O Cioară din Japonia a furat un card de credit de la o femeie pentru a cumpăra un bilet de tren


Știm că ciorile sunt, foarte inteligente , dar cât de inteligente sunt de fapt? … Pot fi atât de intelgente? O cioară a fost prinsă în timp ce părea că încerca să cumpere un bliet de tren, după ce a furat cartea de credit a unei femei în Japonia.

În videoclipul de la stația Kinshichō din Tokyo, videoclip postat inițial pe Twitter de către utilizatorul @ kinoshi42155049 , cioara este filmată inspectând o mașină de bilete înainte de a trece la o clientă a mașinii următoare și de a-i fura cardul de credit pe măsură ce atm-ul, îl scoatea din mașină.

Cioara a urmărit atent ce fac ceilalți oamenii şi a observat că oamenii scot „ceva” din automate după ce bagă „altceva”. Neavând şi ea acel „altceva” l-a furat de la o femeie de lângă ea

Unii au afirmat că Cioara nu pare să știe exact ce să facă după acest punct, totuși – este posibil ca ea să fi vrut doar cartela din cauza autocolantului hologram strălucitor, lucru fals așa cum reiese din videoclip. (Aparent, cioara a returnat cardul proprietarului după ce a încercat să se folosească de el..)

Este cunoscut că omul de ştiință Josh Kline a făcut un automat care recompensa ciorile cu alune dacă aceste băgau o monedă. Klien s-a gândit că astfel ciorile vor căuta şi vor găsi monede pierdute. Şi există dovezi că Josh Klien s-a umplut de monede.

Desigur, în toate aceste scenarii au fost arătate ciorilor care sunt elementele de bază implicate, dar există dovezi că cioara sălbatică poate rezolva problemele pe cont propriu – cum ar fi folosirea modului în care semafoarele opresc autoturismele, pentru a scăpa nucile pe asfalt în momentul în care semafoarele sunt roșii și mașinile sunt oprite, pentru ca acele nuci să fie crăpate mai apoi, de mașini, atunci când traficul începe să curgă din nou.

Ciorile își fac chiar și propriile unelte din bețe pentru a obține mâncarea la care nu pot ajunge cu ciocurile și salvează instrumentele preferate pe care le-au confecționat, pentru a le folosi din nou.

Pentru a fi totuși clari, nu există absolut nici o dovadă care să sugereze că cioara din acest videoclip știe ce înseamnă un card de credit sau cum funcționează mașinile de bilete … dar, pe baza a ceea ce știm despre inteligența corvidelor, nu ne-ar surprinde dacă ar fi capabile să-și dea totuși seama de aceste lucruri.

Puteți citi mai multe despre inteligența incredibilă a acestor păsări pe internet. Aceste păsări sunt foarte inteligente.

(FLUIERUL)

Acest articol a fost publicat în MINUNATELE NECUVANTATOARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O Cioară din Japonia a furat un card de credit de la o femeie pentru a cumpăra un bilet de tren

  1. Catalin Didica zice:

    Ciorile noastre fura orice asa ca nu ma mira ce s-a intamplat in Japonia.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.