Au fost găsite pietre antice gravate cu extratereștri și farfurii zburătoare în Mexic – sunt oare acestea dovada contactului cu civilizatiile extraterestre!? – VIDEO


Un oficial din cadrul guvernului mexican a recunoscut că civilizația Maya a avut contacte strânse cu entități extraterestre.

Într-un sistem complex de peșteri din Mexic, o descoperire uimitoare a fost făcută aproape de granițele dintre Puebla și Veracruz.

Pietrele Jada au fost găsite și au gravuri pe ele, care arată aparent a OZN-uri. Pietrele s-ar putea să dateze din vremurile Maya și acest lucru poate fi o confirmare a faptului că civilizatile antice ar fi putut avea contact cu lumea extraterestra. Descoperirea a fost făcută în martie 2017, dar a apărut doar cu câteva zile în urmă când au apărut primele fotografii ale pietrelor ciudate.

În practică ni se spune că avem de a face cu niște artefacte neconvenționale numite “pietra aliena” – pietre extraterestre – cu caracteristici și detalii care aparent nu coincid cu perioada istorică la care se presupune că aparțin. Obiectele în cauză reprezintă o serie de pietre cu desene ciudate, au în mod clar și fără echivoc gravate farfurii zburătoare și creaturi extraterestre. Descoperirea a fost dezvăluită de către doi cercetători străini, cunoscutul fizician Nassim Haramein și Klaus Dona – consultant ‘’ Radio-Red Argentina”.

Artefactele sunt, deocamdată, sub lupele cercetătorilor și în curând vom avea un răspuns cert. Cercetătorul Argentinian Bibiana Bryson a ales să nu se emită o declarație oficială deoarece a considerat cazul demn de a fi aprofundat și artefactele necesită o analiză atentă

Pietrele au fost găsite de un grup de căutători de comori, Manuel Rangel Vigueras, detectorul principal și Jose Aguayo detectorul JAC. Ei au împărțit o expediție și au descoperit accidental o piatră sculptată în interiorul unei peșteri în urmă cu trei luni, care avea o formă ciudată. Pentru a găsi peștera, echipa a trebuit să meargă timp de mai multe ore, trecând prin subteran înainte de a ajunge la trei peșteri private dintre Puebla și Veracruz.

Surprinzător, au fost făcute descoperiri în două dintre peșteri, iar în una dintre ele au fost găsite câteva pietre cu gravuri care sugerează existența unei relații între viața extraterestră și cea a oamenilor; s-au găsit și pietrele gravate care prezintă imagini cu figuri care nu sunt umane.

În cealaltă peșteră, s-a găsit metal și căutătorii de comori cred că ar putea fi și aur.

Una dintre pietre arată ceea ce pare a fi partea superioară a unei nave spațiale și de asemenea ceva care pare să reprezinte o ființă extraterestră. Există, de asemenea, și alte simboluri pe pietre care nu au fost încă descifrate. Localnicii cred că peșterile se află aproape de un loc în care o navă spațială extraterestră ar fi putut fi încorporată în peșteră. Aceasta este legenda care a motivat grupul să înceapă să caute primind ajutor de la proprietarul peșterii și au efectuat prima lor vizită acum trei luni.

Exploratorii au spus că după ce s-au uitat în peșteră, dar nu au găsit nimic și se pregăteau să plece, unul dintre membrii echipei a avut un accident alunecând și scufundându-se în apa și nisipul din râul Curva del River. Atunci a fost salvat de membrii echipei și s-a făcut descoperirea. Acesta a spus că descoperirea i-a schimbat viața și că a fost găsită prima dintre pietrele sculptate care reprezintă o întâlnire între om și o rasă extraterestră. Mai târziu, au fost găsite mai multe pietre și acestea aceau sculptate mai multe imagini cum ar fi o navă spațială împreună cu o ființă care nu arăta a om și ceva ce părea a fi porumb, împreună cu alte simboluri.

Exploratorii au spus că descoperirea dezvăluie o întâlnire între civilizația mayașă sau aztecă și ființe străine, dintr-o altă lume. Ei au spus că aveau o teorie că erau cei care au fost naufragiați în cosmos și apoi salvați și înainte de a pleca ei au lăsat dovada de neșters a șederii lor în peșteri îndepărtate ascunse de vedere.

Pietrele gravate sunt considerate a fi numeroase și au gravat modele care sunt variate, dar toate par a arăta un OZN împreună cu străini și un lider tribal cu ceea ce pare a fi un snop de grâu în mână.

Cercetătorii au găsit pictograme pe pereții peșterii, care sugerează, de asemenea, că a existat o întâlnire cu extratereștri.

Mulți oameni au speculat ideea că mayașii ar fi fost vizitați de extratereștri. Una dintre zeitățile lor, Kukulcan, ar fi fost un vizitator galactic care i-a învățat pe mayași anumite amănunte despre agricultură, matematică, medicină și astronomie. Cum ar putea altcineva explica calendarul mayaș, un calendar cu care în vremea de azi se poate prezice cu exactitate fiecare eclipsă de lună în termen de 30 se secunde!

Mayașii știau despre planete înainte ca oamenii să afle de existența lor, acestea fiind descoperite secole mai târziu. Ei au fost, de asemenea, prima civilizație care a utilizat valoarea “zero” în matematică.
Vor fi realizate mai multe studii pentru a afla dacă pietrele sunt reale sau false. Dacă se dovedesc a fi reale, ar putea fi o dovadă clară că există extratereștri și că aceștia au vizitat Pământul cu mult timp în urmă.

Helium 24 via youtube.com

JAC DETECTOR via youtube.com
Sursa: http://www.disclose.tv/news/mexican_cave_finds_could_be_proof_of_mayanextraterrestrial_contact/140241

http://viatasisanatate.com/

Acest articol a fost publicat în ISTORIE UNIVERSALA(descoperiri), SPATIU - EXTRATERESTRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Au fost găsite pietre antice gravate cu extratereștri și farfurii zburătoare în Mexic – sunt oare acestea dovada contactului cu civilizatiile extraterestre!? – VIDEO

  1. Citadela zice:

    Dragilor, trecem printr-o perioada de falsuri si inselatorii FARA PRECEDENT IN ISTORIA LUMII. Se vede de la o posta ca obiectele si zgirieturile pe roca a fost „plantate” in pestera asta care a si fost aleasa ca dintr-un film-fantezie cu Indiana Jones. Mexicanii alaturi de multi alti latinoamericani si NU NUMAI! sunt experti la inselatorii istorice…asta in caz ca cineva doreste sa-si pastreze claritatea perceptiei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.