Cum a rezolvat primăria Timișoara problema supraaglomerării școlilor: Elevii vor învăța în containere montate în curtea unitățiilor


Nu vi se pare ciudat ca statistica spune ca se nasc putini copii si suntem in pericol de disparitie, in schimb peste tot e plin de copii, pe strada, parcuri, etc, iar acum un mic ex. cu scolile….ceva miroase urit. Manipulare la greu, dar pentru ce? Posibilitatile sunt multe.

Cum a rezolvat primăria Timișoara problema supraaglomerării școlilor: Elevii vor învăța în containere montate în curtea unitățiilor

Primăria Timișoara a cumpărat șase containere în care vor învăța aproximativ 170 de elevi înscriși la Școala Generală Nr. 30, care este supraaglomerată.
Cele șase containere au costat aproximativ 100.000 de euro și, în cel mult două luni, vor fi montate în curtea unității de învățământ.
Școala Generală Nr. 30 este una dintre cele mai aglomerate unități de învățământ din oraș. Clădirea a fost construită pentru cel mult 900 de elevi, dar în doi ani, în această școală vor ajunge să învețe 2.400 de copii. În aceste condiții, sute de elevi merg la cursuri după-amiază, din cauza lipsei de spațiu.
Primăria Timișoara intenționează să cumpere încă 30 de containere pentru alte trei școli aglomerate din oraș, în care elevii merg la cursuri după-amiaza.
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(primarie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.