Alzheimer – O afacere de miliarde. Dezvăluiri despre adevăratele cauze ale bolii și industria farmaceutică care se îmbogățește pe seama bolnavilor


Marile corporatii farmaceutice vor sa faca din dumneavoastra „clienti pe viata”. Va ofera produse, doar cit sa va mentina in viata, si nu neaparat ca sa va vindece. De ce ? Am corelat emisiunea de azi cu o parte din sugestiile dumneavoastră legate de seria celor 4 episoade, difuzate în luna decembrie 2017, avându-l ca invitat pe cercetătorul Michael Fossel, profesor la Universitatea Stanford. Printre mesajele pe care mi le-aţi scris, şi pentru care vă mulţumesc, cineva mă întreba, destul de îngrijorat, ce anume vor putea face pacienţii deja bolnavi de Alzheimer, în perioada celor 10 sau 20 ani până ce invenţia profesorului Fossel, va putea fi aplicată pe scară largă.

Pentru a descoperi o a doua posibilitate, care ar oferi mai multe speranţe pacienţilor, care se află acum în faza incipientă a maladiei Alzheimer, a trebuit să îmi stabilesc un criteriu de căutare pe internet, pentru a exclude miile de cercetări eşuate ale celor care au preferat să facă lobby-ul corporaţiilor, conform cărora maladia Alzheimer este cauzată de acumularea de beta-amiloizi. Puteţi verifica aceasta oriunde doriţi dumneavoastră şi veţi obţine exact acelaşi răspuns, şi anume: maladia Alzheimer este incurabilă şi este cauzată de acumularea de molecule numite beta-amiloizi.

Din moment ce această afirmaţie a devenit o dogmă, aproape obligatorie, înseamnă că toţi cei care doresc sau chiar reuşesc să demonstreze altceva, vor fi marginalizaţi, ameninţaţi sau blocaţi financiar. De ce ? pentru că numărul bolnavilor de Alzheimer pe glob este de ordinul a aproape 100 de milioane, din care peste o jumătate de milion de pacienţi se află în România. Este suficientă asocierea termenilor “Beta-amiloizi cauzează Alzheimer” şi atunci ştiam că trebuia să caut exact opusul, adică, în limba engleză ar fi “beta-amiloyd is not causing Alzheimer”. Făcând aceasta am început să descopăr cercetări interesante, abordări inedite ale maladiei, chiar şi reconsiderarea denumirii acesteia, din Alzheimer în diabet de ordinul III.

Povestea acestui interviu extraordinar, pe care îl veţi vedea imediat, a început în anul 2015. Primesc pe e-mail o notificare automată de pe pagina de researchgate, unde mi-am uplodat gratuit toate cărţile mele. Un profesor rus din Texas, a apreciat articolul meu despre Transferul Mitocondrial pentru Vindecarea Maladiilor Degenerative ale Discurilor Intervertebrale. Am căutat rapid să văd ce anume a postat pe researchgate profesorul Aliev, şi am descoperit un articol numit “O sursă de energie pentru celule, alta decât mitocondriile?”. L-am lecturat cu mare interes, şi i-am trimis mesaj profesorului Aliev. După aceasta ne-am conectat pe skype şi am aflat că el lucra deja la un tratament pentru Alzheimer, care diferă de calea acceptată oficial.

Practic, la ora actuală există doar câţiva cercetători, care au alte soluţii, mult mai încrezătoare, îndrăzneţe şi pline de speranţă pentru cei bolnavi, iar aceste soluţii sunt aplicabile în câţiva ani. Am observat din acel articol că profesorul Aliev descoperise, la rândul său, faptul că Alzheimer are o cu totul altă cauză, decât cea acceptată oficial, şi mi-a fost uşor să înţeleg aceste explicaţii, deoarece exact în aceeaşi perioadă, în anul 2015, l-am cunoscut pe profesorul Michael Fossel, realizând cu el primele 2 interviuri. Cu ajutorul profesorului Fossel am fost capabil să înţeleg ce anume nu este o cauză a maladiei Alzheimer, iar beta-amiloizii NU SUNT o cauză, nu sunt un factor generator. Maladia Alzheimer are cu totul alte cauze.

Revenind la profesorul Aliev, punerea în practică a ideii de a înregistra un interviu prin conexiunea video internet, a fost o adevărată aventură. Astfel,… la prima încercare de a înregistra interviul, profesorul Aliev a fost anunţat că trebuie să meargă la parastasul fratelui său mai tânăr, care murise exact în aceeaşi zi, cu un an mai devreme… am amînat interviul. Am stabilit o nouă întîlnire dar, exact cu o zi înainte, profesorul Aliev a contactat o gripă şi nu putea vorbi… am amînat din nou interviul. Am stabilit o nouă întîlnire dar, tot cu o zi înainte, s-a îmbolnăvit subit şi a trebuit să îşi întrerupă activitatea. Soluţia întrevăzută de profesorul Aliev ar putea foarte promiţătoare în ceea ce priveşte vindecarea Alzheimer, deoarece cercetarea sa e în fază avansată, dar nu a fost mediatizată nicăieri. Sunt primul jurnalist care am realizat un interviu, de aproape 90 de minute, cu profesorul Aliev şi veţi afla la un moment dat, de ce a acceptat acest interviu.

Cristian Mureșanu, TVR Cluj

PARTEA I:

PARTEA a II-a:

ALZHEIMER – CEA MAI MARE AFACERE A TUTUROR TIMPURILOR. Dezvăluiri! (partea a II-a)

Dezvăluiri în premieră !! Un profesor rus, care trăieşte în Texas, a descoperit adevăratele cauze ale acestei maladii care produce anual mai multe victime decât ambele războaie mondiale la un loc. În singura emisiune din România, care rezistă pe baricadele adevărului, vă expunem acum, cele mai nebănuite afaceri care, de peste un sfert de secol, aduce sute și sute de miliarde de dolari corporaţiilor mondiale farmaceutice, prin vânzarea de medicamente care nu vindecă boala, şi nici nu măcar nu o pot încetini.

În acest interviu excepţional, unul dintre cei mai curajoşi cercetători şi medici neurologi de talie internaţională, vă expune adevărul despre Alzheimer, în această parte a doua a interviului. Iată un citat din cuvintele sale: “Profesorul Aliev: – Ca să mai adaug o idee – deja publicată şi accesibilă, 95% dintre medicamentele, pentru sistemul nervos central pentru tratarea bolilor sistemului nervos central fie sunt toxice, fie nu vindecă boala. De aceea, îţi poţi imagina amploarea şi atenţia necesară pentru cercetare şi pentru sinteza de noi medicamente. Cristian Mureșanu: -Asta e doar pentru profitul Marilor Corporaţii Farmaceutice. Profesorul Aliev: – Da! Sunt de acord cu tine! Problema este găsirea acelui medicament-minune! Asta nu se va întâmpla niciodată! Numai dacă ne gândim la Alzheimer, la bolile cardiovasculare… dacă luăm acest exemplu, al bolilor cardiovasculare, o condiţie pe care o spun toţi este scăderea colesterolului. Dar ce anume obligă ca o persoană care are 20 de ani trebuie neapărat să aibă acelaşi nivel al colesterolului cu una de 60? Absorbţia colesterolului la nivel celular devine tot mai dificilă cu vârsta. De aceea, scăderea colesterolului are efect numai la persoanele care au probleme cu metabolismul colesterolului. Mai mult, de ce medicamentele actuale precum Lipitor şi altele,… nu opresc cancerul hepatic, de ce nu îmbunătăţesc funcţionarea ficatului? Uneori, chiar duc la cancer hepatic. În plus, creierul este alcătuit, în proporție de 90%, din grăsime șinu poţi reduce acest procent. Este nevoie de echilibru – fiecare pacient are nevoile sale, fiecare caz e diferit.”

Există oare vreun medicament care vindecă această boală ? Din păcate, încă nu există, dar profesorii Fossel şi Aliev se străduiesc să finalizeze cercetările, în doar cîţiva ani, după care medicamentul va fi distribuit celor aproape 1 miliard de oameni care suferă de această boală, din care aproape 1 milion se află în România (cca 800.000 conform celor mai recente statistici). Profesorul Aliev mai spune în interviu de ce corporaţiile farmaceutice continuă să vândă medicamente despre care deja este dovedit că nu pot să vindece bolile.

Profesorul Aliev: – Deci problema e următoarea 90 sau 95% din medicamentele care vi se prescriu în prezent, sunt greşite, sau dăunătoare sau nu au niciun efect, … 95 % !! Și atunci vă întrebaţi de ce le vând ? De ce ? Pentru că e vorba de bani! Să vă dau un exemplu… În SUA în anul 2013 profitul vânzărilor de insulină şi altele, necesare în diabetul de tip I şi II,  a ajuns la 73 miliarde de dolari, într-un singur an. Am avut o întîlnire, … acum ei nici măcar nu mai fac teste in vivo sau in vitro, ci se fac modele matematice pentru a arăta că un anumit medicament nu e toxic. Vă puteţi imagina aşa ceva??! În această situaţie se merge de la rău la din ce în ce mai rău…

În ceea ce priveşte viitorul medicinei, eu nu mai cred în viitorul medicaţiei aşa cum este ea acum şi cum se prezintă în farmaceutică. De ce ? Pentru că aici este vorba de prea multă politică, de prea mulţi bani, de puterea banului, oameni ca mine şi ca tine suntem periculoşi pentru ei (sistem – n.r.). Noi le-am demonstrat aceasta.

Interviu realizat de Cristian Mureșanu, TVR Cluj

PARTEA I:

PARTEA a II-a:

http://www.cunoastelumea.ro

Acest articol a fost publicat în SANATATE (adevar).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.