Clarviziunea sau decodajul energetic! Modalitatea prin care profeții văd viitorul


Clarviziunea este posibilitatea de a asista la evenimente sau locuri îndepărtate în spațiu, fără a putea interveni. Clarviziunea depășește barierele de timp și spațiu.

Cu toții avem presentimente sau intuiții, dar clarvăzătorii văd cu ochii minții imagini concrete, pe care le trăiesc cu intensitate, chiar dacă nu pot interveni. Capacitățile lor se manifestă spontan, atunci când se produc lucruri tragice.

Unul dintre cei mai mari clarvăzători ai timpurilor noastre este olandezul Peter Hurkos, care la vârsta de 30 de ani a căzut de pe o casă, de la înălțimea de 10 metri. S-a lovit puternic la cap și trei zile a fost într-o comă profundă. După ce a ieșit din spital a început să aibă viziuni puternice.

Este supus unui examen medical amănunțit, în urma căruia medicii au observat în encefalograma sa producerea unor sinuozități ciudate. Se stabilește în SUA, unde va fi consilier personal al președinților Eisenhower și Reagan.

Hurkos a fost cooptat de Scotland Yard în descoperirea unor persoane dispărute. Hurkos primea un obiect de îmbrăcăminte al dispărutului și după câteva ore îl localiza.

În una din cărțile sale descrie ceea ce se petrece cu el în astfel de momente. Simte un curent puternic în încăperea în care se află. Aude voci și vede flash-uri și are un presentiment asupra a ceea ce va avea să se întâmple. Un clarvăzător are viziuni din planuri energetice superioare, declara Hurkos.

Baba Vanga și medicul său


La câțiva de ani de la moartea celebri clarvăzătoare, medicul ei personal a acordat un interviu în care a descris starea în care intra Baba Vanga în momentele în care se produceau viziunile.

Corpul îi era inert, nu mai putea să comunice, iar în momentul în care își revenea era epuizată. Medicul își amintește că în anii 80, cu 20 de ani înainte să apară Putin pe scena politică rusească, Baba Vanga îi vorbea despre un anume Volodea, diminutivul de la Vladimir, care va schimba Rusia și o va face o putere mondială. Ea a mai spus că Volodea va declanșa mai multe războaie.

S-a estimat că, în prezent, în lume sunt 10000 de clarvăzători care pot să vadă, să audă sau să miroasă lucruri care se află la sute de kilometri. Joanna Barnett este una dintre aceste persoane.

Ea a fost închisă într-o cameră din New York, în care se aflau și câțiva medici și a fost rugată să spună unde se află celălalt subiect al experimentului și ce face în acel moment.

Cu ajutorul unui glob de cristal, Barnett l-a localizat pe subiect. Acesta se afla într-o bibliotecă și citea o carte. Barnett a avut capacitatea de a citi mai multe pasaje din cartea pe care o citea subiectul.

https://www.efemeride.ro/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(paranormal). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Clarviziunea sau decodajul energetic! Modalitatea prin care profeții văd viitorul

  1. Olivia Tutankamonareasa zice:

    Cea mai buna metoda (poate singura) de a vedea viitorul este sa-l construiesti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.