“Armata Română” din online a lovit mortal pagina de Facebook a măgarilor de la Charlie Hebdo.


Nimeni nu le-a făcut asta până acum!!! DcNews.ro:  “După caricatura cu Simona Halep, armata română din online a dat lovitura revistei Charlie Hebdo. Oamenii au taxat dur imaginea pe care jurnalișii francezi au postat-o vizavi de campioana noastră. Deși în 2015, mulți români aveau pe Facebook mesajul ”Je suis Charlie Hebdo”, după atacul sângeros care a dus la moartea a 12 persoane, acum se dezic de revistă. De această dată, românii ar trebui să fie și ”Je suis Simona Halep”, pentru a le arăta francezilor că au greșit.

Românii s-au mobilizat exemplar și au lovit în pagina de Facebook a revistei, astfel că internauții au acordat o singură stea la recenzii, scăzându-i ratingul la 1,1 stele din aproape 5 cât aveau. Mai mult decât atât, românii au publicat mesaje în care își arată furia vizavi de caricaturișii de la Charie Hebdo. Așadar, armata română din online este foarte puternică, lucru pe care l-au aflat astăzi și francezii, după gestul revoltător făcut față de sportiva noastră”

P.S. Ieri seară, pe la ora 18:00, pagina de Facebook a revistei Charlie Hebdo încă avea 1,3 raiting, cu aproape 5.000 de recenzii negative de o stea. În dimineața aceasta, la ora 07:00, se mai adunaseră încă 6.000 de recenzii cu o stea, ceea ce a dus raitingul la 1,1. Cu încă niște mii va ajunge la minimul posibil: 1,0 – exact atât cât face!

Prin urmare, dacă ești fan Simona Halep, dă-le și tu o stea ca să le omori raitingul definitiv, pe Facebook! Aici: https://www.facebook.com/CharlieHebdoOfficiel/

http://www.cunoastelumea.ro

Acest articol a fost publicat în ROMANI UMILITI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.