Au apărut noi documente despre controlul minților oamenilor de la distanță prin unde electromagnetice. Aviz amatorilor de mitinguri „spontane” cu organizatori bine ascunși la care sunt adunați brusc sute de mii de oameni.


Conținutul Primei Planșe – Ce efecte se pot induce de la distanță corpului uman, prin unde electromagnetice

Acțiuni de la distanță asupra creierul

1. Forțarea ștergerii memoriei și inducerea de acțiuni false.

2. Inducerea unor schimbări ale auzului – schimbarea aparentă a direcției și a volumului sunetelor percepute și câteodată chiar și a conținutului transmis.

3. Mâncărimi bruște și violente în interiorul pleoapelor

4. Inducerea sau ștergerea unor gânduri

5. Controlul unor visuri

6. Manipularea forțată a căilor respiratorii, inclusiv vorbirea forțată controlată extern

7. Forțarea (apariției) unor viziuni (vedenii) în stare de trezie sincronizate cu inducerea unor mișcări ale corpului

8. Posibilitatea de a auzi ultrasunetele

9. „Pleoape transparente” (pleoape care deși închise, nu mai pot împiedeca inducerea perceperii unor fluxuri de lumină)

10. Țiut și Bâzâit în urechi induse artificial (fără o sursă de sunet)

11. Mișcări forțate ale maxilarului sau a clănțănitului dinților

Acțiuni de la distanță asupra inimii

12. Accelerarea sălbatică a inimii aparent fără nici o cauză

Acțiuni de la distanță asupra pielii

13. Inducerea de la distanță a unor mâncărimi fără erupții cutanate de preferință în zone (ale corpului) dificil de ajuns adesea în timpul unor operațiuni de lucru delicate sau dificile (mâncărimi bruște care pot duce la accidente)

Acțiuni de la distanță asupra mușchilor spatelui, a brațelor și a mâinilor

14. Generarea de „contracții musculare dureroase” mușchilor mari de la spate

15. Împingerea forțată a brațelor în timpul unor operațiuni de lucru delicate sau dificile care să provoace răniri sau sângerări

16. Forțarea unor manipulări de precizie ale mâinilor uneori sincronizată cu generarea de viziuni (vedenii) în stare de trezie

Acțiuni de la distanță asupra organelor genitale

17. Concentrarea asupra organelor genitale, care să provoace mâncărimi, orgasm sau dureri intense

Acțiuni de la distanță asupra picioarele

18. Senzații de durere generală intensă sau generarea de înțepături fierbinți ca de ace induse adânc în carne

19. Inducerea unor sărituri și zbateri sălbatice urmate uneori de o înțepenire completă „ca de mort”

20. Generarea sus și jos, în zone greu de atins, a unor mâncărimi acute (fără urmă de erupții cutanate) care la început seamănă cu niște mici șocuri electrice.

21. Control neuronal „demo”, prin îndoirea fiecărui vârf al piciorului înapoi cu 90, alternativ unul după altul, timp de mai multe minute.

Comenzi generale transmise întregului corp

Efecte generale induse asupra corpului:

22. Încălzire bruscă a întregului corp,

23. Generarea de Dureri în tot corpul,

24. Generarea efectului unei „doze mari de cofeină”,

25. Împiedecarea Somnului,

26. Inducerea Somnului sau Inducerea unei stări de somnolență de tipul „mort în papuci”,

27. Comenzi irezistibile de tipul „Mergi Acolo, Mergi Dincolo”

28. Arsuri cu Microunde

29. Șocuri electrice

Accidente și Experiențe Involuntare induse Subiecților

30. Ciocniri frecvente de mobile, agățări și ruperi de haine, acasă și la serviciu

31. Sabotarea, modificarea sau ștergerea unor documente sau ale unor fișiere din computere

32. Inducerea unor stări psihologice acute (ex. stări depresive, frică, disperare, gânduri de sinucidere) care fac parte din războiul psihologic

Conținutul celei de-a Doua Planșe – Mijloacele prin care se transmit undele electromagnetice supra corpurilor umane țintă

A. Controlul minților de la distanță a unui individ sau a unei mase de oameni prin intermediul unor relee de telefonie mobile sau prin intermediul telefoanelor mobile

B. Controlul minților de la distanță a unui individ sau a unei mase de oameni prin intermediul unor Transportatoare Mobile deghizate în Vehicule de Comunicații care își îndreaptă Armele Psihotronice asupra unor mulțimi de oameni sau asupra unor clădiri țintă

C. Controlul minților de la distanță a unui individ sau a unei mase de oameni prin intermediul unor Elicoptere echipate cu Arme Psihotronice, care zboară deasupra mulțimilor sau desupra unor clădiri țintă.

D. Controlul minților de la distanță a unuia sau mai multor indivizi ce locuiesc în casele lor, prin îndreptarea asupra apartamentelor lor a unor arme psihotronice transportabile, ce se află într-unul sau în mai multe apartamente din aceeași clădire sau din clădirile apropiate

Conținutul celei de-a Treia Planșe – Frecvențele și Spectrul pe care se transmit undele electromagnetice pentru a comanda diverse zone ale creierului.

Ziarul american ZeroHedge, publică documentele primite accidental de un alt ziarist american de la autoritățile americane, despre controlul minților umane de la distanță prin unde electromagnetice.

Iată articolul

„Washington State Fusion Center a publicat accidental înregistrări privind controlul minții umane de la distanță”

„Ca parte a unei cereri înregistrate de eliberare de informații de la autoritățile americane privind activitățile grupurilor Antifa (de orientare progresistă radicală) și WSFC (de orientare „luptători pentru supremația albă”), s-au publicat (în mod bizar și probabil neintenționat) și documente în care e vorba de controlul minții umane la distanță Efectele EM asupra corpului uman.zip

Când trimiteți mii de cereri FOIA, sunteți obligat să primiți din când în când niște răspunsuri foarte ciudate. Recent, aici, la MuckRock, am avut una dintre cele mai bizare răspunsuri primite: Washington State Fusion Center, a publicat în mod accidental înregistrări despre efectele controlului minții de la distanță.

Ca parte a proiectului meu în curs de desfășurare privind investigațiile centrelor de comanndă ale celor de la Antifa și a diferitelor grupuri ce luptă pentru supremația albă, am depus o cerere la WSFC.

Ca răspuns am primit înapoi multe documente standard, inclusiv e-mailuri, briefing-uri de informații și buletine, rapoarte de la alte centre – și apoi brusc am văzut că am primit și un fișier intitulat „Efectele EM asupra corpului uman.zip”.

M-am întrebat „Hmmm. Ce ar putea fi asta? Ce înseamnă EM și ce face corpul uman?” Așa că am deschis fisierul și am aruncat o privire:

Am văzut că „EM” reprezintă „unde electromagnetice”.

Mai mult, la ceea ce vă puteți uita în acest fișier sunt armele „psiho-electronice” care presupun că folosesc electromagnetismul pentru a face o mare varietate de lucruri oribile oamenilor, cum ar fi transmiterea de mesaje simple pentru a acționa la comandă, citirea sau scrierea de gânduri, provocarea unei dureri, „rigor mortis” sau cea mai proastă dintre toate, o mare mâncărime.

Acum, pentru a fi mai clar, prezența acestor înregistrări (care nu au fost create de centrul de fuziune și nu sunt documente guvernamentale) nu ar trebui văzută ca o dovadă că „DHS” posedă aceste dispozitive sau chiar că există astfel de dispozitive.

Cine sunt oare generatorii acestor documente?

Știți ce mai apare? Un titlu numit: „Maparea la distanță a creierului”. La distanta. A Creierului. Mapare. Ce-o fi însemnând „maparea creierului” ? Vă vine să credeți cu ce se ocupă unii?

Verificați și detaliile acestor diapozitive. Vedem un Elicopter negru tragând cu armele psihotronice, cartografindu-ți creierul, transmițându-vă gândurile înapoi la un centru de fuziune. A-și ca exemplul de stimulare a creierului ELF, din aceste planșe, să fie puțin mai clar.

Este dificil de aflat care e exact sursa și de unde provin aceste imagini, dar evident nu este material guvernamental.

Unul dintre documente pare să provină de la o persoană numită „Supratik Saha”, care este identificată ca inginer software, diapozitivul de cartografiere a creierului nu are surse și imaginea corpului agresată de armele psihotronice provine de la raven1.net, care nu și-au mai reînnoit domeniul.

Este înca neclar de unde și cum anume au ajuns aceste documente la ei”

(N.Red. Adică nu se știe dacă e vorba de niște hackeri sau de niște persoane care s-au ascuns sub niște nume false pentru a le publica. Nu se știe nici cum și de unde au intrat în posesia lor autoritățile americane care le-au eliberat acum, se pare accidental, în urma unei cereri legate de Dreptul Constituțional la Informare Publică („Freedom of Information Act” – FOIA care cerea informații despre două organizații radical, Antifa și WSFC, organizații care organizează foarte des mitinguri stradale, deseori violente. Ziaristul care a primit aceste documente de la autoritățile americane, a scris că va face cereri suplimentare pentru ca autoritățile să clarifice întru totul aceste aspecte.).

Sursa-1: Zerohedge.com – Government Accidentally Releases Documents On Remote Mind-Control

Sursa-2: Muckrock.com – Washington State Fusion Center accidentally releases records on remote mind control

Pe 4 februarie 2017 – Fluierul.ro atrăgea atenția asupra avansului deosebit al armelor psihotronice (deși mass-media progresistă neagă întru totul aceste lucruri)

GlobalResearch.ca: „Arme psihotronice și electromagnetice. Arme de control de la distanță a sistemului nervos uman” – „Psychotronic and Electromagnetic Weapons: Remote Control of the Human Nervous System”

Nota Redacției: GlobalResearch.ca este un ziar de analiză serios, nu este vreun tabloid sau vreun ziar senzaționalist. Vom traduce tot articolul. Deocamdată am tradus, în română doar prima parte.

GlobalResearch.ca: „Arme psihotronice și electromagnetice. Arme de control de la distanță a sistemului nervos uman”

În luna martie 2012, ministrul rus al apărării, Anatoli Serdjukov a declarat:

„Dezvoltarea de arme bazate pe noi principii fizice; arme cu energie directă, arme geofizice, arme cu val de energie, arme genetice, arme psihotronice, etc., face parte din programul de achiziții de arme de stat pentru 2011-2020, sursa: „Vocea Rusiei (link între timp mort al site-ului: http://en.rian.ru/mlitary_news)

Mass-media mondială a reacționat la acest indiciu cu privire la utilizarea deschisă a armelor psihotronice prin publicarea experimentelor științifice din anii 1960, când undele electromagnetice au fost folosite pentru a transmite sunete simple, în creierul uman. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ziare au evitat să spună că, de atunci, o cercetarea științifică extensivă a fost efectuată în acest domeniu în întreaga lume. Numai un ziar columbian, El Spectador, a publicat un articol care să acopere întreaga amploarea a realizărilor din acest domeniu.

În Marea Britanie, ziarul Daily Mail, a fost o altă excepție, și a scris că cercetarea în domeniul armelor electromagnetice a fost efectuată în secret în SUA și ]n Rusia din anii 1950 și că „cercetările anterioare au arătat că undele electromagnetice de frecvență joasă, sau fascicule ale unor astfel de unde trimise periodic, pot afecta celulele creierului, provocând modificări ale stărilor psihologice și făcând posibilă transmiterea de sugestii și comenzi direct în procesele de gândire ale cuiva. Dozele mari de fascicule cu astfel de microunde pot deteriora funcționarea organelor interne, pot controla comportamentul sau chiar conduce victimele la sinucidere”.

În 1975, un neuropsiholog Don R. Justesen, directorul Laboratoarele experimentale neuropsihologie de la Administrația Spitalului Veteranilor din Kansas City, a spsu în public, fără să vrea, informații privind securitatea națională. El a publicat un articol în „American Psychologist” privind influența microundelor asupra comportamentului ființelor vii.

În articol el a citat rezultatele unui experiment care i-a fost descris chiar lui de către colegul său, Joseph C. Sharp, care lucra la Proiectul Pandora, un proiect secret al marinei americane.

Don R. Justesen a scris în articolul său:

„Radiindu-se pe ei înșiși cu aceste fascicule de unde electromagnetice ce conțineau „voci modulate în frecvență”, Sharp și Grove au fost capabili cu ușurință să audă, să identifice, și să facă distincția între cele 9 cuvinte transmise. Sunetele auzite nu erau diferite de cele emise de persoanele ce au un laringe artificial ” (pag. 396)

Că acest sistem a fost ulterior adusă la perfecțiune este dovedit de documentul care a apărut pe site-ul web al Agenției de Protecție a Mediului din SUA în 1997, unde Biroul de Cercetare și Dezvoltare al aceste Agenții Federale a prezentat Departamentul Apărării, proiectului : „Comunicarea prin Efectul Microundelor Auditive”. În descrierea proiectului s-a spus:

„În acest studiu, este descrisă o tehnologie inovatoare și revoluționară, care oferă o probabilitate-scăzută-de-a-intercepta comunicațiile de radiofrecvență (RF). Fezabilitatea conceptului a fost stabilită folosind atât un sistem de joasă intensitate de laborator cât și un transmițător RF de mare putere. Numeroase aplicații militare există în zonele de căutare și salvare, în zonele de securitate și de operațiuni speciale ” (a se vedea site-ul web.iol.cz)

În ianuarie 2007, Washington Post a scris pe aceeași temă:

„In anul 2002, Research Laboratory Air Force a patentat o astfel de tehnologie: utilizarea fasciculelor de unde electromagnetice pentru a trimite cuvinte în capul cuiva … Rich Garcia, un purtător de cuvânt al Direcției de energie direcționată a laboratorul de cercetare, a refuzat sa discute acest brevet sau să spună ceva despre cercetările curente sau conexe din domeniu, invocând politica laboratorului de a nu comenta activitatea sa asupra fasciculelor cu unde electromagnetice.

Ca răspuns la o cerere făcută pe baza Amendamentului ce Garantează Libertatea de Informare depusă pentru acest articol, Air Force a dat publicității documente neclasificate din jurul patentului de brevet al anului 2002 – înregistrări care constată faptul că brevetul a fost bazat pe experimente umane făcute în octombrie 1994 în laboratorul Air Force, unde oamenii de știință au putut transmite fraze în capetele unor subiecți umani, deși aceste fraze aveau doar o inteligibilitate marginală. Cercetarea părea să continue cel puțin în jurul anului 2002. Este neclar dacă acest lucru a încetat de-atunci, – laboratorul de cercetare al Air Force, invocând secretul de stat, pe baza căruia a refuzat să discute sau să elibereze alte materiale „

 

Iată o traducere completă – dar necorectată încă complet – a întregului articol

GlobalResearch.ca: „Arme psihotronice și electromagnetice. Arme de control de la distanță a sistemului nervos uman” – „Psychotronic and Electromagnetic Weapons: Remote Control of the Human Nervous System”

Acest articol important, publicat inițial de GR în august 2004, aduce în prim plan rolul de arme psihotronice ca instrument al războiului modern.

Ar trebui să se înțeleagă că armele electromagnetice și informaționale sunt pe deplin operaționale și ar putea fi folosite de SUA-NATO în războaiele lor din diferite părți ale lumii.

În octombrie 2000, congresmanul Denis J. Kucinich a prezentat în Camera Reprezentanților un proiect de lege care ar obliga președintele american să se angajeze în negocieri care vizează interzicerea armelor spațiale.

În acest proiect de lege, definiția unui sistem de arme a inclus:

„Orice alt mijloc nerecunoscut sau încă nedezvoltat care provoacă moartea sau rănirea sau distrugerea sau distrugerea unei persoane (sau viața biologică, sănătatea corporală, sănătatea mintală sau bunăstarea fizică și economică a unei persoane) … prin utilizarea sistemele bazate pe sisteme maritime sau bazate pe spațiu, care folosesc radiații, electromagnetice, psihotroane, sonice, laser sau alte energii îndreptate către persoane individuale sau către populații vizate în scopul războiului de informații, al gestionării stării de spirit sau al controlului minții acestor persoane sau populații ” (15).

Ca și în toate actele legislative citate în acest articol, proiectul de lege se referă la stimularea sunetului, a luminii sau electromagnetice a creierului uman.

Armele psihotronice aparțin, cel puțin pentru un laic neinformat în cercetarea militară secretă, în domeniul științei, din moment ce niciunul dintre experimentele științifice publicate nu a fost prezentat într-un mod semnificativ opiniei publice mondiale.

Faptul că este posibil să se manipuleze comportamentul uman prin utilizarea subliminalelor, fie prin mesaje sonore sau vizuale, este în general cunoscut și recunoscut de comunitatea științifică.

De aceea, în majoritatea țărilor, utilizarea acestor tehnologii, fără consimțământul persoanei în cauză, este teoretic interzisă. Nu este nevoie să spunem că utilizarea acestor tehnologii este efectuată în mod ascuns, fără cunoașterea sau acordul persoanelor vizate.

Dispozitivele care utilizează lumina pentru stimularea creierului constituie un alt mecanism prin care lumina care clipește la anumite frecvențe poate fi folosită pentru a manipula psihicul uman.

În ceea ce privește utilizarea sunetului, un dispozitiv care transmite un fascicul de unde sonore, care poate fi auzit doar de către persoanele la care este vizată fasciculul undelor sonore, a fost raportat în mai multe știri. În acest caz, fasciculul este format dintr-o combinație de unde sonore și ultrasunete, care determină persoana vizată să audă sunetul din interiorul capului său. O astfel de procedură ar putea afecta echilibrul mental al individului vizat, precum și să-l convingă că este, ca să spunem așa, bolnav psihic.

Acest articol examinează dezvoltarea tehnologiilor și cunoștințelor legate de funcționarea creierului uman și modul în care se dezvoltă noi metode de manipulare a minții umane.

Energie electromagnetică

Una dintre principalele metode de manipulare este prin intermediul energiei electromagnetice.

În literatura științifică declasificată au fost publicate doar 30 de experimente care susțin această ipoteză (1), (2). Deja în 1974, în URSS, după testarea reușită în cadrul unei unități militare din Novosibirsk, Radioson (Radiosleep) a fost înregistrat la Comitetul guvernamental pentru probleme de invenții și descoperiri al URSS, descris ca o metodă de inducere a somnului prin undele radio (3), (4), (5).

În literatura științifică, fezabilitatea tehnică de a induce somnul într-o ființă umană prin utilizarea undelor radio este confirmată într-o carte a unui om de știință britanic implicat în cercetarea efectelor biologice ale electromagnetismului (6). Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) privind radiațiile neionizante publicat în 1991 confirmă faptul că:

„Multe dintre efectele biologice observate la animale expuse câmpurilor ELF par să fie asociate, direct sau indirect, cu sistemul nervos …” (2).

Printre experimentele publicate, se numără acelea în care microundele pulsate au cauzat sincronizarea neuronilor izolați cu frecvența de pulsare a microundelor. De exemplu, un fir de neuron la o frecvență de 0,8 Hz a fost forțat în acest fel să declanșeze impulsurile la o frecvență de 1 Hz. În plus, microundele pulsate au contribuit la schimbarea concentrației de neurotransmițători în creier (neurotransmițătorii fac parte din mecanismul care provoacă arderea neuronilor din creier) și întăresc sau atenuează efectele medicamentelor eliberate în creier (1).

Experimentul în care frecvențele principale ale creierului înregistrate de EEG s-au sincronizat cu frecvența pulsului cu microunde (1,2) ar putea explica funcția aparatului rus Radioson. Microundele pulsate în frecvența de somn ar provoca sincronizarea activității creierului cu frecvența somnului și astfel produc somn.

Pulsarea de microunde în frecvența predominantă în creier într-o stare trezită ar putea, prin aceeași procedură, să nege somnul unei ființe umane.

Un raport derivat din programul de testare al Departamentului de Cercetare cu microunde de la Walter Reed Army Institutul de Cercetare prevede

„Impulsurile cu microunde par să cupleze sistemul nervos central și să producă stimulente similare stimulării electrice care nu au legătură cu căldura”.

Într-un experiment repetat de multe ori, microundele pulsate cu o frecvență exactă au determinat efluxul de ioni de calciu din celulele nervoase (1,2). Calciu joacă un rol-cheie în arderea neuronilor, iar Ross Adey, membru al primei echipe științifice care a publicat acest experiment, și-a exprimat public convingerea că acest efect al radiației electromagnetice ar interfera cu concentrarea asupra sarcinilor complexe.

Robert Becker, care a avut parte de descoperirea efectului câmpurilor pulsate la vindecarea oaselor rupte, a publicat extrasele din raportul programului de testare al Institutului de Arme Walter Reed. În prima parte, trebuie să fi fost testate „efectele prompte de debilitare” (8). Nu au fost aceste efecte bazate pe experimentul Ross Adey și alții cu eflux de calciu?

Șeful britanic John Evans, care lucrează în același domeniu, a scris că atât Ross Adey cât și Robert Becker și-au pierdut pozițiile și granturile de cercetare și le-au numit „exilați liberi” (6). În 1975, în SUA, a fost publicat un experiment militar în care microundele pulsate au produs, în creierul unui subiect uman, o percepție audio a numerelor de la 1 la 10 (9). Din nou, posibilitatea de a convinge un individ că este bolnav psihic este evidentă. Programul de testare al Institutului American de Cercetare al Academiei Walter Read, unde experimentul a avut loc, contează cu „stimulare auditivă promptă prin intermediul efectelor auditive” și în final vizează „comportamentul controlat de stimulare” (8).

Să presupunem că cuvintele transmise în creier au fost transcrise în frecvențe ultrasunete. Atunci, subiectul nu ar percepe aceleasi cuvinte ca gandurile lui?

Și nu ar însemna asta că comportamentul său a fost controlat în acest fel prin transmiterea de frecvențe ultrasunete? În acest sens, Forțele Aeriene americane din 1982 „Raportul final privind cerințele de cercetare în domeniul biotehnologiei pentru sistemele aeronautice prin an 2000” prevede:

„În timp ce atenția inițială ar trebui să fie spre degradarea performanțelor umane prin efecte de încărcare termică și de câmp electromagnetic, lucrările ulterioare ar trebui să abordeze posibilitățile de a dirija și interoga funcționarea psihică, folosind câmpuri aplicate extern … ” (10).

Mai mulți cercetători au avertizat că cele mai recente progrese în neurofiziologie ar putea fi folosite pentru manipularea creierului uman.

În iunie 1995, Michael Persinger, care a lucrat la proiectul Armatei electromagnetice neletale, a publicat un articol științific în care afirmă:

„Capacitatea tehnică de a influența direct porțiunea majoră a celor aproximativ șase miliarde de creiere ale speciei umane fără mediere prin modalități senzoriale clasice prin generarea informațiilor neuronale într-un mediu fizic în interiorul căruia toți membrii speciilor sunt scufundați … este acum fezabil la limită” 11).

În 1998, Comitetul național francez de bioetică a avertizat că „neuroștiința este din ce în ce mai recunoscută ca reprezentând o potențială amenințare la adresa drepturilor omului” (12). În mai 1999, la Tokyo, a avut loc conferința privind neurologii, sponsorizată de ONU. Declarația sa finală recunoaște oficial că:

„Avem astăzi resurse intelectuale, fizice și financiare pentru a stăpâni puterea creierului însuși și pentru a dezvolta dispozitive care să atingă mintea și chiar să controleze sau să ștergă conștiința … Vrem să ne mărturisim speranța că o astfel de căutări a cunoașterii servește pacea și bunăstarea” (13).

Pe scena politică internațională, în ultimii ani, conceptul de control de la distanță al creierului uman a devenit o chestiune de negociere internațională și interguvernamentală. În ianuarie 1999, Parlamentul European a adoptat o rezoluție în care a numit „o convenție internațională care introduce o interdicție globală privind toate evoluțiile și desfășurarea de arme care ar putea permite orice formă de manipulare a ființelor umane” (14).

Deja în 1997, nouă state ale Comunității Statelor Independente (CSI) au adresat ONU, OSCE și statelor Uniunii Interparlamentare propunerea de a plasa pe ordinea de zi a Adunării Generale a Națiunilor Unite pregătirea și adoptarea unei Convenția internațională „Prevenirea războaielor informaționale și limitarea circulației armelor informaționale” (16), (3).

Arme Informaționale

Inițiativa a fost inițial propusă, în Duma de Stat a Rusiei, de Vladimir Lopatin (3). V. Lopatin a lucrat consecutiv, în perioada 1990-1995, în comisiile permanente de securitate ale Federației Ruse, ale Duma de Stat a Rusiei și ale Adunării interparlamentare a Comunității Statelor Independente (CSI), specializate în securitatea informațională. ). Conceptul de arme informaționale sau război informațional este destul de necunoscut publicului larg. În 1999, V. Lopatin, împreună cu omul de știință rus Vladimir Tsygankov, au publicat o carte „Armă psihotronică și securitatea Rusiei” (3). Acolo găsim explicația acestei terminologii:

„În raportul privind cercetarea Societății Fizice Americane pentru anul 1993, concluzia este că sistemele de arme psihofizice … pot fi folosite … pentru construirea unui braț strategic de tip nou (arma informațională în războiul informațional) …”

Printre numeroasele referințe pe această temă se referă Materialele audierilor Parlamentului „Amenințări și provocări în sfera securității informaționale”, Moscova, iulie 1996, „Arma informațională ca o amenințare la adresa securității naționale a Federației Ruse” (raport analitic al Serviciului de Informații al Federației Ruse), Moscova, 1996 și un material „Către cine va fi armamentul conștiincios în secolul XXI”, Moscova, 1997. (17).

În anul 2000 V. Lopatin a introdus, după alți doi autori, al treilea proiect de lege privind „securitatea informațională și psihologică a Federației Ruse”. Constatările lui Lopotin au fost revizuite de ziarul rus Segodnya:

„… mijloacele de influență informațional-psihologică sunt capabile nu numai să dăuneze sănătății unui individ, ci și să determine, conform lui Lopatin,” blocarea libertății voinței ființei umane la nivelul subliminal, pierderea capacității de autoidentificare politică, culturală și socială, manipularea conștiinței sociale, care ar putea duce la distrugerea unui sentiment de identificare colectivă de către poporul și poporul rus ” (16).

În cartea „Armele psihotronice și securitatea Rusiei”, autorii propun printre principiile de bază ale conceptului rus de apărare împotriva controlului de la distanță a psihicului uman nu numai recunoașterea existenței sale, ci și faptul că metodele războiul informațional și psihotronic sunt pe deplin operaționale („și sunt utilizate fără o declarație oficială de război”) (18). De asemenea, cita înregistrarea din sesiunea Consiliului Federal al Federației Ruse unde V. Lopatin a declarat că arma psihotronică poate

„Pentru blocarea libertății voinței unei ființe umane la un nivel subliminal” sau „instilarea în conștiința sau subconștiența unei ființe umane a informației care va declanșa o percepție defectuoasă sau eronată a realității” (19).

În acest sens, au propus elaborarea legislației naționale, precum și stabilirea unor norme internaționale legale „menite să protejeze psihicul uman împotriva manipulărilor subliminale, distructive și informaționale” (20).

În plus, propun și declasificarea tuturor studiilor și cercetărilor analitice asupra diferitelor tehnologii. Ei au avertizat că, pentru că această cercetare a rămas clasificată și scoasă din ochii publicului, ea a permis cursei înarmărilor să continue neabătută. A contribuit astfel la creșterea posibilității de război psihotronic.

Dintre sursele posibile de influență de la distanță asupra psihicului uman, autorii enumeră „generatoarele câmpurilor fizice” de „natură cunoscută și necunoscută” (21). În 1999, STOA (Evaluarea științifică și tehnologică a opțiunilor), parte a Direcției Generale Cercetare a Parlamentului European, a publicat raportul privind tehnologiile de control al mulțimii, comandat de acestea cu fundația OMEGA din Manchester (Marea Britanie) (22, http: // http://www.europarl.eu.int/ stoa / public / pdf / 99-14-01-a_ro. pdf ).

Unul dintre cele patru subiecte principale ale studiului a vizat așa-numitele tehnologii „de a doua generație” sau „neletale”:

„Acest raport evaluează a doua generație de arme” non-letale „care apar din laboratoarele naționale militare și de arme nucleare din Statele Unite, ca parte a doctrinei de război” non-letale „a Administrației Clinton, adoptată acum de NATO. Aceste dispozitive includ arme care utilizează … fascicul de energie dirijat, … radiofrecvență, mecanisme laser și acustice pentru a incapacita țintele umane „(23). Raportul precizează că” cea mai controversată, non-letală „tehnologie de control al … mulțimii … numite arme de radiofrecvență sau de energie orientată care ar putea manipula comportamentul uman … cea mai mare preocupare este cu sistemele care pot interacționa direct cu sistemul nervos uman „(24). Raportul prevede, de asemenea, că „cele mai puternice evoluții rămân încremenite în secret” (25).

Indisponibilitatea documentelor oficiale care confirmă existența acestei tehnologii poate fi motivul pentru care raportul OMEGA face referire, în ceea ce privește tehnologia de control al minții, la publicarea pe internet a autorului acestui articol (26 http://www.europarl.eu/. int / stoa / public / pdf / 99-14-01-a_ro. pdf ).

În mod similar, publicația pe internet a directorului Organizației Americane pentru Drepturile Omului și Controlul Anti-minte (CAHRA), Cheryl Welsh, este menționată de inițiativa comună a Quaker Organizația Națiunilor Unite, Institutul Națiunilor Unite pentru Cercetare în domeniul Dezarmării și Programul pentru Strategic și studiile internaționale în domeniul securității, cu privire la armele non-letale (27).

La 25 septembrie 2000, Comitetul pentru Securitate al Dumei de Stat a Rusiei a discutat addendumul la articolul 6 al Legii federale privind armele. În rezoluție citim:

„Realizările științei contemporane … permit crearea unor metode măsurate de influențare secretă, îndepărtată asupra psihicelor și fiziologiei unei persoane sau unui grup de oameni” (28). Comitetul a recomandat aprobarea acestui addendum. Actul adițional la articolul 6 al Legii Federației Ruse „Despre arme” a fost aprobat la 26 iulie 2001. Acesta prevede:

„Pe teritoriul Federației Ruse este interzis circulația armelor și a altor obiecte … efectele a căror funcționare se bazează pe utilizarea radiațiilor electromagnetice, luminoase, termice, infrasunece sau ultrasonice …” (29) .

În acest fel, guvernul rus a făcut un prim pas pentru a-și susține devotamentul față de interzicerea tehnologiei de control al minții.

În Doctrina securității informaționale a Federației Ruse, semnată de președintele Putin în septembrie 2000, printre pericolele care amenință securitatea informațională a Federației Ruse, este menționată

„Amenințarea la adresa drepturilor și libertăților constituționale ale oamenilor și cetățenilor în sfera vieții spirituale … conștiința individuală, a grupului și a societății” și „utilizarea ilegală a mijloacelor speciale care afectează conștiința individuală, de grup și a societății” (30). Printre principalele direcții ale cooperării internaționale pentru garantarea securității informaționale se numără „interzicerea producerii, difuzării și utilizării” armei informaționale „” (31).

Declarația de mai sus trebuie interpretată ca angajamentul continuu al Rusiei față de interzicerea internațională a mijloacelor de influențare la distanță a activității creierului uman.

În mod similar, în raportul menționat mai sus, publicat de STOA, versiunea inițială propusă a rezoluției Parlamentului European solicită:

„O convenție internațională privind interzicerea globală a tuturor activităților de cercetare și dezvoltare … care urmărește aplicarea cunoștințelor despre vibrațiile chimice, electrice, sonore sau alte funcționări ale creierului uman asupra dezvoltării de arme care să permită manipularea ființelor umane, interzicerea oricărei desfășurări efective sau posibile a acestor sisteme. „(32)

Aici termenul „real” ar putea însemna cu ușurință că asemenea arme sunt deja implementate.

Printre țările cu cele mai avansate tehnologii militare se numără SUA, care nu a prezentat nicio inițiativă internațională care să ceară interzicerea tehnologiilor care să permită controlul de la distanță al minții umane. (Versiunea originală a proiectului de lege de către Denis J. Kucinich a fost schimbată.)

Totuși, potrivit studiului publicat de STOA, SUA este principalul promotor al utilizării acestor arme. Tehnologia non-letală a fost inclusă în doctrina militară a NATO datorită efortului lor: „La inițiativa SUA, în cadrul NATO, a fost format un grup special pentru utilizarea în perspectivă a dispozitivelor de efecte non-letale” sesiunea Comisiei pentru securitate a Duma de Stat a Rusiei (28).

Raportul publicat de STOA afirmă: „În octombrie 1999, NATO a anunțat o nouă politică privind armele non-letale și locul lor în arsenalele aliate” (33). „În 1996, instrumentele non-letale identificate de armata americană au inclus … sistemele energetice direcționate” și „armele cu frecvență radio” (34) – aceste arme, așa cum sa sugerat și în raportul STOA, sunt asociate cu efectele asupra oamenilor sistem nervos.

Potrivit agenției informaționale FAPSI din guvernul rus, în ultimii 15 ani, cheltuielile SUA pentru dezvoltarea și achiziționarea mijloacelor de război informațional au crescut de patru ori, iar în prezent ocupă locul întâi printre toate programele militare (17), ).

Deși există posibile utilizări ale războiului informațional, care nu implică controlul minții, administrația americană nu a vrut să se angajeze în negocieri privind interzicerea tuturor formelor de manipulare a creierului uman. Această respingere ar putea sugera într-adevăr că administrația SUA intenționează să utilizeze tehnologii de control al minții atât în ​​SUA, cât și în plan internațional, ca un instrument de război.

O consecință clară a continuării politicii evidente a secretului care înconjoară tehnologiile care permit controlul de la distanță al creierului uman este că guvernele, care dețin astfel de tehnologii, le pot folosi fără a trebui să consulte opinia publică. Nu este nevoie să spun că orice democrație semnificativă din lumea de astăzi ar putea fi perturbată, prin operațiuni secrete și sub acoperire. Nu este de neconceput că în viitor grupurile de populație întregi supuse tehnologiilor de control al minții ar putea trăi într-o „democrație falsă” în care propriul lor guvern sau o putere străină ar putea să-și modeleze în profunzime opiniile politice prin intermediul tehnologiilor de control al minții.

Autorul Mojmir Babacek este fondatorul Mișcării Internaționale pentru interzicerea manipulării sistemului nervos uman prin mijloace tehnice, el este autorul a numeroase articole despre problema manipulării minții.

Note
1) Manual de efecte biologice ale câmpurilor electromagnetice, 1996, CRC Press Inc., 0-8493-0641-8 / 96, – pag. 117, 119, 474-485, 542-551, 565 în primul și al treilea și ultimul paragraf
2) Raportul Organizației Mondiale a Sănătății privind radiațiile neionizante din 1991, pg. 143 și 207-208
3) V. Lopatin, V Cygankov: „Psichotronnoje oružie i bezopasnost Rossii”, SINTEG, Federația Rusă, Moscova, ISBN 5-89638-006-2-A5-2000-30, lista cu publicațiile editurii pe care le veți găsi la adresa http://www.sinteg.ru/ cataloghead.htm
4) G. Gurtovoj, I. Vinokurov: „Psychotronnaja vojna, ot mytov k realijam”, Federația Rusă, Moscova, „Mysteries”, 1993, ISBN 5-86422-098-1
5) Cel mai probabil, de asemenea, cotidianul rus TRUD, care a organizat căutarea documentelor, Moscova, între august 1991 și sfârșitul lui 1992 6) John Evans: Mintea, corpul și electromagnetismul, Burlington Press, Cambridge, 1992, ISBN 1874498008, pag.139
7) Robert Becker: „Organismul electric: electromagnetism și fundația vieții”, William Morrow și comp., New York, 1985, pg. 287
8) Robert Becker: „Curenții Cross, Efectele Erofizării Radiației Electromagnetice asupra Sănătății”, 1991, Bloomsburry Publishing, Londra, Marea Britanie, ISBN 0- 7475-0761-9, pg. 304, Robert Becker se referă la Bioelectromagnetics Society Newsletter, ianuarie și februarie 1989
9) Don R. Justesen, 1975, Microunde și comportament, psiholog american, martie 1975, pag. 391 – 401
10) Dr. Nick Begich și Jeane Maning: „Îngerii nu joacă acest HAARP, avansuri în tehnologia Tesla”, Earthpulse Press, 1995, ISBN 0-9648812-0-9, pg. 169
11) MA Persinger: „Cu privire la posibilitatea de a lăca direct fiecare creier uman prin inducția electromagnetică a algoritmilor fundamentali”, percepția și abilitățile motorii, iunie 1995, sv. 80, str. 791-799
12) Natura, vol.391, 22.1.1998, str.316, „Avansurile în neuroștiințe pot amenința drepturile omului”
13) Referința pe Internet de la site-ul Universității Națiunilor Unite și Institutul de Studii Avansate din Tokyo nu mai funcționează, pentru a verifica informațiile necesare pentru găsirea documentului din conferința sponsorizată de ONU din 1984 a neurologilor din Tokyo, puteți întreba la adresa: unas@ias.unu.edu 14) http://www.europarl.eu.int/ home / default_en.htm? redirecționat = 1 . faceți clic pe sesiunile plenare, derulați în jos până la Rapoartele cu numere A4-clic, alegeți 1999 și completați 005 până la A4 sau căutați Rezoluția privind mediul, securitatea și politica externă din 28 ianuarie 1999
15) http://thomas.loc.gov./ și căutați pentru Legea conservării spațiului, apoi faceți clic pe HR2977
16) Cotidianul rus Segodnya, 11 februarie 2000, Andrei Soldatov: „Vsadniki psychotronitscheskovo apokalypsa” (Călăreții apocalipsei psihotronice)
17) Vezi ref. 3), pag. 107
18) Vezi ref. 3) pg. 97
19) Vezi ref. 3), pag. 107
20) Vezi ref. 3), pag. 108
21) Vezi ref. 3) pg. 13
22) http://www.europarl.eu.int/ stoa / publi / pdf / 99-14-01-a_ro. pdf
23) vezi ref. 22 pg. XIX sau 25
24) vezi ref. 22 pg. LIII sau 69
25) vezi ref. 22 pg. XLVII sau 63, precum și pg. VII-VIII sau 7-8, pg. XIX sau 25, pag. XLV sau 61
26) vezi ref. 22) pg. LIII sau 69, nota 354
27) http://www.unog.ch/unidir/ Media% 20Guide% 20 CAHRA și Cheryl Welsh sunt listate la pagina 24
28) Document trimis de Comitetul de Ecologie al Locuințelor din Moscova. Telefon: Federația Rusă, Zelenograd, 531-6411, Emilia Tschirkova, directrice
29) Căutați http://www.rambler.ru , căutați „poisk” și căutați „gosudarstvennaja duma” (este necesar să scrieți în alfabetul rus), pe pagina care apare alegeți „informacionnyj kanal gosudarstvennoj dumy” (Channelul Informațional al Dumei de Stat a Rusiei), acolo „federalnyje zakony podpisanyje prezidentom RF”, alegeți anul 2001 și căutați 26 ijulja, nr. N 103-F3 (26 iulie 2001, numărul N 103-F3), „O vnesenii dopolnenija v statju 6 federalnogo zakona ob oružii” (addendum la articolul 6 al Legii federale privind armele)
30) Căutați http://www.rambler.ru și apoi introduceți (în alfabetul rusesc) „gosudarstvennaja duma”, următorul „informacionnyj kanal gosudarstvennoj dumy” (canal informațional al Dumei de Stat), urmăriți căutarea prin poisk Doktrina informacionnoj bezopasnosti Rossii „” Doctrina securității informaționale a Federației Ruse „, vezi pg. 3 „Vidy informacionnych ugroz bezopasnosti Rossijskkoj federacii” (tipuri de amenințări la adresa securității informaționale a Federației Ruse)
31) Vezi ref. 30, pag. 19, „Cooperarea internațională a Federației Ruse în asigurarea securității informaționale”, „Mijdunarodnoje sotrudnièestvo Rossijskoj Federacij v obespechenija informacionnoj bezopasnoti”
32) A se vedea ref.22, pag. XVII sau 33
33) Vezi ref.22, pg. XLV sau 61
34) A se vedea ref.22 pag. XLVI sau 62

Sursa originală a acestui articol este Global Research Autor: Mojmir Babacek , Global Research , 2017

GlobalResearch.ca: „Psychotronic and Electromagnetic Weapons: Remote Control of the Human Nervous System”

In March 2012 the Russian defense minister Anatoli Serdjukov said:

“The development of weaponry based on new physics principles; direct-energy weapons, geophysical weapons, wave-energy weapons, genetic weapons, psychotronic weapons, etc., is part of the state arms procurement program for 2011-2020,” Voice of Russia

The world media reacted to this hint on the open use of psychotronic weapons by the publication of scientific experiments from the 1960‘s where electromagnetic waves were used to transmit simple sounds into the human brain. However, most of them avoided saying that since then extensive scientific research has been carried out in this area throughout the world. Only a Colombian newspaper, El Spectador, published an article covering the whole scale of the achievements of this (computerized English translation).

Britain’s Daily Mail, as another exception, wrote that research in electromagnetic weapons has been secretly carried out in the USA and Russia since the 1950’s and that „previous research has shown that low-frequency waves or beams can affect brain cells, alter psychological states and make it possible to transmit suggestions and commands directly into someone’s thought processes. High doses of microwaves can damage the functioning of internal organs, control behaviour or even drive victims to suicide.”

In 1975, a neuropsychologist Don R. Justesen, the director of Laboratories of Experimental Neuropsychology at Veterans Administration Hospital in Kansas City, unwittingly leaked National Security Information. He published an article in “American Psychologist” on the influence of microwaves on living creatures’ behavior.

In the article he quoted the results of an experiment described to him by his colleague, Joseph C. Sharp, who was working on Pandora, a secret project of the American Navy.

Don R. Justesen wrote in his article:

“By radiating themselves with these ‘voice modulated’ microwaves, Sharp and Grove were readily able to hear, identify, and distinguish among the 9 words. The sounds heard were not unlike those emitted by persons with artificial larynxes” (pg. 396).

That this system was later brought to perfection is proved by the document which appeared on the website of the U.S. Environmental Protection Agency in 1997, where its Office of Research and Development presented the Department of Defense’s project:“Communicating Via the Microwave Auditory Effect”.In the description it said:

“An innovative and revolutionary technology is described that offers a low-probability-of-intercept radiofrequency (RF) communications. The feasibility of the concept has been established using both a low intensity laboratory system and a high power RF transmitter. Numerous military applications exist in areas of search and rescue, security and special operations” (See web.iol.cz)

In January 2007 the Washington Post wrote on the same subject:

“In 2002, the Air Force Research Laboratory patented precisely such a technology: using microwaves to send words into someone’s head… Rich Garcia, a spokesman for the research laboratory’s directed energy directorate, declined to discuss that patent or current or related research in the field, citing the lab’s policy not to comment on its microwave work. In response to a Freedom of Information Act request filed for this article, the Air Force released unclassified documents surrounding that 2002 patent — records that note that the patent was based on human experimentation in October 1994 at the Air Force lab, where scientists were able to transmit phrases into the heads of human subjects, albeit with marginal intelligibility. Research appeared to continue at least through 2002. Where this work has gone since is unclear — the research laboratory, citing classification, refused to discuss it or release other materials“

We can only stress again that the world media avoid publishing the full scale of the progress in the research of the remote control of human nervous system. Dr. Robert Becker, who was twice nominated for Nobel Prize for his share in the discovery of the effects of pulsed fields at the healing of broken bones, wrote in his book “Body Electric” about the experiment from 1974 by J. F. Schapitz, released due to the Freedom of Information Act request.

J.F. Schapitz stated:

“In this investigation it will be shown that the spoken word of hypnotist may also be conveyed by modulated electromagnetic energy directly into the subconscious parts of the human brain – i. e. without employing any technical devices for receiving or transcoding the messages and without the person exposed to such influence having a chance to control the information input consciously.”

In one of the four experiments subjects were given a test of hundred questions, ranging from easy to technical ones. Later, not knowing they were being irradiated, they would be subjected to information beams suggesting the answers to the questions they had left blank, amnesia for some of their correct answers, and memory falsification for other correct answers. After 2 weeks they had to pass the test again (Dr. Robert Becker: Body Electric: Electromagnetism and the Foundation of Life, William Morrow and comp., New York, 1985,. The results of the second test were never published. It is rather evident that in those experiments the messages were sent into human brain in ultrasound frequencies which the human brain perceives, but of which the subject is unaware. Dr. Robert Becker, due to those publications and his refusal to support the building of the antennae for the communication with submarines in brain frequencies, lost financial support for his research which meant an end to his scientific career.

Transmitting human speech into the human brain by means of electromagnetic waves is apparently, for the researchers, one of the most difficult tasks. It must be much easier to control human emotions which motivate human thinking, decision making and actions. People who claim to be victims of experiments with those devices complain, aside of hearing voices, of false feelings (including orgasms) as well of aches of internal organs which the physicians are unable to diagnose.

In November 2000 the Committee on Security of the Russian State Duma stated that capabilities enabling remote control of the human nervous system or the remote infliction of health impairment are available to many modern governments .See web.iol.cz

It is rather evident that those technologies are used, in conflict with the Nuremberg code, for experiments on unwitting human subjects. In 2001 the newspaper of the U.S. army, Defense News, wrote that Israel was experimenting with those weapons on Palestinians. Ibid

As well ousted Honduran president Manuel Zelaya, while under siege in Brazilian embassy in Honduras, complained that he had been subjected to an “electron bombardment with microwaves” which produces “headache and organic destabilization” The Guardian, October 2008

When asked by Amy Goodman from Democracy Now: „

As president, do you know about this in the Honduran arsenal?” He replied: „Yes, of course“

The use of those weapons is time and again reemerging in times of political crisis. According to Russian daily newspapers, during the failed putsch against Mikhail Gorbachov in 1991, general Kobets warned the defenders of the Russian White House that mind control technology could be used against them (Komsomolskaya Pravda, September 7,1991, O. Volkov, „Sluchi o tom chto nam davili na psychiku nepotverzdalis. Poka“).

After the putsch, the vice president of the League of Independent Scientists of the USSR, Victor Sedlecki, published a declaration in the Russian daily Komsomolskaya Pravda where he stated:

As an expert and a legal entity I declare that mass production … of psychotronic biogenerators was launched in Kiev (this is indeed a very serious issue). I cannot assert for sure that that were exactly Kiev generators that were used during the putsch… However, the fact that they were used is obvious to me. What are psychotronic generators? It is an electronic equipment producing the effect of guided control in human organism. It especially affects the left and right hemisphere of the cortex. This is also the technology of the U.S. Project Zombie 5“. He further stated that due to the inexperience of the personnel who operated them the attempt to use the generators failed

(Komsomolskaya Pravda, August 27,1991, “Avtory programy Zombi obnaruzheny v Kieve”,

See also http://web.iol.cz/mhzzrz/img/Authors_of_project_zombie.gif).

In the USA, at present several hundred people complaining of the remote manipulation of their nervous system are preparing a class action lawsuit against the FBI, Department of Defense and other agencies, requesting them to release files pertaining to their persons, detect the harmful radiations aimed at their bodies and sources of those radiations. As well perhaps over 2000 people are complaining in Russia, over 200 in Europe, over 300 in Japan and tens of people in China and India. Russian politician, Vladimir Lopatin, who was working on Committee on Security of the Russian State Duma and introduced there a bill banning the use of those technologies, admitted in his book „Psychotronic Weapon and Security of Russia“ (publishing house Sinteg, Moscow, 1999) that in Russia experiments on unwitting citizens are carried out, when he wrote: „

Compensation of damages and losses connected with social rehabilitation of persons suffering from destructive informational influence must be realized in legal trial“ (excerpts from the book in English

(http://mojmir.webuda.com/Psychotronic_Weapon_and_the_Security_of_Russia, pg. 113).

It should be understood that most of those people pass through mental hospitals. Vladimir Lopatin visited the USA in 1999 as a chairman of the Military Reform Subcommittee of the USSR Supreme Soviet Committee for Issues of Defense and State Security and met with Richard Cheney. At that time he was described as the “leader of a new breed of Soviet dissidents”. Then he disappeared from top ranks of Russian politicians.

Why has this research remained classified until present time? There are two explanations for this: First there is a secret arms race in progress in the world where the superpowers compete to gain decisive supremacy in this area and in this way master the control of the whole world. Second the governments keep those technologies in store for the case that they would not be able to control, by democratic means, the crisis that may arise as a result of their poor decisions. In both cases the era of democracy and human freedom in history will come to an end. According to the declaration of the former Russian Defense minister Serdjukov, there are maximally eight years left within which those weapons will officially become a part of the Russian military arsenal. For democracy this would mean a beginning of the end.

Anyway, in the past Russians were not resolved to put those means to work. When the construction of the American system HAARP was launched, with the system supposedly being able to target large regions of the planet by vibrating the ionosphere in brain frequencies (in this experiment the brain frequencies were not used, but the HAARP system can transmit in brain frequencies as well), Russia declared its willingness to ban mind control technologies. The Russian State Duma and consequently , the Interparliamentary Assembly of the Union of Independent States addressed the United Nations, OBSE and the European Council with a proposal for an international convention banning the development and use of informational weapons. According to the Russian newspaper Segodnya in March 1998, the matter was discussed with U.N. secretary general Kofi Anan, and included on the agenda of the General Assembly of the U.N. web.iol,cz, op cit

It is most likely the USA refused to negotiate this convention and in consequence the ban of informational weapons was not discussed by the United Nations General Assembly. Even in the U.S. congress appeared a bill proposing the ban of mind control technologies http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/r?c107:chemtrails.

But this was only for a very short period of time. The bill was then changed and in the new bill the ban of those technologies was left out of the Space Preservation Bill. Neither the U.S. congress nor the U.S. president made ever an effort to ban mind control weapons. The European Parliament reacted as well to the launch of the HAARP system construction, when it called in 1999 for the ban of manipulation of human beings.

The resolution was passed after the testimony of the American author of the book “Angels Don’t Play this HAARP”, Nick Begich, which apparently convinced the European Parliament of the possible use of this system to manipulate minds of whole populations. In the report by the European Parliament’s STOA (Science and Technological Options Assessment) panel “Crowd Control Technologies” the originally proposed text of the European Parliament’s resolution is quoted. There the European Parliament calls “for an international convention and global ban on all research and development , whether civilian or military , which seeks to apply knowledge of the chemical, electrical, sound vibration or other functioning of the human brain to the development of weapons which might enable any form of manipulation of human beings, including a ban on any actual or possible deployment (stressed by the author of the article) of such systems“. (40, pg CII, ref. 369). But apparently at the same time the European countries resigned on this intention when accepting the NATO politics of non-lethal weapons.

The same STOA report claims that the USA is a major promoter of the use of those arms and that:

“In October 1999 NATO announced a new policy on non-lethal weapons and their place in allied arsenals” (pg. xlv) and it goes on:

“In 1996 non-lethal tools identified by the U.S. Army included… directed energy systems” and “radio frequency weapons”European Parliament

(at the bottom of the page, second reference pg. Xlvi).

Directed energy system is further defined by the STOA document: „

Directed energy weapon system designed to match radio frequency source to interfere with human brain activity at synapse level“ (at the bottom of the page, first reference, Appendix 6-67). Since 1999 those weapons have been upgraded for another 13 years. European Parliament

In 1976 the future National Security advisor to president Carter, Zbygniew Brzezinski, wrote a book “Between Two Ages, America’s Role in the Technetronic Era” (Penguin Books, 1976, Massachusets). In the book he predicted “more controlled and directed society” based on the development of technology, where an elite group will play a leading role, which will take advantage of persisting social crises to use “the latest modern techniques for influencing public behavior and keeping society under close surveillance and control”.

The use of mind control technologies was predicted as well in the publication of Strategic Studies Institute of the U.S. Army War College, published in 1994

http://www.strategicstudiesinstitute.army.mil/pubs/display.cfm?pubID=241.

The scenario for the year 2000 expected the growth of terrorism, drug trafficking and criminality and drew a conclusion:

“The president was thus amenable to the use of the sort of psychotechnology which formed the core of the RMA (revolution in military affairs)… it was necessary to rethink our ethical prohibitions on manipulating the minds of enemies (and potential enemies) both international and domestic… Through persistent efforts and very sophisticated domestic ”consciousness raising”, old-fashioned notions of personal privacy and national sovereignty changed. As technology changed the way force was applied, things such as personal courage, face-to-face leadership, and the ‘warfighter’ mentality became irrelevant.”…

“Potential or possible supporters of the insurgency around the world were identified using the comprehensive Interagency Integrated Database. These were categorized as ‘potential’ or ‘active’, with sophisticated personality simulations used to develop, tailor and focus psychological campaigns for each“. So the Institute of Strategic Studies supposed that in the year 2000 those technologies would be that advanced that it will be possible to deprive human being of his freedom and adjust his personality to the needs of ruling elite. Most probably those technologies were at this level already in 1994.

The attempts to make the general public acquainted with the existence of those weapons are, with respect to the fact that it is evident that democratic public would require immediate ban of those technologies, systematically suppressed. Vladimir Lopatin wrote:

„The arms race is speeding up as a consequence of classification. Secrecy – this is in the first place the way to secure cruel control over the people… the way how to curtail their creativity, turn them into biorobots…”, and that psychotronic war “is already taking place without declaration of war, secretly… Only if the work on mind control problem is no more covered by the screen of secrecy, extraordinariness, mysteriousness, if complex, open scientific research with international participation, is carried out, the psychotronic war including the use of psychotronic weapon can be prevented”.

The article “Informacni zbrane ohrozuji demokracii a lidstvo” was deleted from the website of the Czech internet newspaper Britske Listy (www.blisty.cz). The sharing of the original web address of the English version of the same article – Means of Information War Threaten Democracy and Mankind – is blocked on Facebook and a similar article was deleted from the webpage of the Australian magazine “New Dawn”.

There exist no legislations punishing the use of those technologies by governments. Only in Russia and some of the states in the USA there are legislations punishing the ownership or trading with those technologies by non governmental entities. For example in the state of Michigan the sentence for this crime is equal to the sentence for ownership or trading with weapons of mass destruction.

The readers who will be reached by this article and prefer democratic political system would help its preservation if they forwarded the article to their friends.

The original source of this article is Global Research was posted by
Mojmir Babacek, Global Research, 2014

(FLUIERUL)

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(manipulare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.