AVORTUL POST-NAȘTERE ?! LUMEA E CONDUSĂ DE MALEFICI !


Fotografia postată de Leonard Chesca.

Avortul Post-Naştere e permis de etica medicală : 😦
– ” Uciderea nou-născuților nu este diferită de avort şi ar trebui permisă ”
– ” Statutul moral al unui bebelus este echivalent cu cel al fetusului, in sensul ca ambilor le lipsesc acele proprietati care justifica acordarea unui drept la viata unui individ „.
– ” Atat fetusul cat si nou-nascutul sunt fiinte umane si potentiale persoane, dar niciunul nu este o ‘persoana’ in sensul de ‘drept moral la viata ‘”.
– ” Consideram ca ‘persoana’ inseamna un individ care este capabil sa isi atribuie propriei existente (cel putin) cateva valori de baza, asa incat, lipsa acestei existente sa reprezinte o pierdere pentru ea „.
– ” Ceea ce numim ‘avort post-nastere’ ar trebui sa fie permis in toate cazurile in care este permis avortul, inclusiv in cazul in care nou-nascutul nu are dizabilitati „.

Extras din : – revista de etica medicală asociată Oxford, editată de un român.

Articolul „Avort post-nastere: De ce ar trebui nou-nascutul sa traiasca?”, a fost scris de doi fosti asociati ai lui Savulescu, Alberto Giublini si Francesca Minerva.

Cine sunt cei doi autori

Minerva a fost cercetator asociat la Centrul de Etica Aplicata Uehiro de la Oxford pana in iunie anul trecut, cand s-a mutat la Centrul pentru Filosofie Aplicata de la Universitatea din Melbourne.

Giublini, student invitat la Universitatea Cambridge, a tinut un discurs la Scoala Martin de la Oxford, unde Savulescu este de asemenea director. Si el a fost la Melbourne, la alta universitate.

Savulescu a lucrat la ambele universitati din Melbourne inainte sa ajunga la Oxford in 2002.

Dacă astea sunt principiile etice medicale…, putem spune fără să greşim că e vorba de un sistem al morții, nu al vieții.

„Copiii nu apartin parintilor lor. Copiii apartin Statului” – Laurence Rossignol, ministru al Educatiei in fostul guvern socialist francez.

P.S. : Se speculează faptul că dacă copilul nu are încă statut de persoană ( nu a fost înregistrat cu un certificat de naştere), uciderea lui nu e crimă, ba mai mult, e admisă de etica medicală.
E bine ca la acest aspect să fie atenți şi adepții mişcărilor „Născuților Vii” sau a „Suveranilor”. Renunțarea la statutul de persoană nu îi protejează de abuzurile sistemului.

Manipularea statistică prin care se doreşte să se prezinte creşterea speranței de viața, se bazează fix pe acest artificiu, cei care mor în perioada dintre momentul naşterii şi înregistrarea ca persoane, sunt excluşi din statistică.

Leonard Chesca
28 aprilie 2018

Acest articol a fost publicat în SANATATE( diverse).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.