Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu


                Motto: „Cei ce nu-şi pot aminti trecutul sunt condamnaţi să-l repete.” (George Santayana) Sunt sibian și-mi […]

              Motto: „Cei ce nu-şi pot aminti trecutul sunt condamnaţi să-l repete.” (George Santayana)

Sunt sibian și-mi repugnă umilința concetățenilor mei cu slană pe creier și spirit de turmă, care se fac preș în fața celor 60 de sași valizi care mai sunt în tot orașul, pe care i-au făcut șefi, directori, consilieri locali și județeni.  Nu a contat că unii erau fără școală, neisprăviți sau proști grămadă, ei aveau marele „merit” că s-au născut sași în țara românilor. Așa au ajuns consilieri locali în anul 2004 un clopotar de la biserica evanghelică și o femeie de serviciu, în lipsa unei baze de selecție, majoritatea sașilor sibieni emigrând, aici au rămas doar bătrânii, puturoșii, oportuniștii și cei cu misiune de la serviciile secrete gernane (BND/Stasi), aceleași lichelele trădătoare care făceau joc dublu și își turnau coreligionarii la Securitate.

După ce sașii le-au luat românilor cu japca imobilele în care aveau locuințele, liceele, școlile, grădinițele, Filarmonica și un cămin de bătrâni (declarând FDGR-ul succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German și primarul Iohannis retrocedând imobilele solicitantului, adică președintelui Iohannis de la FDGR), drept recunoștință că au fost jefuiți și ca o slugărnicie suplimentară, sibienii au „botezat” echipa de fotbal cu denumirea „Hermannstadt”, numele săsesc al orașului de pe vremea când iobagilor români le era interzis înnoptatul în cetate.

FC Hermannstadt emblema

Despre „binele” făcut românilor de către concitadinii sași, citiți în continuare… Detalii despre reactivarea unei organizații hitleriste a sașilor și șvabilor, din Transilvania și Banat, de către FDGR-ul condus de Klaus Iohannis pentru a pune labele pe imobilele confiscate pe bună dreptate și legal asociației naziste Grupul Etnic German, desființate prin Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 și Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai și condamnate de Tribunalul de la Nürnberg pentru crime împotriva umanității aici: http://www.justitiarul.ro/jaf-imobiliar-la-sibiu-retroceda…/

Cu siguranță că vor citi acest text și parte din marionetele cosmopolite cu creierii spălați de Pro TV și alte trompete din mass-media sionistă, care deși aveau posibilitatea să citească toate dovezile imbatabile din link-ul de mai sus, ei, acești analfabeți funcționali cu creierii spălați de propaganda progresist-globalistă, o să o țină langa în continuare cu Batman, Batman și „Vrem să pupăm cururi de străini!” fiindcă bieții dobitoci nu sunt capabili să gândească cu propriile lor căpățâni! Dacă ieri lătra Rareș Bogdan că „Clujul este Barcelona României”, curând o să auzim pe altul spunând că „Sibiul este Bosnia României”.

Străinilor le plac banii obținuți în „mlaștina” corupției din România. Marii lideri europeni critică unanim corupția din România, țara pe care nu se sfiesc să o jefuiască din răsputeri de toate bogățiile.

Străinilor le plac banii obținuți în „mlaștina” corupției din România. Marii lideri europeni critică unanim corupția din România, colonie pe care nu se sfiesc să o jefuiască din răsputeri de toate bogățiile.

O dovadă, tot fotbalistică, a urmărilor nefaste ale cosmopolitismului, xenofiliei și germanofiliei imbecile duse la extrem este insistența impostorului Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, de a aduce neapărat un antrenor neamț la naționala de fotbal. Așa ne-am pricopsit în anul 2016 cu un alt impostor: germanul catastrofă Christoph Daum. Ca să fie pe placul neamțului de la Cotroceni, același Burleanu a avut ideea de a imita salutul masonic de obediență al lui Iohannis și a obligat jucătorii naționalei să-și pună mâna dreaptă pe piept la intonarea imnului național, gest care nu are nimic comun cu patriotismul, nici măcar cu cel de operetă. Este copiat de la americani, care-și imită președinții lor, convinși fiind că-și arată astfel iubirea față de patrie. SUA fiind fondate de masoni, toate simbolurile acestora se regăsesc peste tot, începând cu bancnotele americane, continuând cu arhitectura masonică de la construirea capitalei Washington  și terminând cu gestica politicienilor americani. Tot antiromânul Burleanu l-a adus și pe grecul Kiros Vassaras la șefia arbitrilor, fiindcă, în viziunea fătălăului ochelarist și xenofil, românii nu sunt buni de nimic! Interesant este că tuturor acestor străinii le plac enorm banii mulți și câștigați ușor, cu eforturi minime, în corupta Românie: Străinilor le plac banii obținuți în „mlaștina” corupției din România

Distractivă este lipsa de imaginație a celor cu slană pe creier, adică: „Noi suntem DNA” al sibiencei care apără corupția prefăcându-se că luptă împotriva ei și „Noi suntem Hermannstadt”, așa cum se vede inscripționat pe autocarul echipei. Sintetizând într-un tot unitar, pot să concluzionez cu o lozincă pe același calapod: Voi sunteți niște lichele trădătoare!

hermannstadt autobuz

Sibiul se numea Hermannstadt în întunecatul Ev Mediu, când românii nu aveau dreptul să intre în „burg” – cum numesc orașul slugarnicii scribălăi locali, musai germanofili – decât la târguri și contra unei taxe, înnoptatul în interiorul zidurilor cetății fiindu-le interzis cu desăvârșire! Aceiași lachei, mânuitori de condei, vând gogoși despre cultura și umanismul contelui sas Brukenthal, fostul guvernator al Transilvaniei și fondatorul muzeului cu același nume, făcând abstracție de cruzimea nefirească a acestuia, care asista cu o plăcere de psihopat la execuțiile sau schingiuirea românilor pe eșafodul din Piața Mare a Hermannstadt-ului. Sub stăpânirea „umanistului” conte Samuel Brukenthal a avut loc și barbara ucidere, care a îngrozit Europa, a liderilor țăranilor români răsculați de prea mult bine austro-ungaro-săsesc, Horea și Cloșca, pe eșafodul construit la Alba Iulia de această dată.

executia martirilor horea si closca

Cât de mult ne-au iubit sașii de-a lungul zbuciumatei istorii a Transilvaniei, citiți aici un text scris de marele patriot român Vasile Stoica din Avrigul Sibiului, un ardelean care a fugit din imperiul austro-ungar ca să lupte cu arma în mână alături de frații români pentru Marea Unire: Propaganda mincinoasă despre armonia dintre sași și români este departe de adevărul istoric. Ca răsplată pentru atrocitățile săsești asupra românilor ardeleni, acum presa obedientă sasului de la Cotroceni le cântă ode de slavă acestor imigranți ai Evului Mediu, iar denumirile românești sunt înlocuite cu altele germane. Este bine să nu semănăm discordie între etnii, dar nici nu avem voie să uităm ceea ce s-a întâmplat în trecut, fiindcă atunci vom fi obligați să permitem istoriei să se repete. Este anormal și degradant să te umilești, lingușind și ridicând sașii în slăvi, după ce strămoșii tăi au fost uciși, exploatați și batjocoriți de către neamul lor!

Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene și agent electoral iohannhist despre „parastasul” Brexit din anul 2019 – an electoral pentru Klaus Werner Iohannis: „Dorința mea este ca acest summit să fie ținut în frumosul oraș vechi Sibiu sau Hermannstadt, așa cum îl știu eu.” Manipulatorul post evreiesc Pro TV a tăiat, atunci când a prezentat știrea, partea cu „Hermannstadt, așa cum îl știu eu”. De unde știe boșorogul sterp, la fel ca Iohannis și Merkel, de Hermannstadt? De la Iohannis, fiindcă Juncker era premierul Luxemburgului în anul 2007, când Sibiu a fost capitală culturală europeană împreună cu orașul Luxemburg și cei doi s-au tot vizitat reciproc tot anul respectiv, amândoi fiind servitori devotați ai globalismului iudeo-masonic. Klaus Werner Iohannis, care vara trecută a numit Sibiul ca fiind capitala sașilor, în cuvântarea de la sărbătoarea anuală a acestora, a promovat permanent în străinătate denumirea germană Hermannstadt, în total dispreț față de români și de numele oficial al orașului.

Se promovează insistent denumirea Hermannstadt în locul numelui românesc Sibiu! Este și acesta un pas spre secesionismul dorit de unguri, sași și unii români trădători (merită citit acest articol: Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României), dezintegrarea României fiind susținută și de Germania, care a dezmembrat Iugoslavia și Cehoslovacia conform vechiului dicton latin „Divide et impera” („Dezbină și stăpânește”). Acest plan, de rupere a Transilvaniei de România, este menționat în întelegerea germano-rusă de împărțire a sferelor de influență în Europa, după căderea Cortinei de Fier, dintre Helmut Kohl și Mihail Gorbaciov! Klaus Werner Iohannis este și el o piesă de joc pe această tablă de șah a marilor puteri: Klaus Iohannis instalat guvernator peste colonie pentru aplicarea înțelegerii germano-ruse din anul 1990?

Sibiu-Hermannstadt-620x350

Chiar și inscripționarea indicatoarelor rutiere, de intrare-ieșire în oraș, cu textul Sibiu –Hermannstadt este ilegală, deoarece sașii nu reprezintă 20% din populația Sibiului, ca să fie justificată astfel aplicarea Legii 215/2001 privind inscripționarea bilingvă!

Ce Hermannstadt vreți, băi slugoilor? Mai bine Hermannshit, că-i același rahat, da‘ pe engleză, că suntem în „partenereat” – vorba sasului național, mai cunoscător de „luxemburgheză” decât de limba română! – cu americanii, nu cu germanii!

F.C-HERMANNSTADT-SIBIU

Revenind la echipa de fotbal a orașului, care activează în Liga a doua, aceasta  este finanțată de Primăria Sibiu, ceea ce explică parțial și denumirea imbecilă dată în cinstea lui Klaus von Strudel. În alte părți primarii au fost cercetați penal pentru susținerea echipelor de fotbal locale din bani publici. Nu este și cazul primăriței săsoaice Astrid Fodor, succesoarea marelui Klaus.

Președintele echipei de fotbal este un mason penal, cum le spune Iohannis la toți cei care au tangență cu procurorii, ăsta însă fiind chiar condamnat pentru contrabandă și evaziune fiscală, pe nume Teodor Birț, director la SC Piețe SA, firmă subordonată primăriei.

Pentru SC Piețe SA a fost declarat Iohannis incompatibil de către ANI, deoarece fostul primar făcea parte din Consiliul de Administrație al ăstora cu piețele, care fac și pe hingherii de mașini la Sibiu, fiind dotați cu două platforme pentru ridicarea autoturismelor.

În fine, ceea ce mă distrează  enorm când privesc meciurile echipei F. C. Hermannstadt la televizor este numele galeriei sibiene, care-și spune „Dacii”. Păi cum băi, să zbieri „Hai Hermannstadt!” și tu să-ți zici „dacii”? Probabil că pentru țipuritorii respectivi regele dacilor a fost unu’ Werner și Sarmizegetusa se numea Klausenburg!

                                                                                                                           Marius Albin MARINESCU

P.S.: Mărturisesc, „în nemernicia mea” – cum spunea marele actor Gheorghe Dinică în rolul Bastus din filmul „Columna” –, că sunt stelist de când mă știu, la fel și copiii mei, toți fiind urmașii unui ofițer de carieră. Răposatul meu tată a fost colonel, a predat la Catedra de Tactică a Academiei Militare din București și a făcut parte din Consiliul de conducere al clubului sportiv „Steaua” înainte de anul 1990. Deși acest aspect nu are absolut nici o legătură cu cele scrise de mine mai sus, dar dat fiind faptul că miercuri, 28 februarie 2018, F. C. Hermannstadt joacă acasă cu F.C.S.B. (Steaua București) în Cupa României, nu pot decât să exclam: HAI STEAUA! Normal că țin cu românii, nu cu „hermannstadtienii”, chiar dacă sunt sibian.

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(politic). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.