Minciuna încălzirii globale – din perspectiva d-lui Keshe


În mai multe articole publicate ce atingeau subiectul încălzirii globale, specificam că totul este o mare minciună, care se bazează pe teorii ale unor oameni de știință ai cabalei. Acest subiect a ajuns deja exasperant datorită prezentării încontinuu la televiziuni, cu scenarii sumbre care să facă pe săracii telespectatori neinformați sau manipulați să creadă că civilizația umană se află în pragul extincției. Unul dintre scopurile majore pentru care ne este adus în față de mass-media controlată de cabală sunt bineînțeles BANII. Ei au convenit să se plătească o taxă pe carbon, astfel că fiecare stat de pe planetă, funcție de cât poluează să plătească această taxă. Dar s-a întrebat cineva : Cui plătesc această taxă și ce se întâmplă cu acei bani? Se țin conferințe întregi despre acest subiect, până și meteorologii la TV ne aduc des aminte despre așa-zisa ,,încălzire globală”.

Bil Gates, miliardarul Microsoft a ajuns să abereze și văd că nimeni nu-l oprește, încât să susțină, în conferințele care le ține mondial, că încălzirea globală se datorează și ființelor umane (prea multe – cca. 7,2 miliarde), care respiră și elimină CO2 în atmosferă și ca atare trebuie redusă populația globului (prin diverse mijloace, tot profitabile pentru ei, războaie, foamete, pandemii prin arme biologice, vaccinuri, chemtrails, chimizarea alimentelor, etc.,etc.). Nu mai credeți fraților în minciunile lor…!

Iată mai jos explicația științifică și pertinentă a d-lui Keshe referitoare la această problemă, atât de mediatizată a încălzirii globale.

Dl. Keshe explică în Atelierul 210 al Căutătorilor de Cunostiinţe din 08 februarie 2018, că încălzirea globală este doar o minciună și că în realitate, se petrec alte fenomene mult mai complexe ce duc la încălzirea planetei și la creșterea nivelului mărilor și-a oceanelor.

Mark House: Ce se întâmplă cu încălzirea globală prin întreg sistemul solar?

  Dl. Keshe: O Doamne, crezi în minciuna asta? Încălzirea globală, sau efectul de seră, a fost creația unui olandez și a reușit să o vândă. Ea nu există. Ceea ce vedem este un ciclu, parte a ciclului planetei, care se repetă. Noi suntem permanent în mișcare către Soare şi ei ascund asta. Temperatura acestei planete în timp va crește oricum. Noi suntem într-o continuă mișcare, este un sistem dinamic. El are un ritm. Din momentul nașterii unei planete, într-un colț îndepărtat al sistemului solar, există un singur destin, finalul care înseamnă întoarcerea înapoi în Soare. La fel ca norii şi ploaia.

Există un câmp gravitațional al masei planetei atunci când aceasta devine planetă, și există un câmp gravitațional și magnetic al masei Soarelui, către care este atrasă. Și cu cât este mai aproape cu atât este mai caldă. Dacă credeți în fizicalitatea lui Moș Crăciun, atunci credeți și în încălzirea globală. Științific aceasta nu există, deoarece este un echilibru în întregul ciclu de viață al acestei planete. Cantitatea de combustibil pe care o ardem este nimic în comparație cu cantitatea de energie pe care o absorbim, din sistemul solar, din univers și din galaxie, și intern din căldura Pământului!

Și cu cât creăm mai mult CO2 cu atât intră mai mult Oxigen în sistem. Și având Oxigen cu Hidrogen se crează apă şi crește nivelul mărilor. Puneți-vă o singură întrebare: De unde provine toată această apă din oceane?

Parte din procesul plantei este producția de Oxigen. Nu există suficiente animale pe această planetă pentru a respira tot acest Oxigen. Conversia Oxigenului suplimentar cu Hidrogenul care are loc în interacțiunea de atracție a sistemului, cu cât este atras mai mult aminoacid pentru a hrăni plantele, el însuși duce la crearea vaporilor, sau ceea ce voi numiți molecule de apă. Acesta este modul în care este creată apa pe această planetă.

Pământul a fost o bucată uscată de resturi spațiale acum milioane de ani. Procesul vieții pe această planetă duce la crearea apei, a umezelii. Și la acea apă, umezeală, cu cât i se adaugă mai mult CO2, cu atât creează mai mult Oxigen, apă și umezeală. Tipul a vrut să vândă câțiva copaci pentru a face ceva bani, și a vândut această idee. Chiar dacă am avea 7 miliarde de mașini, tot nu am afecta echilibrul acestei planete.

Și dacă credeți că încălzirea globală este adevărată, citiți ceea ce a spus în Conferința pentru Încălzirea Globală, un șef al Încălzirii Globale numit de Națiunile Unite, că: “a devenit atât de rău, încât urșii polari mănâncă pinguinii.” Și a fost un savant inteligent care a spus: “Mă scuzați D-le Președinte dar problema este că urșii polari trăiesc la Polul Nord iar pinguinii trăiesc la Polul Sud, cum îi pot mânca?” Aşa a ieșit la suprafață întreaga minciună.

Trebuie să înțelegeți că Soarele are un ritm, este parte a echilibrului funcționării lui, la fel cum și omul îl are. Și acel ritm creează un echilibru al câmpurilor și o distribuție a câmpurilor în întregul sistem solar.Sistemul solar nu este de forma unui ou, sau ca cea a unei mingi de fotbal. Toate sunt strânse și răsucite, acolo unde câmpurile altor galaxii și planete exercită presiune asupra lor. Nu este o delimitare clară. Este ca un balon presat cu degetele de 20 de persoane.

Noi am acceptat foarte multe falsuri, care li se potrivesc celor ce vor să conducă. Acum suntem toți egali, putem accepta realitatea a ceea ce este. Cu cât creăm mai mult CO2, la numărul de plante pe care le avem, cu atât vom obține mai multă apă la suprafața acestei planete.

Aceasta este realitatea, dar în același timp cu cât ne apropiem mai mult de Soare, există un raport de conversie a câmpurilor, nu a stării materiale, care creează noi condiții. Vedem crearea de noi materiale grele, cu cât ne apropiem mai mult de Soare. Deoarece materialele ușoare vor pleca, practic vor fi disipate în fundal pentru a fi capturate de următorul ciclu. Dar astea cer miliarde de ani, nu avem acest timp pentru a le urmări.
Poate acum că omul are oportunitatea de a trăi mii de ani, poate vedea diferența, o poate observa, dar 50 de ani, 100 de ani nu înseamnă nimic în ciclul sistemului solar.

Creșterea nivelului mărilor este datorită conversiei Hidrogenului și Oxigenului și crearea apei, nu are nimic de a face cu încălzirea globală. Asta a fost, la început a fost o picătură de ploaie. Și mai multe plante s-au convertit. Plantele au convertit și au creat Hidrogenul, au convertit Oxigenul din CO2 așa cum înțelegem. Uitați-vă ce aveți, Carbon, Azot, Hidrogen și Oxigen. Într-o plantă aveți Azot în echilibru, iar funcție de ce câmpuri se însumează, unul devine gravitațional, iar ceea ce este dat, ceea ce este colectat acum și este adăugat la altele, este Oxigen. Dar nu este doar Oxigenul eliberat de frunze. Sunt foarte multe alte elemente.

Uitați-vă doar la un lucru simplu, puneți o placă de Cupru și una de Zinc. Obțineți gans de CO2, deoarece ați creat câmpul Carbonului. Ce se întâmplă când adăugați un cui de fier? Începeți să creați sânge (hemoglobină), dacă este în contact și în conjuncție cu aminoacidul de la suprafață. Mulți dintre voi niciodată nu ați încercat, puneți un alt metal și vedeți ce se creează. Și acum vă plimbați prin junglă, o plantă absoarbe Calciu, alta este bună pentru Magneziul din mediu și toate sunt în stare de Gans.

Ce alte lucruri mai eliberează plantele? Aminoacizi. Când mâncăm vegetale, știți cât de multe proteine absorbim de la suprafața lor, pe care plantele le absorb? Nu este vorba doar despre faptul că noi mâncăm vegetația, noi mâncăm proteine, aminoacizi, la nivelul la care planta le-a acceptat. Nu este doar o singură linie a vieții, este un amestec. Trebuie să înțelegem asta, trebuie să înțelegem această totalitate.

Noi ne mișcăm înspre Soare, asta este fără îndoială!

Luați un magnet, aveți un sistem al câmpului gravitațional, este un sistem dinamic, acum îl puteți reproduce. Așa cum am spus în lecția de marți, foarte curând, vă vom arăta, sistemul care poate arăta câmpul magnetic, câmpul magnetic plasmatic. Și asta ne va ajuta foarte mult, ne va sprijini în dezvoltarea noilor tehnologii. Este creația unui savant.

   Azar : Dle Keshe, trebuie să vă întreb ceva despre asta. Acum dacă ne apropiem spre Soare, când această planetă va da naștere unui nou copil al Pământului?

  Dl. Keshe: Modul cum suntem atrași spre centrul sistemului solar, nu este dependent doar de Soare. Aceasta depinde de steaua pereche. Este ca și cum te-aș pune într-o bilă de jeleu și aș apăsa într-o parte, iar tu ai fi la 10 cm depărtare de centru şi acum eu apăs dintr-o parte, ajungi la 5 cm și nu poți face nimic, deoarece presiunea exterioară te-a forțat în noua poziție. Și câmpurile gravitaționale și magnetice ale galaxiei apasă direct asupra noastră. Am explicat asta în lecțiile dinainte. 

   Rick: Asta are legătură directă cu o întrebare pe care Jan de pe Livestream o formulează, despre al doilea Soare și dacă are un efect asupra încălzirii Pământului?

  Dl.Keshe: Da, desigur. Totul așa cum știm, cu diferite brațe (imaginea din stânga). Noi suntem undeva foarte aproape de marginea exterioară a galaxiei. Să spunem că în această galaxie noi suntem undeva aici (albastru) şi ne mișcăm în această direcție (săgeata albastră). Acesta este sistemul nostru solar (imaginea din dreapta). Acesta este Soarele. Acum 26 de milioane de ani, sau acum 100 de milioane de ani, noi ne aflăm aici (X albastru). Astăzi suntem aici (X verde).

Acum 26 de milioane de ani, noi eram aici (X verde, imaginea din stânga). Deoarece ne mișcăm în două dimensiuni, apropiindu-ne, câmpurile de forță ale galaxiei ne împing înăuntru. Forma sistemului solar, acum 20 de milioane de ani, nu a fost așa ci așa (linia roşie, imaginea dreapta). Deoarece avea mai multă libertate. Era mai puțină presiune din exterior.

Noi înțelegem că aberația, că Pământul este centrul Universului, a fost o foarte bună metodă de a vinde multă băutură și de a înspăimânta oamenii. Nu există nici o diferență între Pământ și o picătură de ploaie. Vaporii se ridică și vin înapoi jos ca și ploaie. La fel face și Pământul în sistemul solar. Nu este nici o diferență. Excluzând faptul că noi vrem să facem o diferență ca să fim speciali.

   Sursa: http://www.magrav.ro 

https://burebista2012.blogspot.ro/

Publicitate
Acest articol a fost publicat în CLIMA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.