceremonie evreiasca ortodoxa, oficiata de proeminentul Rabin Haskal Lowenstein din New York. Conform revistei evreiesti, Ivanka a comentat decizia ei de a se converti la iudaism, spunand ca „a fost o experienta uimitoare si implinita pentru mine.” Jared Kushner are o relatie profunda cu Miscarea Chabad-Lubavitch. Ivanka are doar 27 de ani, dar ea a licitat pentru Chabad, organizatia Hasidica pe care prietenul ei o sustine. Aceasta donatie reprezinta o buna modalitate de a intra in familia lui Kushner, pentru ca, se aude ca, nu le place ideea ca Jared se casatoreste in afara tribului.

„Kushnerii au fost de multa vreme prieteni buni cu grupurile Chabad. Jared era seful Casei Chabad de la Harvard. Si tatal lui, Charles, a reusit ca un rabin al Chabad’s Living Legacy sa scrie o scrisoare in numele sau cand a intrat in toate problemele legate de prostitutie si santaj. Donatia la Chabad, o caritate favorizata a familiei Kushner, a fost o miscare inteligenta” –  Gawker

In cele din urma, Donald Trump a fost ales pentru a continua agenda baietilor cu pantofi albi de la Washington si, bineinteles, pentru agenda „Noii Ordini Mondiale”, si sa nu uitam Chabad. Cu oamenii puternici care lucreaza in agende cu multi ani, inainte ca cineva sa fie constient ca exista o agenda, nu poate fi subestimata casatoria dintre Ivanka Trump si Jared Kushner, care era mai mult decat o casatorie nuptiala. Aceasta a fost o relatie prelucrata de-a lungul multor ani, ceea ce, desigur, ar duce la o Casa Alba Trump.

Presedintia SUA, Donald Trump, Vladimir Putin, si legaturile cu extremismul si Cabalul Chabad-Lubavitch

Trebuie subliniat in cateva puncte importanta rolului pe care Chabad (pe scurt) l-au jucat in istoria recenta, in ceea ce priveste atingerea obiectivelor Noii Ordini Mondiale. Mai recent, grupul de referinta, care este un alt brat, sau o extensie, a „Agendei sioniste”, joaca un rol critic in destabilizarea si degenerarea occidentala. Cu diplomatia americana si rusa, la un nou nivel scazut, Donald Trump a reusit sa se descurce in calitate de salvator al diplomatiei ruse si americane. Datorita distrugerii din Siria si a interventiei occidentale constante, SUA si Rusia s-au aflat la cote constante. Apoi, tonul s-a schimbat. La cateva ore de la anuntarea victoriei lui Trump, Vladimir Putin a fost foarte clar in favoarea lui si a sprijinit victoria. „(Trump) a vorbit despre reluarea si restabilirea relatiilor cu Rusia. Intelegem ca acest lucru va fi dificil, luând in considerare starea actuala de degradare a relatiilor dintre SUA si Rusia”, a declarat Putin televiziunii de stat rusesti. „Asa cum am spus in repetate randuri, nu este vina noastra ca relatiile Rusia-SUA sunt in acest stadiu. Rusia este gata si doreste sa restaureze relatiile depline cu SUA. Repet, am inteles ca va fi dificil, dar suntem gata sa punem totul din partea noastra”. Donald Trump nu este unicul lider care are o relatie stransa cu Chabad-Lubavitch Cabal. De fapt, multe persoane ignora faptul ca Vladimir Putin insusi a putut fi adus foarte rapid la putere datorita Miscarii Hasidice cu radacini in Rusia.Chabad, cunoscut si ca Lubavitch, Habad si Chabad-Lubavitch, este o miscare ortodoxa evreiasca, hasidica. Chabad este astazi una dintre cele mai cunoscute miscari hasidice din lume si este bine cunoscuta pentru actiunile sale. Este cel mai mare grup Hasidic si organizatie religioasa evreiasca din lume. In 1951, Rabbi Menachem Mendel Schneerson a devenit cel de-al saptelea Rebbe din Chabad-Lubavitch si l-a transformat dintr-o mica miscare hasidica in cea mai mare si mai larga miscare evreiasca din lume azi. El a creat o retea de peste 3.600 de institutii care ofera nevoi religioase, sociale si umanitare in peste 1.000 de orase, acoperind 80 de tari si 49 din cele 50 de state americane. Institutiile din Chabad ofera acces la evrei neafiliati si ajutor umanitar, precum si activitati religioase, culturale si educationale la centrele comunitare din Chabad, sinagogi, scoli, tabere si cantine sociale – Wikipedia.

Chabad nu sunt doar evreii de pe strada, asa cum multi oameni cred adesea atunci cand expresia „evreii” este folosita in politica sau in Hollywood.

Miscarea Hasidica Chabad este cea mai mare forta din tot iudaismul. Cu sprijinul Cabalei Sioniste si al Noii Ordini Mondiale, Chabad a devenit singura forta in tot iudaismul, transformand lent iudaismul in agenda sa mesianica si „sfarsitul timpurilor”.

De-a lungul anilor, ignorantul nemaipomenit sau simplu l-a aplaudat pe Vladimir Putin zilnic. La fel ca vechiul „Cult al personalitatii”, Putin s-a inaltat la un nivel periculos de inchinare de catre unii in mainstream, dar, in mod socant, si mai mult in Media alternativa.

Adevarul este ca Putin a condus o multime de crime, rapiri si persecutii la timpul sau in calitate de director al FSB, si in calitate de ofiter KGB se poate imagina ce altceva a facut. Expansiunea lui Putin de la ex-KGB si directorul FSB la presedintele Rusiei este totusi adevarata poveste. Cu binecuvantarile literale ale Cabalului Chabad-Lubavitch, Putin s-a ridicat la putere, iar masina de propaganda a capatat o imagine a lui care are toate semnele manipularii occidentale.

Rabinul Berel Lazar a fost desemnat personal in Rusia de catre Rabbi Schneerson, obsedat de rusi, care, desigur, a facut din Chabad ceea ce este astazi. Lazar a sosit in Rusia in 1990, care a fost anul in care Putin s-a ridicat la putere in mod nemaipomenit. Cu o legatura deschisa si evidenta cu Noua Ordine Mondiala prin intermediul lui Chabad-Lubavitch, trebuie sa ne întrebam de ce Statele Unite si Rusia au fost pe un teren atat de subred, atat timp cat Putin, ca aproape toti liderii mondiali, este o alta papusa pusa la putere, o jucarie in mainile impartite de Elite? De ce acum, Putin este gata sa restaureze canalele diplomatice, doar pentru ca a fost ales Donald Trump?                        

                      Faceti cunostinta cu Lev Levievlev Leviev Chabad Trump

„In 1992, Lazar a luat cunostinta de diamantul israelian Lev Leviev, pe care l-a prezentat oamenilor de afaceri rusi Boris Berezovski si Roman Abramovici. Acesta din urma a devenit cel mai mare binefacator al sinagogii din Maryina Roshcha” – Wkipedia.

Incepand cu anii 1990, Leviev a evitat sa se implice direct in familia lui Eltîn si a avut legaturi cu Vladimir Putin. El a primit binecuvantarile pentru succesul afacerilor si sprijinului personal al lui Lubavitcher Rebbe, Rabbi Menachem Schneerson, pentru activitatile sale filantropice, care includ „o armata de aproximativ 10.000 de functionari evrei din Ucraina in Azerbaidjan, inclusiv 300 de rabini. Majoritatea celor 300 de rabini sunt Chabadnik” – adeptii grupului Chabad Hasidic din Brooklyn …

Leviev este un sustinator major al cauzelor filantropice evreiesti si presedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din CSI (FJC), un organism umbrela reprezentand comunitatile evreiesti din fosta Uniune Sovietica”.

„Leviev are o valoare neta, din septembrie 2016, de peste 1.1 miliarde de dolari. Interesant, Leviev a avut niste relatii destul de recente cu nimeni altul decat cu Jared Kushner, noul ginere al lui Donald Trump. FJC este condus de Lev Leviev di de conducatorul New World Order al lui Vladamir Putin, Berel Lazar. Toti acesti jucatori au legaturi profunde si interconectate cu cabalul Chabad si cu presedintele ales, Donald Trump. FJC in sine este o organizatie care a fost plina de controverse si imprejurari ciudate. Din cartea The Piratization of Russia: Russian Reform Goes Awry, „Pirateria Rusiei: Reforma Rusiei merge prost” de maresalul L. Goldman: „Donald Trump, Jared Kushner, Lev Leviev, Rabinul Schneerson si Rabinul Lazar sunt foarte conectati si nu au incercat niciodata sa faca un secret din asta”. Ceea ce este fascinant cu privire la intreaga poveste este mass-media si presa evreiasca in sine, fiind cea care a raportat-o pentru inceput. Aparent, in schimbul sprijinului pe care Putin l-a primit de la Chabad in timp ce se ridica la putere, el a fost insarcinat sa permita lui Chabad un bilet cu o singura directie, pentru a deveni forta dominanta in Rusia.

Legaturile pe care Donald Trump si Vladamir Putin le au cu elitele bancare sunt clare si evidente. Cabalul Chabad-Lubavitch este, fara indoiala, o forta dominanta in iudaism si tentaculele lor ajung si conecteaza multi lideri mondiali in modalitati care nu au fost niciodata imaginate. Donald Trump pare sa fie sfatuit de Jared Kushner, care probabil primeste ordine direct de la Chabad, dupa cum relateaza New York Times.

https://www.distract101.com/2016/12/chabad-lubavitch-controls-trump-putin/

Sursa: https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/02/08/chabad-lubavitch-ii-controleaza-pe-trump-si-putin/

http://sibiu.justitiarul.ro

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Chabad-Lubavitch îi controlează pe Trump și Putin

  1. nisof zice:

    Impresionant cum miliarde de timpiti ce suntem, ne lãsãm sã fim condusi de o banda de 7 milioane de jidani!!! Atunci lumea îsi meritã soartã!!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.