Veda Village, primul cartier construit special pentru vegetarieni


Unde se află și ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a-ți cumpăra un apartament?

 

Dacă sunteți un vegetarian, vă puteți muta, bineînțeles dacă vă permiteți financiar, în primul complex de apartamente pentru vegetarieni din Europa. Veda Village este deschis în Sankt Petersburg, Rusia, și a fost proiectat pentru vegetarienii care doresc să practice un stil de viață sănătos și etic într-o comunitate închisă. Prima și cea mai importantă cerință pentru a putea cumpăra sau închiria un apartament aici este să fii vegetarian. Doritorii vor fi supuși interviurilor agenților de vânzări și dacă nu reușesc să-i convingă că sunt cu adevărat vegetarieni, cererea lor va fi respinsă.

Totuși, o dietă fără carne nu este singurul aspect necesar pentru a ocupa un apartament în Veda Village. Potrivit dezvoltatorilor, fumatul și consumul de alcool în complexul rezidențial sunt de asemenea interzise.

Principalul aspect cu privire la acest complex este că el reprezintă o oportunitate de a trăi și de a evolua împreună cu oameni cu aceleași principii de viață. Dacă sunteți vegetarieni, sunteți bineveniți”, a declarat Maya Podlipskaya, directorul Veda Village, agenției ruse de știri TASS.

Veda Village își propune să devină o comunitate sustenabilă, autosuficientă în ceea ce privește energia, apa, tratarea deșeurilor și producția de alimente. Complexul de apartamente va dispune de un centru de yoga, sală de gimnastică, SPA, magazine, facilități de zi, centru de educație, precum și un restaurant vegetarian.

Două dintre cele șapte clădiri de apartamente incluse în proiect au fost deja finalizate. Întregul cartier poate găzdui până la 210 familii. Veda Village nu este singurul complex de acest tip din lume. În India, primele cartiere pentru vegetarieni au fost construite la începutul anilor 2000, primul fiind complexul de la Chennai, inaugurat în anul 2012.

http://www.yogaesoteric.net

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE (vegetarian). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.