STRUCTURILE MEGALITICE, UN PROIECT DUPĂ UN COD SECRET


De-a lungul a mii de ai, civilizațiile și-au lăsat amprenta în istorie, construind structuri super masive. Mulți istorici și-au pus întrebarea în ce scop au fost construite. Mai mult, ele au fost poziționate în anumite zone în mod strategic sau totul a fost prin hazard?

Multe dintre aceste monumente au legătură între ele. Dacă priviți o hartă a globului veți observa că aceste monumente sunt unite prin linii drepte care în ansamblu formează minunate figuri geometrice.
Mulți s-au întrebat de ce vechii egipteni au construit piramidele, structuri imense de piatră a căror construcție a fost extrem de costisitoare.

Acestea sunt poziționate în centrul masei terestre a planetei. Paralela est vest și meridianul nord sud se întretaie chiar în zona unde au fost construite piramidele egiptene. Este hazard sau egiptenii au avut cunoștință de acest lucru?

Pentru a rezista mii de ani, construcția piramidelor s-a realizat utilizând cunoștințe avansate de matematică, geometrie, fizică. Neexistând răspunsuri la multe întrebări, a fost lansată teoria conform căreia egiptenii au fost ajutați să construiască piramidele, care fac parte dintr-un proiect realizat la scară mondială.

Alți cercetători consideră că amplasarea acestor super structuri s-a realizat în baza unui cod secret. Structurile considerate sacre sunt amplasate în regiunile cu acumulări mari de energie electromagnetică.

Dacă priviți o hartă a globului veți observa că aceste monumente sunt amplasate pe linii de energie care se conectează între ele, formând o rețea energetică. Pământul pare că e un diamant format din linii și noduri.

Platon a fost primul care a descris Pământul ca fiind un corp cu 12 fețe pentagonale și 20 de vortexuri energetice. Poate că aceste super structuri au fost construite pentru a extrage energia electromagnetică.Conștiință globală monumente antice

În anul 1890, William Black, istoric englez, redeschide subiectul aliniamentelor monumentelor istorice, constatând că în Marea Britanie acestea sunt poziționate linear Mai târziu, își extinde cercetările în întreaga Europă, unde constată același lucru. Structuri, monumente, tumuli sunt amplasate pe linii pe care le-a numit ley. În anglo-saxona veche, ley înseamnă spațiu degajat sau culoar.

Aceste culoare sunt întregite de monumente naturale, coline, munți și de ape. În anul 1969, în Anglia este descoperit un astfel de culoar cu o lungime de 600 km. Biserici, mănăstiri, tumuli, structuri din piatră erau aliniate pe un imens culoar.

Acest articol a fost publicat în MISTERE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.