CURTEA EUROPEANĂ A DREPTURILOR OMULUI DE LA STRASBOURG A HOTĂRÂT ÎMPOTRIVA LEGALIZĂRII CĂSĂTORIILOR DINTRE HOMOSEXUALI !


* GAY MARRIAGE ESTE ANULAT. STRASBOURG, FRANȚA. *.

Cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume a declarat în unanimitate că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor”.  Cei 47 de judecători din cele 47 de țări ale Consiliului Europei, care alcătuiesc inima Curții de la Strasbourg (instanța de cele mai importante drepturi ale omului din lume), au
emis o declarație de mare importanță, care a fost și este surprinzător neglijata pentru progresivismul informațional și zona sa de influență.
De fapt, în unanimitate, toți 47 de judecători, au aprobat verdictul care spune că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor. Avizul s-a bazat pe un număr nesfârșit de considerații filosofice și
antropologice bazate pe ordinea naturală, bunul simț, rapoartele științifice și, bineînțeles, legea pozitivă.
Această din urmă hotărâre s-a bazat în principal pe Articolul nr 12 din Convenția europeană a drepturilor omului. Acest articol este echivalent cu articolele tratatelor privind drepturile omului, ca și în cazul 17 al Pactului de San Jose și Nr. 23 din Pactul internațional privind drepturile civile și politice.
În rezoluția istorică, Tribunalul arată că noțiunea de familie include nu numai „conceptul tradițional al
căsătoriei, și anume unirea dintre un bărbat și o femeie“  de asemenea, a spus că nu ar trebui să fie impusă obligația guvernelor de a deschide căsătoria cu persoane de același sex. „În ceea ce privește
principiul nediscriminării, Curtea a adăugat, de asemenea, că nu există nici o astfel de discriminare, deoarece „Statele sunt libere să rezerve căsătoria doar cuplurilor heterosexuale.“
Acest tip de știri este tinut ascuns pentru că exită în prezent homosexuali cu funcţii înalte în lume, care nu vor ca oamenii să afle.

 

Ar trebui informata toata lumea!!!
Acest articol a fost publicat în HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la CURTEA EUROPEANĂ A DREPTURILOR OMULUI DE LA STRASBOURG A HOTĂRÂT ÎMPOTRIVA LEGALIZĂRII CĂSĂTORIILOR DINTRE HOMOSEXUALI !

  1. Aproape ca nu-mi vine sa cred. Si acum se vor anula legile nationale?

    Apreciază

  2. simona zice:

    Simplu n-au sa le anuleze ,vor baga sub pres decizia (cum fac si ai nostrii ca brazii) ,vor pune pe tapet probleme urgente si intre timp mai vin o serie de emigranti ,mai nou canibali si lista-i deschisa.Dar mi se pare ca totusi acolo la curtea de la Strasbourg exista oameni cu capul pe umeri daca toti 47 au votata la fel .Poate omenirea mai are un strop de discernamint.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.