Militarii creează roboți care mănâncă cadavre ca și combustibil


roboți care mănâncă cadavre ca și combustibil

Roboți care mănâncă cadavre. Acesta este unul din numeroasele proiecte la care nu avem un răspuns concret. Pentru ce?

Contractorii militari din Maryland, Statele Unite, lucrează la un proiect cu roboți tactici autonomi din punct de vedere energetic (EATR) care, potrivit unui raport, acești roboți mănâncă „cadavre” pentru realimentare.

Acest robot a primit acronimul corespunzător, EATR (Robot Tactic Autonomic Energetic). Proiectul a început în 2003 și este o campanie finanțată de DARPA între Cyclone Power Technologies și Robotic Technology Inc. Imaginați-vă cât de mult au avansat până acum.

Robotul a fost proiectat pentru operațiunile cu rază lungă de acțiune, care necesită, de asemenea, rezistență extremă, dar designerii săi subliniază că acesta poate oferi suport material pentru unitățile care necesită muncă intensivă sau pur și simplu care transportă pachete unitare.

De asemenea, au fost concepute pentru recunoașterea, supravegherea și atingerea obiectivelor sau eliminarea victimelor.

Roboți care mănâncă cadavre ca și combustibil

Toți am recurs la o alimentație neconvențională o dată sau de două ori în viața noastră.

Cu toate acestea, ne-ar plăcea foarte mult să folosim terminologia exactă a Tehnologiei Robotice pentru a nu vă afecta sensibilitatea.

„Sistemul își obține energia prin căutarea hranei, angajându-se într-un comportament biologic inspirat, asemănător organismului, cu recoltarea energiei, care este echivalentul consumului de alimente”,

spune site-ul web.

Acum, nu suntem oameni de știință, și suntem îngrijorați de faptul că EAT R

Ravenous
voraceflămândlacommort de foamehămesitdevorant

(cuvântul se traduce din engleză ca „lacom“) funcționează bine, dar putem ignora, prin urmare, speculații că această creație poate devoră cadavre?

Conform tehnologiei robotice, EATR „poate găsi, ingera și extrage energia din biomasă în mediul înconjurător (și alte surse de energie organică).”

Roboții ar putea mânca cadavre.

Din moment ce cadavrele noastre și cele ale altor animale sunt aparent pline de energie, și din moment ce EATR este creat pentru unele scopuri militare, trebuie să existe o mulțime de cadavre pe câmpul de luptă să se hrănească.

EATR roboti care consumă cadavre

Când soldații vor muri pe câmpul de luptă, cei dragi nu vor ca trupurile lor să se întoarcă în patria lor?

Ar putea ca EATR să se hrănească numai cu carne umană în timpul unui război? Totul pare foarte ciudat, dar acest lucru nu se termină aici, uitați-vă la următoarele afirmații:

„ÎNȚELEGEM PE DEPLIN ÎNGRIJORAREA PUBLICULUI CU PRIVIRE LA ROBOȚII FUTURICI CARE SE HRĂNESC CU POPULAȚIA UMANĂ, DAR ACEASTA NU ESTE PROBLEMA NOASTRĂ”.

Este o frază pe care nimeni nu ar fi trebuit să o spună vreodată, nu?

Ei bine, comentariul însuși a fost făcut de Harry Schoell, directorul uneia dintre companiile care au fabricat acest robot, după ce lumea științifică a început să răspândească zvonuri despre roboții care mănâncă cadavre. Restul declarației nu este irosită:

„NE CONCENTRĂM PE DEMONSTRAREA FAPTULUI CĂ MOTOARELE NOASTRE POT CREA ENERGIE UTILIZABILĂ ȘI ECOLOGICĂ DINTR-O INSTALAȚIE ABUNDENTĂ ȘI REGENERABILĂ. APLICAȚIILE COMERCIALE NUMAI PENTRU ACEASTĂ SOLUȚIE ECOLOGICĂ A PLANETEI, SUNT URIAȘE. „

Înainte să fim nebuni, aceasta este o poveste veche, dar chiar și așa, profanarea cadavrelor este interzisă în mod specific de Convențiile de la Geneva.

Designerii motorului de fază 1 au insistat foarte mult asupra faptului că robotul nu va mânca morții. În schimb, funcționează cu „combustibil care nu ne sperie foarte mult, cum ar fi  crengi, iarbă și așchii de lemn,  precum și resturi de plante mici”.

Deci, în concluzie acești roboți care mănâncă cadavre, mănâncă orice. Poate el face diferența intre un cadavru și o persoană care doarme, sau este leșinată?

Ca și la indicatorul de combustibil de la autovehicule, are un bec(senzor). Ce se întâmplă când acest senzor se aprinde și în zonă nu există vegetație?

Acest articol a fost publicat în STIINTA-TEHNOLOGIE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Militarii creează roboți care mănâncă cadavre ca și combustibil

  1. un trup viu zice:

    si ce.i opreste sa manance (ucida) si trupuri vii ???

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.