Hai să ne facem nevoile la ”Monumentul ostașului român” în Harghita


Vă prezentam acum două zile (click aici) bătaia de joc a primăriei în ceea ce privește amplasarea toaletelor ecologice lângă monumentul ostașului român din Miercurea Ciuc. Ei bine, nu s-a schimbat nimic. monument

Deși acest monument este în categoria celor de for public, primăria nu respectă zona de protecție a acestuia, precizată în legea 120/2006. Nicio instituție nu pare să reacționeze la încălcarea legii și lipsa de bun simț a primăriei. Iată, este duminică, și deși pe Facebook este un val de indignare pe acest subiect, nicio autoritate nu este deranjată. Este duminică pentru toți, nu? Și ne mai mirăm că țara asta arată așa?

Și iată așa, în mod intenționat, unii încearcă să-i pună din nou cap în cap pe români și maghiari. Pentru că altă ofertă pentru cetățeni nu au. Dezvoltare pentru oraș? Ce e asta? Nici vorbă de așa ceva, dimpotrivă. Și atunci se gândesc să mai stârnească un scandal ca să abată atenția oamenilor de la problemele reale ale urbei.

Stau și mă întreb ce ar păți un român din Harghita dacă și-ar permite să amplaseze o toaletă lângă un mormânt al unei familii de lider politic maghiar din Harghita? Cum ar țipa toți politicienii maghiari de cât de discriminați sunt ei și ce le fac românii? Nu?

Iosub Robert

http://ziarharghita.ro

Acest articol a fost publicat în UNGURI ( Covasna-Harghita). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Hai să ne facem nevoile la ”Monumentul ostașului român” în Harghita

  1. Cristea Cristea zice:

    Daca ma debarasez de un neuron din cei doi, de-aici din Constanta imi dau seama ca sunteti niste legume, sau legume inteligente (cu mai multi de 2 neuroni) de puteti accepta asa ceva!!! Ma depaseste judecata! Imi cer scuze, sunt un cretin!…cu voi vorbeam, ardelenii mei dragi!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.