SCANDAL MONSTRU: DIVA GHEORGHIU, ACUZATA DE SMENURI FISCALE


Acum intelegeti de ce doamna Gheorghiu face atita scandal cu politica?

Primăria generală a făcut publice azi o serie de informații stupefiante despre marea soprană Angela Gheorghiu, după ce aceasta din urmă susținuse că a ar fi refuzat de două ori titlul de cetățean de onoare al capitalei și o acuzaze pe Gabriela Firea că își face imagine pe seama vedetelor.

angela-563x311

Replica PMB a fost tăioasă: într-un comunicat remis presei, se anunță că Angela Gheorghiu a primit titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti în data de 11 septembrie 2017, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru promovarea Bucureştiului şi a României în lume. ”Doamna Gheorghiu nu doar că a acceptat această înaltă distincţie, dar a şi mulţumit Primarului General şi Consiliului General pentru aceasta. În data de 15 septembrie 2017, cu ocazia Zilelor Bucureştiului, soprana Angela Gheorghiu a concertat în Piaţa Constituţiei din Capitală. Onorariul plătit de Primăria Municipiului Bucureşti prin Arcub, pentru concertul susţinut de soprana Angela Gheorghiu a fost de 144.906 euro, inclusiv TVA”.

Instituţia condusă de Gabriela Firea mai arată, referitor la ceremonia de acordare a titltului de cetăţean de onoare şi a Cheii Oraşului Bucureşti, că, la solicitarea expresă a artistei, s-a convenit ca evenimentul să aibă loc pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei au făcut toate demersurile pentru organizarea acestui eveniment la Palatul Regal, la data solicitată de Angela Gheorghiu, însă, cu o seară înainte de eveniment, soprana a anunţat prin e-mail că nu mai poate participa la ceremonie „din motive personale”, condiţionând participarea de soluţionarea unor probleme fiscale, transmite Primăria Capitalei.

“Concret, artista a solicitat primarului general să intervină pe lângă Direcţia de Impozite şi Taxe sector 2, sau ANAF, pentru ştergerea unor datorii pe care această le are, datorii reprezentând impozite şi taxe neplătite. Primarul Capitalei nu a dat curs acestei solicitări, neavând calitatea legală de a soluţiona astfel de probleme”, mai arată Primăria Capitalei, conform Mediafax.

Reamintim că acum cîțiva ani, marele tenor italian Luciano Pavarotti, fost partener de scenă al Angelei Gheorghiu, a fost la un pas de pușcărie din cauza unor jonglerii fiscale similare, salvîndu-se in extremis doar prin restituirea cîtorva milioane de euro fiscului italian.

http://inpolitics.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(personaje). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la SCANDAL MONSTRU: DIVA GHEORGHIU, ACUZATA DE SMENURI FISCALE

  1. Elena zice:

    De ce nu dati si declaratiile doamnei Gheorghiu?
    Nici macar nu are rezidenta fiscala in Romania iar ANAF trebuie sa ii restituie o suma de bani pentru ca au gresit calculele.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.