Omul, un hibrid de origine extraterestră?


Extratereștrii au modificat genetic Homo Sapiens acum 780000 de ani. Daniella Fenton, cercetătoare australiană, susține această teorie ca urmare a unui studiu pe care l-a realizat în ultimii zece ani.

evolutia omului

În cartea sa Hybrid Humans ea vorbește despre schimbările neuronale și despre formarea ADN-ului pubelă, care reprezintă 95% din ADN-ul uman și despre care nu se cunosc funcțiunile lui Acest ADN este format din fragmente de gene care au fost decupate, copiate și reinserate și aparțin unor forme de viață din alte lumi.

Fenton susține că s-a realizat fuziunea cromozomului-2, care nu se putea realiza pe cale naturală, și care a dus la modificări majore în dezvoltarea creierului, a sistemului imunitar și în procesul de reproducție.

CERCETĂTORII RUȘI SUSȚIN ACEASTĂ TEORIE

Viktor Morozov este un om de știință rus care a avut privilegiul să studieze un artefact descoperit în regiunea Rostov. În interiorul unei pietre a fost descoperit un cip cu o vechime de 250 milioane de ani.

Cipul s-a păstrat datorită fenomenului de imersiune care a avut loc în interiorul pietrei.
Morozov a făcut declarații cu privire la existența unei civilizații superdezvoltate care a populat planeta noastră înainte de apariția omului. Se presupune că apariția cancerului în organism este cauzat de faptul că proiectul genetic început de extratereștri nu a fost dus la bun sfârșit.

Este imposibil ca într-o perioadă extrem de scurtă, Homo Sapiens să se fi putut dezvolta atât de mult. Homo Sapiens este rezultatul unui melanj dintre genele terestre provenind de la Homo Erectus și gene de origine extraterestră.

Mai devreme sau mai târziu, a completat Morozov, trebuie să acceptăm implicarea extratereștrilor în evoluția omului.

https://www.efemeride.ro

Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI, VIATA LIBERA ( adn). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Omul, un hibrid de origine extraterestră?

  1. Catalin Didica zice:

    Minciuna. Noi nu ne tragem din maimuta dupa cum arata in poza. Noi suntem urmasii extraterestrilor sau am fost creati de extraterestrii intr-un laborator. Dumnezeu e inventie jidaneasca.

    Apreciază

  2. limbazeilor zice:

    Toti se pricep la toate…………….Eu prefer sa spun ca nu stiu,atunci cand nu stiu….Am auzit diverse variante……Mi-ar placea sa calatoresc in timp,ca sa stiu,in loc sa cred………………….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.