Semnați, dacă nu doriți ca patrioții români să ajungă din nou în pușcării ca pe vremea bolșevicilor evrei: Petiție împotriva legii antiromânești a lui Vexler


  Iată că nu au fost suficiente legile anterioare de îngrădire a libertății de exprimare, o nouă lege de poliție […]

SEMNATI SI DATI MAI DEPARTE !!!

Iată că nu au fost suficiente legile anterioare de îngrădire a libertății de exprimare, o nouă lege de poliție a gândirii se află în Parlamentul Românie pentru promulgare! Aveam, până acum, Legea nr. 217/2015, inițiată de trădătorul Crin Antonescu în colaborare cu Alexandru Florian de la institutul antiromânesc „Elie Wiesel” și Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 31/2002.

În data de 29 martie 2018 a fost depus la Senatul României, la Biroul permanent, un proiect de lege ce are nr. B 135/2018: „Propunere legislativă privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului”.

Iniţiator, deputatul din partea minorităţii evreieşti, Silviu Vexler, la care s-au adăugat, ca semnatari ai proiectului: Nicolae Şerban – senator PSD; Ganţ Ovidiu Victor – deputat FDGR (minorități); Neagu Nicolae – deputat PNL; Pambuccian Varujan – deputat UAR (minorități); Seidler Cristian-Gabriel – deputat USR; Suciu Vasile-Daniel – deputat PSD; Szabó Ödön – deputat UDMR; Tomac Eugen – deputat PMP; Vlase Petru Gabriel –- deputat PSD; Vosganian Varujan – deputat ALDE. Deci, zece deputaţi (inclusiv iniţiatorul) şi un senator, Nicolae Şerban – PSD.

Rușine senatorului PSD Nicolae Șerban și restului românilor trădători, semnatari ai infamului document! Majoritatea deputaților semnatari, după cum vedeți, sunt alogeni: Silviu Vexler și Seidler Cristian-Gabriel sunt evrei – nu vă lăsați derutați de prenumele lui Seidler, taică-său, Andrei (!!!) Seidler, este directorul centrului comunitar evreiesc din Oradea –, Pambuccian Varujan și Vosganian Varujan sunt armeni, Szabó Ödön este ungur și Ganţ Ovidiu Victor este etnic german, șvab din Timișoara.

Cine este acest Silviu Vexler, apărut parcă de nicăieri? Silviu Vexler are 29 de ani (născut în 08.12.1988 la Roman, jud. Neamţ) și este absolvent al Facultății de Jurnalism de la modesta Universitate „Hyperion” în anul 2010, dar nu a auzit nimeni de el ca ziarist. Nici nu avea cum, din moment ce din același an, 2010, a devenit consilier personal și parlamentar al președintelui FCER (Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România). Este și acum  consilierul personal al lui  Aurel Vainer, președintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, cel care până în decembrie 1989 susținea că este etnic german, după care a devenit subit evreu. Deocamdată, Silviu Vexler i-a luat locul lui Aurel Vainer doar în parlament, începând cu anul 2016. (http://www.justitiarul.ro/19267-2/)

Textul legii a reapărut pe site-ul Senatului, sub o altă adresă:  https://www.senat.ro/Legis/lista.aspx?nr_cls=L300&an_cls=2018

Deputatul Silviu Vexler, reprezentantul minorității iudaice, a depus acest proiect de lege împotriva antisemitismului.

Astăzi a apărut o petiție publică împotriva legii B135/29.03.2018, un text realmente istoric și cea mai importantă expresie democratică post-decembristă a poporului român.

Textul demontează în mod științific conceptul de antisemitism în România,  chiar solicită o lege prin care se cere combaterea antiromânismului!

Legea lui Vexler, pe lângă stipulațiile tipice împotriva limbajului de ură adresat grupurilor sau indivizilor iudei, are un caracter special prin faptul că încearcă sa ilegalizeze însuși creștinismul!

Conform proiectului de lege, cine acuză pe iudei că l-au ucis pe Iisus Hristos va putea face pușcărie de la 3 luni la 3 ani.

Proiectul de lege are o sumedenie de contradicții: „prin antisemitism se înțelege manifestările verbale sau fizice, motivate de ură, îndreptate împotriva evreilor sau ne-evreilor ori a proprietăților acestora (…)”

Trecând peste faptul că ura nu este o probă juridică, termenul de „ură” exprimând un sentiment subiectiv, greu de definit și de încadrat în anumiți parametri pentru ca legea să fie clară, legea spune că dacă manifestările verbale sau fizice sunt îndreptate fie împotriva evreilor, fie împotriva ne-evreilor, tot antisemite sunt!

După o reacție inițială a presei libere (dizidente) împotriva acestei legi, care este un veritabil atentat la siguranța națională, textul legii a fost șters de pe site-ul Senatului, iar acum linkul este gol!

Trădătorii s-au speriat!

Textul petiției, argumentat și documentat, prezintă legea lui Vexler ca făcând parte dintr-o serie de directive europene coordonate și impuse prin așa-numitele G.O.P.E, emise de comisari care nu au fost aleși democratic.

Pe de altă parte, însă, în impunerea proiectului său, Vexler & Co. se prevalează de o mulțime de directive europene, citate pe larg în Expunerea de motive, care dau prioritate pretențiilor sioniste, deși Israelul nu se află în Europa! Dar „nenorocirea noastră“ – că să folosim lamentația unui celebru politolog – este că organismele europene în care ne-am înfundat au ajuns la cheremul așa-numitelor G.O.P.E. Prin manevre oculte, aceste G.O.P.E. au impus statelor membre ale U.E. ca opinia antisemită să fie catalogată crimă! În U.E. legea o fac aceste G.O.P.E. – Grandes orientations des politiques économiques . Marile directive de politici economice – G.O.P.E. – sunt emise de comisarii nealeși din U.E. și reprezintă cel mai bine păstrat secret al acestei structuri birocratice dictatoriale. Uniunea Europeană este un penitenciar politic dirijat, iar partidele, toate!, sunt doar de paradă și întrețin comedia „democrației“!

 Menționăm că la protejarea „poporului ales“ s-a obligat și europarlamentara Viorica Dăncilă, act prin care și-a obținut, ulterior, postul de premier al României!

La sfârșitul petiției se intuiește viitorul României dacă legea va intra în vigoare. Colonia se va închide în spatele gratiilor tiraniei.

Prin indiferență și neimplicare, ne condamnăm singuri la viitorul Gulag românesc, cedând, fără luptă, libertatea opiniei, înainte să ne pierdem chiar și libertatea fizică.

Puținii anticorpi rămași activi, jurnaliștii și intelectualii onești și independenți care denunță acest viraj istoric, această tragică întoarcere la timpurile iudeo-bolșevice, vor fi primii sacrificați pe altarul corectitudinii politice impuse cu forța prin legea stalinistă B135/29.03.2018.

Organizațiile financiare internaționale jidănești, ca F.M.I., B.I.R.D. etc. (adică pătura superpusă a acestei comunități agresive, parazitare, „de pradă“, cum o numea Nicolae Iorga) s-au extins ca o caracatiță la nivel global – inclusiv prin teoria globalizării – și au acaparat în mare parte puterea economico-financiară, iar pe plan intern, pe lângă dimensiunea economico-financiară, și-au subjugat și puterea politică, inclusiv mass media din România.

Astfel, Oculta internațională are la dispoziție toate mijloacele politico-economice să treacă, mai ales prin impunerea „proiectului Vexler“, la următoarea etapă de colonizare/tiranie, în care recunoașterea și apărarea publică a valorilor naționale românești, de orice fel, să fie incriminate ca manifestări „antisemite“ în mult mai mare măsură decît o face acum criminala O.U.G. nr. 31/2002, fățuită prin legile nr. 107/2006 și nr. 217/2015 – care, deși sunt anticonstituționale, sunt, totuși, în vigoare !

Să ne amintim că, în baza acestor legi care încalcă grav libertatea persoanei, organizațiile antiromânești conduse de Aurel Vainer, Alexandru Florian, Maximilian Marco Katz, Radu Ioanid, Liviu Beriș au provocat mari scandaluri, implicând Ambasada Israelului, a S.U.A. etc. atunci când s-a difuzat un colind de către TVR-Cluj-Napoca despre care un anume Sergiu Klein a făcut niște „documentare“ pe cât de patetice, pe atât de tendențioase , sau cu prilejul emiterii unor monede-efigii ale Patriarhilor României de către Banca Națională, când au cerut scoaterea din Dicționarul Explicativ al Limbii Române (DEX) a cuvântului „jidan“, străvechi, științific și istoric , pentru a-l înlocui cu unul „corect politic“ , sau când s-au celebrat mari personalități ale culturii și istoriei țării, ca mareșalul Ion Antonescu, Mircea Eliade, Nicolae Paulescu, Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu, Radu Gyr ș.a.!

La fel, când autoritățile Slovaciei au decis botezarea unui pod cu numele ofițerului român Ioan Șugariu , care-și dăduse viața pentru eliberarea țării, iudele interne s-au opus, bazându-se pe Legea 217/2015!

Asemenea fapte antiromânești comise de așkenazi sunt suficiente pentru a înțelege că proiectul lui Vexler va fi cel mai periculos: va marca apogeul supremației jidănești supra noastră! De ce le permitem acestor indivizi să ne falsifice limba, istoria, cultura, să ne interzică practicarea religiei ortodoxe?!

Dacă „Legea lui Vexler” – susținută de iudele  autohtone – va fi adoptată de un Parlament trădător, dincolo de obturarea completă a libertății cuvântului și a opiniei, în pericol se află chiar libertatea viitoare a cetățenilor țării, care, din disperare, vor încerca să denunțe și să se opună agresiunilor materiale, fizice, axiologice și spirituale comise contra României.

Dacă românii nu reacționează și nu semnează Petiția de față ca să respingem proiectul lui Vexler și, în genere, nu se revoltă radical și prompt contra acestor legi liberticide, trebuie să înțeleagă că se închid singuri în viitorul Gulag românesc – se bagă singuri și inconștient la gherlă!

Practic, dacă rămân  la fel de indiferenți cum sunt acum – de parcă ar fi drogați −, atunci riscăm ca în România să poruncească din nou principiile viclene ale iudeo-stalinismului.

Românii trebuie să înțeleagă că proiectul înaintat de Vexler et Co. nu se bazează pe o realitate actuală, proprie și națională – căci nu există antisemitism în România! –, ci face parte dintr-un premeditat și vast proiect politico-polițienesc paneuropean și transatlantic  de preîntâmpinare și reprimare promptă și totală a viitoarelor nemulțumiri din partea contestatarilor, îndeosebi a jurnaliștilor și intelectualilor onești și independenți, care vor încerca să denunțe acest viraj istoric, această tragică reîntoarcere la timpurile judeo-bolșevice, din anii 1945-1964, reîntoarcere înlesnită de nefasta retrovoluție din decembrie 1989!

Este imperativ necesar să avem o REACȚIE fermă și susținută, prin semnarea acestei petiții, distribuirea ei în masă, și dacă va fi nevoie, organizarea de proteste în stradă!

Faptul că au șters textul legii de pe site-ul Senatului ne arată că le este teamă de reacția românilor.

Însă nu este de ajuns ca acest atentat la securitatea națională să fie denunțat de câțiva jurnaliști independenți, ci este nevoie de acțiune UNITĂ din partea tuturor celor care ne urmăresc!

Ne-am obișnuit să fim atât de comozi încât și un click ni se pare un efort, dar în situația în care libertatea ne este direct amenințată, ni se cere să depunem efort serios întru apărarea ei!

Facem un apel la românii cu conștiința vie, să acționeze ca niște soli neobosiți, ducând textul petiției din casă în casă, adunând semnături și punându-și toți cunoscuții în temă cu dimensiunea nenorocirii care ne paște dacă legea va intra în vigoare.

Petiția poate fi semnată aici.

Dacă tăcem azi, mâine vom fi în celule! (https://www.incorectpolitic.com/petitie-impotriva-legii-lui-vexler/)

http://www.justitiarul.ro

Acest articol a fost publicat în JIDANII, TREZIREA ROMANI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Semnați, dacă nu doriți ca patrioții români să ajungă din nou în pușcării ca pe vremea bolșevicilor evrei: Petiție împotriva legii antiromânești a lui Vexler

 1. XS.STUDIO zice:

  Acea petitie nu va rezolva foarte multe, aceste probleme … probleme foarte serioase, sunt evitate cu femeia cu silicoane de la pagina 3 ce si-a cumparat o noua geanta de sarpe. Multimea este indobitocita pentru a nu avea timp sau macar stii despre aceste lucruri.

  Lumea trebuie mobilizata organizat. Constientizarea oamenilor este primul pas si cel mai important, cat timp ei stiu si sunt constienti, acestia ce ne doresc sclaviti ca-n comunism nu vor mai reusi. Oamenii trebuie organizati. Trebuie sa raspandeasca, sa ii educe pe cei de langa ei, la fel, mass-media trebuie sa ne fie inapoiata, trebuie sa fie a noastra si sa educe oamenii in aceste privinte, nu sa educe oamenii in privinta sexy-bombei cu silicoane ce si-a facut un nou prieten milionar in euro. Oamenii trebuie sa reactioneze puternic si eficient si sa fie constienti ca sunt mintiti, distrusi, dezbinati si cuceriti si ca ei ne guverneaza statul si ei dau legile.

  Apreciază

 2. XS.STUDIO zice:

  Un mesaj de o importanță extremă, în aceste zile războiul nu se va mai purta cu pietre și pistoale ci este vorba de un război psihic, conștientizarea este primul pas extrem de important iar următoarele vin de la sine și din natura umană. Educați-i pe toți și răspândiți aceste lucruri, pentru a sfărma definitiv Noua Ordine Mondială și Templul lui Solomon.

  Vă împotriviți 100% implantării microcipurilor și ne împotrivim. Un microcip are mai multe funcții, asemenea unui telefon mobil. Cei ce credeau că singurul scop este de a identifica, scrie date, localiza GPS sau deschide o ușă folosind microcipul în locul unei cartele magnetice se înșeală.

  100% împotriva implantării microcipurilor în secret sau legal.

  Oamenii nu sunt câinii unei mâini de bogătași, caini pe care îi dresează, electrocutează, localizează sau spală pe creier oricând doresc. Ce se poate face unui câine microcipat cu ajutorul unui software și hardware de câteva sute de euro (experimente, dresaj, tortură, comunicare directă cu cortexul auditiv sau vizual) se poate face și pe oameni oricând dorește o mână de bogătași.

  Vă invit să citiți o serie de articole ce expun aceste lucruri și vă invit să le răspândiți:

  MKUltra – odioasele experimente de control mental realizate de CIA (actual preluate de Servicii Secrete și organizații din mai toată lumea), tortură psihică, fizică și crearea de spioni invizibili

  https://www.seruah.com/mkultra-odioasele-experimente-de-control-mental-realizate-de-cia-actual-preluate-de-servicii-secrete-si-organizatii-din-mai-toata-lumea-tortura-psihica-si-crearea-de-spioni-invizibili.html

  Implantarea cipurilor și human-enhancement, ofensiva tehnologiei puse în slujba controlului populațional absolut:

  https://www.seruah.com/implantarea-cipurilor-si-human-enhancement-ofensiva-tehnologiei-pusa-in-slujba-obtinerii-controlului-populational-absolut.html

  Evreii și >elita mondială< forțează marșul spre microcipuri:

  https://www.seruah.com/evreii-forteaza-marsul-spre-microcipuri.html

  Cum se creează terorismul și asasinatele moderne: echipele de monitorizare formate din psihologi și para-psihologi și cum sunt transformați oamenii in teroriști de către cei ce trebuiau să lupte împotriva terorismului

  https://www.seruah.com/cum-se-creeaza-terorismul-si-asasinatele-moderne-echipele-de-monitorizare-formate-din-psihologi-si-para-psihologi-si-cum-sunt-transformati-oamenii-in-teroristi-de-catre-cei-ce-trebuiau-sa-lupte-impot.html

  Templul lui Solomon sau Noua Ordine Mondială:

  https://www.seruah.com/noua-ordine-mondiala-sau-templul-lui-solomon.html

  Apreciază

 3. XS.STUDIO zice:

  Crearea antisemitismului și Nazismului apoi venirea cu rezolvarea, crearea terorismului și a bombelor apoi venirea cu rezolvarea, ei apărând ca eroi

  https://www.seruah.com/crearea-antisemitismului-si-nazismului-apoi-venirea-cu-rezolvarea-crearea-terorismului-si-a-bombelor-apoi-venirea-cu-rezolvarea-ei-aparand-ca-eroi.html

  Părțile ce se încaieră lucrează pentru aceeași agendă, mai multe despre propaganda ce urmează „nu vota! fii inteligent! este dreptul tău!”, dezbinarea României și presupusul război civil

  https://www.seruah.com/partile-ce-se-incaiera-lucreaza-pentru-aceeasi-agenda-mai-multe-despre-propaganda-ce-urmeaza-nu-vota-fii-inteligent-este-dreptul-tau-dezbinarea-romaniei-si-presupusul-razboi-civil.html

  Va invit sa educati oamenii si raspanditi, pentru ca schimbarea vine din noi, reactionati! Asa cum a facut si autorul/autoarea acestui articol.

  Apreciază

 4. Catalin Didica zice:

  Guvernantii trebuiesc dati jos cu forta si arestati. Baga-mi-as pula in familiile lor de zdrentele naibii zdrente. Poporul trebuie sa fie violent de acum incolo ca nu mai tine cu acesti tampiti.

  Apreciază

  • Cristina zice:

   Nu e bine. Se trage in lume. Ar fi depasita de fortele de ordine. E mult pana mor 3 oamemi si se ajunge la razboi civil. Se activeaza celulele asasine. Urmeaza ruperea in doua a armatei si jandarmeriei.

   Apreciază

 5. Cristina zice:

  Dupa asta Romania devine partener de neinxredere NATO. UE impune penalizari si someaza Romania.

  Apreciază

 6. Cristina zice:

  Lupta organizata, legala, coordonata si inteligenta, vicleana, este cu totul altceva decat varsare de sange. Ei asta vor. Se pregatea un miting unde aa se ciocneasca proDragnea cu protestatari antiDragnea. la fel si cu LGBT (pro si contra), vor sa iasa in acelasi timp. Lideri lor sunt torturati si obligati, constransi sa ii scoata. Apropo, nu este nevoie de mai mult de 40 de oameni bine antrenati nu sa dai jos un regim ci sa preiei controlul asupra unei tari.

  Apreciază

 7. simona zice:

  Nene de o saptamana tot citesc si ghici ce toate dar toate legile romane sunt ori prost facute ,ori incalcate grosolan .Ghici de catre cine ?De catre statul roman .Si ca sa nu zici ca tin cu PSD-isti si fratiorii lor PDL-isti au facut la fel ,ca doar nu crede careva ca exista PNL .Nu-ti semnez petitia pt ca Romania e stricata ,pt ca trebuie sa schimbam totul din radacini deaca mai vrem sa existam .Dar decat sa existam ca pana acum doar pt ca interesele marilor puteri o dicteaza ….si ai sa spui :”o dar din cauza celor ca tine nu merge tara ”.Se incalca dreptul la egalitate in fiecare zi dar nu faceti petitii ,se incalca dreptul la viata ,suntem vazuti ca ultimii oameni de catre tot dar tot aparatul bugetar si nu face nimeni petitii .Soros in sus ,Soros in jos ,faceti liste cu cei care-s pe statele lor de plata (dar viabile ,cu date concrete),Tradatorii acestei tari sunt oamenii de la putere care au informatia ,daca vroiai semnaturi ia demasca tu tradatorii (ex Ponta merge cu cracu rupt la turci si se intoarce cu proiectul hai sa-i tragem o mare moschee in buricul targului ,la masa cui a cantat?),mai vrei,tanti Vasilica cu tatucul Dragnea ai spune ca joaca la masa mosadului ,dar eu zic sa sapi mai adanc ,sau pt cine a tradat Constantinescu ?Deci om fii noi apatici romanii in mai tot timpul dar XS STUDIO da-ti numele al tau si al colaboratorilor daca exista si daca vrei ca sa semnam ce ar fi sa incepi prin a explica pe intelesul tuturor ce vrei sa faci ,asigurate ca te poti face inteles pt gradul de cultura al oricarui om ,explica-le ce-i Noua Ordine Mondiala ,cum lucreaza ,cum am fost tarati in ea nu de forte oculte ,evrei ,unguri ,germani,etc ci prin setea de putere a unor romanasi ,care in momentul in care ar fii putut sa spuna poporului :uite ce se intampla niste puteri straine vor asta ,dar mai exista posibilitatea sa facem asta (neutralitate).Arata poporului cum greseste cand se arunca cu capul inainte si accepta ineptiile politicienilor nostri .Sa nu-mi spui tu mie ca partidele nu-s bagate in rahatul asta (legea se chinuie sa se faca de ani buni) ,rahat prin care au acceptat ca un cetatean roman de etnie (nu conteaza ) care oricum are mai multe drepturi ca oricare roman sa vina si sa ce ?Simplu nu mai plateste Germania bine ,ce-ar fii sa plateasca si Romania .Si stii ceva nu Vexler e vinovat ,nu tradatorii sunt romani .Ia fa o petitie sa fie aplicata legea TRADARII DE TARA .E mai simplu sa lupti asa .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.