Războiul Big Pharma împotriva copiilor noștri: 1 milion de copii americani cu vârsta sub 6 ani iau ZILNIC medicamente psihiatrice


În Statele Unite, 1 milion de copii cu vârsta sub 6 ani iau medicamente psihiatrice. Acest număr este deosebit de îngrijorător, având în vedere efectele adverse înfricoșătoare și ineficiența unui mare număr de medicamente dăunătoare de acest tip.

Unul din șase americani iau în general anumite tipuri de medicamente din această categorie. Totuși, copiii sunt acum ținta Big Pharma, din dorința de a face bani și nu din preocuparea pentru însănătoșirea lor.

Comisia pentru Drepturile Omului în domeniul Sănătății Mintale atrage atenția asupra acestui fapt îngrijorător.
Potrivit Natural News, aproximativ jumătate din acești copii au între 4 și 5 ani și un număr neverosimil de 274.804 sunt mai mici de un an. Da, ați citit bine: bebelușilor le sunt administrate medicamente psihiatrice. Numărul crește pentru copiii cu vârsta între 2 și 3 ani – 370.778.

Datele IMS Health arată că situația se agravează pe măsură ce copiii cresc: 4.130.340 de copii cu vârsta între 6 și 12 ani iau anumite tipuri de medicamente psihiatrice.

Ați putea presupune că majoritatea cazurilor o reprezintă copiii care iau medicamente prescrise pentru ADHD, știind cât de obișnuită este această abordare în zilele noastre, dar în realitate ei sunt doar o mică parte – 1422 de copii cu vârsta mai mică de un an și doar în jur de 181.000 de copii cu vârsta între 4 și 5 ani iau medicamente pentru ADHD.

Cea mai mare categorie de medicamente psihiatrice prescrise copiilor pare a fi cea împotriva anxietății. În jur de 227.132 de bebeluși sub un an și aproape 248.000 de copii cu vârsta între 4 și 5 ani primesc aceste medicamente. Bebelușilor le sunt administrate medicamente pentru probleme mintale înainte de prima lor aniversare.

Dar situația este și mai gravă. Experții cred că aceste estimări sunt de departe incorecte și numărul real ar fi mult mai mare, datorită tendinței doctorilor de a recomanda medicamente psihiatrice fără rețetă. Această practică riscantă implică prescrierea unui medicament pentru tratarea unei boli pentru care nu este indicat, iar consecințele pe termen lung ale acestei abordări sunt complet necunoscute.

Când adulții aleg să ia medicamente psihiatrice, o fac în multe cazuri pe baza unor sfaturi, dar este alegerea lor de a o face. Copiii, pe de altă parte, sunt lipsiți de capacitatea de a cunoaște și înțelege pe deplin impactul acestei alegeri asupra vieții pe termen lung, iar acest fapt reprezintă în fond medicație forțată. Știm deja că mulți doctori beneficiază de stimulente pentru a determina tinerii să înceapă să ia aceste medicamente, dar de ce sunt părinții atât de dispuși să execute? Mulți dintre ei iau și ei medicamente psihiatrice, desigur. De fapt, a devenit practic un mod de viață în SUA și multă lume consideră aceste medicamente inofensive.

Efectele adverse ale acestor medicamente nu sunt de luat în râs totuși, medicamentele contra anxietății, antidepresivele și antipsihoticele sunt corelate cu infarctul, psihoza, gândurile de sinucidere, diabetul, atacul cerebral, nebunia și moartea subită. Ca și cum nu era destul de grav, la acestea se adaugă și faptul că multe din împușcăturile în public din ultimii ani au fost săvârșite de tineri care luau aceste medicamente! Astfel că nu doar copiii riscă să moară atunci când iau aceste medicamente, dar ei ar putea de asemenea să ia cu ei în lumea de dincolo o clasă întreagă sau un cinematograf.” – Natural News

http://www.yogaesoteric.ne

Acest articol a fost publicat în S.U.A., SANATATE(boli).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Războiul Big Pharma împotriva copiilor noștri: 1 milion de copii americani cu vârsta sub 6 ani iau ZILNIC medicamente psihiatrice

  1. Citadela zice:

    Cei de la yoga esoteric si altii… mai intii sa vada cum fac ca toti dracii acesti copii si dupa aia sa critice. Nu ai voie sa-l bati ca ti-l ia, societatea este cum este, nu ai cum sa o schimbi, deci ca urmare ce-ti ramine de facut decit sa-l pui pe pastile. Alternativa este sa te bage el in mormint? Cunosc muuulte cazuri…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.