Un juriu UE a decretat că un oraș din Ungaria NU poate fi Capitală Europeană a Culturii pentru că are «prea mulți oameni albi fericiți»


… și mai puțini migranți

Juriul UE al concursului „Capitala Europeană a Culturii” (EKF 2023) a anunțat că unul dintre orașele participante din Ungaria nu poate deține acest titlu. Motivul: „este prea alb și nu are suficienți migranți”, scrie site-ul maghiar de știri 888.hu, citat de Voice of Europe.

Rămas în competiție alături de șapte semifinaliști, tot din Ungaria, orașul maghiar Székesfehérvár a realizat un film promoțional pentru juriul european. Filmul prezintă cele mai frumoase locuri din oraș, un cuplu fericit și câțiva copii care se joacă.

Jurații nu au fost însă deloc impresionați de imaginile din Székesfehérvár. Verdictul lor, menit să pună capăt aspirațiilor autorităților maghiare, a fost acela că aici „sunt prea mulți oameni fericiți, prea mulți albi, dar nu sunt suficienți migranți”.

Filmul a apărut și pe YouTube și a adunat peste 30.000 de vizualizări. Unul dintre experții Uniunii Europene a decretat, fără alte comentarii: „Acesta este un film de propagandă pentru Europa creștină și albă; toată lumea este fericită și dansează pe străzi!

Primarul orașului maghiar, András Cser-Palkovics, a comentat decizia juriului precizând că nu a avut loc nicio audiere a experților, iar decizia juriului a fost una motivată politic. Primarul a adăugat și criticile aduse de comisia cinematografică la adresa filmului despre Székesfehérvár: „Din film au fost excluși oamenii săraci și migranții, în timp ce în imagini au apărut prea multe cruci, biserici și, un lucru și mai rău, atitudinea orașului, care consideră asta drept o valoare”.

Juriul a hotărât să recomande rămânerea în competiția pentru titlul de Capitală Culturală Europeană a orașelor Győr, Debrecen și Veszprém.

http://www.yogaesoteric.net/

Reclame
Acest articol a fost publicat în EUROPA(progresism). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un juriu UE a decretat că un oraș din Ungaria NU poate fi Capitală Europeană a Culturii pentru că are «prea mulți oameni albi fericiți»

  1. Catalin Didica zice:

    Se urmareste distrugerea rasei albe pentru ca sunt cei mai destepti. Restul pot fi condusi mult mai usor de oculta mondiala.

    Apreciază

  2. Catalin Didica zice:

    Aviz romancelor care fac copii cu tot felul de lighioane sa nu mai tradeze rasa.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.